בוקר של אור

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
בוקר של אור ../images/Emo42.gif

בוקר מקסים
ובוקר של חיוך
אז לקראת החזרה הגדולה שלי לפורום.... אני מזמינה את כולכם ל
של בוקר.... ross, מרין, נופרי, סידי, ניקולי, מיקי, לירוש, נוצה, עזרא, גילי, מאו יין, עזרא וג´סוס וגם מיקה (בשבילה
).... יום מלא באה
ה
ותתתת

black ross

New member
יוווווו איזה כיף

ברוך שובך נסיכה
איי כמה שהיתגעגעתי
ו-
ו-
גדול ואוהב

ריקוששששששש מתרגשת כל כך לחזור

שהתבלבלת וכתבת את עזרא פעמיים ושכחת את ליאור
מה שלומך יקירה ספרי משהו אבל האמת לא במחשב כי אני יוצאת לחופשה אז אם תוכלי אני ישמח לקבל מימך איזה טלפון ואולי גם את תבואי לסוכה לאיזה סטייק טוב דרך אגב (גם לך סידי) אני לא צוחקת ומאויין יבטיחה כבר לבא

Queen Of Love

New member
ריקושששששש

מה שלומך יפיופה
שיהיה לך יום משגעעעע ! !
נ.ב: תודה על ה-

mariana

New member
הנה את

אני חושבת שגם אני אשתה
כי אני אוהבתתתתתתתתתתת מה חדש אצלך? לא יפה להיעלם ככה. טוב אני רואה ששוב נעלמת

@@

New member
אתם לא חושבים שאתם קצת...

מגזימים?????? כמה הודעות
.... אני לא עומדת בקצב, טוף, אז אני נורא אשתדל לחזור לכושר
וחברים יקירים שלי, שכחתי ליידע אותכם, שאני נשארת לבסוף בעבודה... לאחר תחנונים מהבוס (ואחרי כמות בלתי רגילה של ראיונות) הוא פשוט הבין שאין כמו ריקי
אז אחרי יומיים ששמתי ת´בוס שלי ב- Hold..... אני נשארת

mariana

New member
הרי מה אמרתי לך

איזה גאון אני זה משהו. אמרתי שאת עושה יותר מדי רעש כי הוא יחליט בסופו של דבר להשאיר אותך שם. פשוט כי אין כמוך.

@@

New member
טוב, חבר´ה , לא צריך להגזים ../images/Emo9.gif

אבל...... כן אני יודעת שאני תותחית...
מרין, תעדכני אותי מה קורה איתך ועם אריאל? סידי, יש חדש תחת ה
? או שאצלך יבש כמו אצלי

@@

New member
../images/Emo124.gif מרינגוווווווו

יש לך כמה שורות בשביל? אני רוצה עדכון מלא מה עבר על כל אחד ואחת מהחברים... אני חייבת להדביק ת´פער... אל יאללה לעבודה

mariana

New member
טוב אני אעדכן אותך בכמה מילים

דבר ראשון עזרא- נעלם מהפורום לא רואים אותו סידי- מדבר כל היום רק על סקס נופר- הגיע אליה איזה ילד ממשלחת של לוס אנג´לס בת הים- לא יודעת מה להכין לסוכות והיא במשבר רציני ביותר, וכמובן מדבר כל היום עם נופר על סקס מיקי- חי ונושם גם משתף פעולה עם עם נופר ובת הים מאו יין- היה לה איזה ויכוחון קטן עם עופר אבל כמו שאנחנו יודעים הכל יהיה בסדר. בלאק רוס- קצת מצוברחת מבעיות אישיות והיא לא מספרת לאף אחד חוץ מימני. לירי- ואני התמימות היחידות פה שלא יודעים על מה כל השאר מדברים. ג´ס ומיקה- היום מיקה חוגגת חודשיים ניקולי- נוסעת בסוכות לצפון עם יהודה והילדים. והיא גם הפסיקה לעשן ואנחנו בינתיים מחזיקות לה עצבאות את מי שכחתי עוד? וכל חבר´ה של הערב ת´אמת אני לא מעודכנת.

mariana

New member
טוב שהיתעוררת

אז ככה אצלי ואצל אריאל אני אנסה בתמצית, אבל רק אנסה.(הגרסה הארוכה בטלפון חחחחח) בואי נגיד שהיינו בהפסקונת אז יום חמישי הוא היתקשר וקבע להיפגש איתי. ניפגשנו הוא שם לב שניהיתי אנורקסית הבין שאני לא אוכלת, אז לקח אותי לאכול והכריח אותי גם, ואז הביא עליי את הבום אמר שהוא לא מעוניין לריב איתי יותר והוא חותך את הקשר הזה כי הוא מפחד שזה יגרר לדברים יותר גרועים. ביקשתי מימנו שיפתח אליי ויספר לי מה עובר עליו. ולמה הוא לקח את זה קשה? את מה שאמרתי. אז הוא הסביר לי שזה לא בא מזה אלא בא יותר צאי כבוד מצידי. כלומר הוא לא מקבל את מה שהוא רוצה מימני למה שהוא ציפה מימני. אמר לי שבחורה כמוני הוא לא ימצא, הוא מודע לזה, אמר לי שגם לו קשה להיפרד מימני, כי באמת ויתרנו המון כדי להיות ביחד, וזה כולל את החזרות ואת הפרידות, ועברנו המון כאבי לב. וכו´ בקיצור רק דיבר. אמרתי לו שאם זה מפריע לו הוא פשוט יעזור לי לא לנבל את הפה יותר יעזור לי לדבר בצורה יותר יפה עם אנשים, להיות יותר רצינית ליד ההורים שלו, כי הם לא אוהבים את משחקי הילדות שלי וכו´. ראיתי שזה דברים קטנים שמפריעים לו, אמרתי למה שאני לא יבוא לקראתי? ואני אמרתי לו אחר כך מה אני רוצה מימנו והוא ביקש מימני שאני אעזור לו וכו´, אחר כך אמר לי שוב "מרין זה לא ילך כי ניסינו את זה המון פעמים" התחלתי לבכות כי הרגשתי שאני מאבדת אותו שוב והפעם זה לתמיד. הוא התחיל לבכות איתי חיבק אותי, ואז קצת חשב ואמר לי שהוא לא ימצא בחורה כמוני והוא צריך לעבור סדום ועמורה כדי לקבל אפילו חצי מימני אבל הדבר הזה הורג אותו והוא מוכן לוותר על בחורה בגלל זה. בהתחלה זה עיצבן אותי אבל לא התייחסתי, ואז הוא חיבק אותי ואמר לי שהוא לא יוותר עליי ואמרתי לו שאני לא אותר עליו וזהו לעבודה!!!! בינתיים אני מרסנת את עצמי המון ואמא שלי גם עוזרת לי איך להיתנהג נכון עם גבר. מה איתך מה חדש אצלך?

@@

New member
מרין... אמרתי בקצרה

סתםםםםםםם אני צוחקת
איתך כבר הגעתי למצב, שאין לי מה להגיב! אני לא יודעת מאיפה את שואבת את הכוחות הללו, שבוע אחד טוב... ואז... ריב.. ו... בלאגן וככה חוזר חלילה... ת´אמת, אני מלכתחילה לא הייתי בעד החזרה בניכם, כי זה מה שצפיתי. אבל...... באהבה כמו באהבה, הראש לא עובד, אז מה אני אאחל לך? שתגיעי לשלווה ונחת , מכל ה

mariana

New member
את יודעת שיש לי חולשה להודעות

ארוכות אז מה אני אעשה? וחוץ מזה אני יודעת שזה הפתרון הכי טוב בשבילך, אבל את יודעת אני בחורה עקשנית אני רוצה להוכיח לעצמי שהכל יהיה אחרת ואני יודעת שזה יצליח זה רק עיניין של זמן

black ross

New member
יש ....... ../images/Emo47.gif

וכמו תמיד אין כמוך ......... ואיך יכולת לשכוח לספר לי דבר כזה?! מאושרת בשבילך .......

@@

New member
רוז רוז ../images/Emo141.gif

לא שכחתי, זה מתבשל כבר יומיים ולא יחסתי לזה חשיבות, ו.... ההכרעה נפלה רק הבוקר, אז אתם הייתם בין הראשונים לדעת. ומה שלומך את??? ולמה לא
אליי אתמול
את יכולה לשלוח לי באישי

מיקי 35

New member
../images/Emo124.gif רייייקייייי

איזו התרגשות ? את חוזרת ? באמת ? התגעגעתי אלייך ינקניקה... יש לי ההההמוווווןןןן מה לספר לך !!!

בת ה י ם

New member
קוקוקווקולולוללללווווווווווווווו

שובך המבורך...... (הדיווח לא תואם למציאות חחחחחחח) שבי, הקפה בדרך (בלי לחמניה)

למעלה