טוב שהיתעוררת
אז ככה אצלי ואצל אריאל אני אנסה בתמצית, אבל רק אנסה.(הגרסה הארוכה בטלפון חחחחח) בואי נגיד שהיינו בהפסקונת אז יום חמישי הוא היתקשר וקבע להיפגש איתי. ניפגשנו הוא שם לב שניהיתי אנורקסית הבין שאני לא אוכלת, אז לקח אותי לאכול והכריח אותי גם, ואז הביא עליי את הבום אמר שהוא לא מעוניין לריב איתי יותר והוא חותך את הקשר הזה כי הוא מפחד שזה יגרר לדברים יותר גרועים. ביקשתי מימנו שיפתח אליי ויספר לי מה עובר עליו. ולמה הוא לקח את זה קשה? את מה שאמרתי. אז הוא הסביר לי שזה לא בא מזה אלא בא יותר צאי כבוד מצידי. כלומר הוא לא מקבל את מה שהוא רוצה מימני למה שהוא ציפה מימני. אמר לי שבחורה כמוני הוא לא ימצא, הוא מודע לזה, אמר לי שגם לו קשה להיפרד מימני, כי באמת ויתרנו המון כדי להיות ביחד, וזה כולל את החזרות ואת הפרידות, ועברנו המון כאבי לב. וכו´ בקיצור רק דיבר. אמרתי לו שאם זה מפריע לו הוא פשוט יעזור לי לא לנבל את הפה יותר יעזור לי לדבר בצורה יותר יפה עם אנשים, להיות יותר רצינית ליד ההורים שלו, כי הם לא אוהבים את משחקי הילדות שלי וכו´. ראיתי שזה דברים קטנים שמפריעים לו, אמרתי למה שאני לא יבוא לקראתי? ואני אמרתי לו אחר כך מה אני רוצה מימנו והוא ביקש מימני שאני אעזור לו וכו´, אחר כך אמר לי שוב "מרין זה לא ילך כי ניסינו את זה המון פעמים" התחלתי לבכות כי הרגשתי שאני מאבדת אותו שוב והפעם זה לתמיד. הוא התחיל לבכות איתי חיבק אותי, ואז קצת חשב ואמר לי שהוא לא ימצא בחורה כמוני והוא צריך לעבור סדום ועמורה כדי לקבל אפילו חצי מימני אבל הדבר הזה הורג אותו והוא מוכן לוותר על בחורה בגלל זה. בהתחלה זה עיצבן אותי אבל לא התייחסתי, ואז הוא חיבק אותי ואמר לי שהוא לא יוותר עליי ואמרתי לו שאני לא אותר עליו וזהו לעבודה!!!! בינתיים אני מרסנת את עצמי המון ואמא שלי גם עוזרת לי איך להיתנהג נכון עם גבר. מה איתך מה חדש אצלך?