בוקר שלם

ferdinand

New member
בוקר שלם ../images/Emo42.gif

איתך!!!
רק מהמחשבה על זה..... אוךךך אבל תוהה, אם בכלל לחשוב על זה, לפנטז. עדיין יש מכשולים, שלא אעשה "עין הרע"
האם לכתוב על זה? או פשוט להתאפק, לחכות בסבלנות.... יודע בערך, בגדול מה יקרה. לא את הפרטים הקטנים: מה שיקרה, לא מצריך תכנון, לא מצריך "תסריט" זה יקרה! עברו כבר למעלה מחדשיים מאז שהתממשנו. ובינתיים הערגה שלי עלייך רק הולכת וגואה. אני יודע שקודם כל: לראות אותך, לגעת בך, להתכרבל בך. והנשיקה! מקבל סחרחורת כשרק חושב עליה. להצמיד שפתיים, למצוץ, ללקק, לנשוך, לערבב לשונות... ואחרי זה רוצה מייד, בשנייה הראשונה שיקרה בבת-אחת, כל מה שחלמתי, חלמנו עליו בחדשיים האלו: לגעת ולמצוץ ולנשק ולקק לך את כל הגוף. ובאותו הזמן, להרגיש אותך עושה לי את זה גם. וגם לצלול אל בין רגלייך, להריח, ללקק לשתות את הרטיבות שלך. להרגיש את הזין שלי בתוך הפה שלך. ושוב באותה שנייה ראשונה, לחדור אלייך, לגמור בתוכך, לגמור לך בתוך הפה, בין השדיים. להרגיש את הרעד שלך, לשמוע את הגניחות שלך. לא לגמור אף פעם, וגם לגמור מייד. וגם לאונן לפנייך, ולראות אותך מענגת את עצמך. הכול בשנייה הראשונה. ויודע שזה יהיה טובבבב. אם אז, בפעם הראשונה, היו גם החששות – האם נצליח לתרגם את כל המילים של התשוקה שהיו, למימוש. עכשיו אין ספקות. רק תשוקה, ערגה. רפלקס מותנה של עונג ושל אהבה. ורק חיבור כזה של לבבות של נפשות, יכול להוליד תשוקה ועונג כזה של הגוף. רוצה אותך, רוצה אותך כל כך, כבר עכשיו.

שאלה יפה שאלת/אמרת...

"האם נצליח לתרגם את כל המילים של התשוקה שהיו,למימוש" עד כמה באמת אנחנו קרובים במציאות למה שעובר לנו בראש? כמה בראש שלנו אנחנו מסוגלים לתת,להעניק,להתמסר, אבל זה ככה גם במציאות? זה אינדיבידואלי בטח תגידו, אבל ממה שאני יודעת,אוווי מה שאני יודעת... עדיף שאני לא אדבר. שיהיה לילה טוב,ללא נידודי שינה, שינה מתוקה. והלוואי ויהיה לכם בוקר שלם שימשיך תמיד בדיוק כמו בראש.

איזה בוקר

תמיד כייף לקרוא אותך בוקר צהריים ערב או שעת ליל מאוחרת אתה תמיד עם הכתיבה הנהדרת הכל כך מקסימה שלך בוקר טוב שיהיה לך

בוקר שלך../images/Emo96.gif

איתך בוקר של חלום רק שיתגשם!!! והפעם ללא חששות, ללא היסוסים. הפעם בתשוקה גדולה, באהבה גדולה. בוטחת בך ובאהבתך אליי ובאהבתי אליך, המרקיעה לשחקים. ולתת! את הלב, את הגוף, אוךךךך כמה שהגוף הזה רוצה אליך... להגיע לרגע של המבט הראשון. לחיוך. הינה הגשמנו. חצינו את כל ההרים והגבעות. ועכשיו ביחד. ביחד! להרגיש את שפתיך המסתערות על שפתיי להסתער על שלך. לחבק אותך אליי. וחזק. וכן אהובי לפרוק ומהר. לפרוק את כל לילות המסנג'ר הארוכים בהם השארת אותי בוערת אליך, למגע. מרגישה על גחלים. צמאה למבטך האוהב לידיך המלטפות, החוקרות בסבלנות אין קץ צריכה אותך מחובר לגופי בבוקר אחד קסום.
בוקר טוב אהובי מרחפת מאושר תודה

בת מלכה

New member
יש לי הרגשה

שיש מפגש פורום בלעדיי! טוב, לפחות תרימו כוסית לזכרי

ferdinand

New member
יאללה בואי!!!!

לא נחכה (כמובן) אבל בשבילך, נעשה שידור חוזר, ושיחזור מדוייק!!!

חחחחחחחחחחחח

סקס מול קהל? בטעות חשבתי אותך לביישן. אורגיה, נו שיהיה... אבל קהל צופים? חחחחח מצטרפת לקריאה: יאללה בואי!!! הגיע הזמן!!!

ferdinand

New member
זו עדיין "פנטזיה"...

כלומר בלשון עתיד... את כבר תראי את החיוכים על הפרצופים שלנו... או את הדמעות!

blackwedding

New member
גם בלעדיי....

קיבינימט... (מיני מפגש פורום נוסף, התרחש כבר, ממש היום... איזה כיף שיש שכנים, אה, פרדי?!)

למעלה