בוקר שלאחרי

• פותח הנושא Kreti
  • פורסם בתאריך

Kreti

New member
בוקר שלאחרי

ליל חלומות סוערים עיניים עצומות, חסרות מנוחה שמיכה מופשלת, מכסה טפח עור חלק לבנבן, זרוע נגיעות הבורא מתעוררת, מתרוממת חולצה שקופה, על המיטה נעצרת קימור פוגש קיעור, יוצר חוצפה מזדקרת מפגש ירכיים מהפנט, סופג אצבעות ידייך נמתחת, נפתחת, נאנחת, גונחת מתפרקת, מסופקת, מתרפקת מחייכת... אלי בוא

pazraz

New member
בוא

בוא בוא ואותי חבק רוצה להרגיש אותך משתוקק גע בי בעדינות, גע בי בכוח למה אתה מכולם אל תתן לי לשכוח חוש את לשוני כל מילימטר חוקרת מגלה עולם מופלא וארץ נהדרת חוש את שפתי, ידי, ציפורני שדי, פטמותי אלוהי לא אומר די !!!!

Kreti

New member
זה הזמן

קצתי מחלומות די לי בדמיונות מכיר הדרך על גופך יודע הדרך לתוכך אבל מכל דרכייך האירי הדרך אלייך לא אתן לך לברוח לא אתן לך לשכוח

pazraz

New member
../images/Emo140.gif

הדרך אלי פשוטה עד מאד אך בינתיים אעדיף לשמור אותה בסוד כי אם מההתחלה את הסוד תדע נגמרה הפנטזיה וגם אין אגדה ככה סתם משעמם, שיגרתי ורגיל ? הכל כבר ידוע עוד לפני שהתחיל ??? אך אתן לך רמז שאתה וודאי כבר יודע כל שיר ושיר שלך אותי משגע....... מילותיך נוגעות בי, מעבירות רטט של חום ונראה לי שאמרתי יותר מידי היום !

mr_lonely

New member
בבוקר

היא באה וחיוך שפוך על שפתיה, מזמזמת שיר לעצמה, ברק בעיניה, מחייכת בינה לבינה.. כממתיקה סוד עם עצמה. אני כבר יודע, נשיקות העירו אותה. ידיים ליטפו אותה. הלילה אהבו אותה !

mr_lonely

New member
ילד...זה עניין יחסי וגם...

טוב זה דבר יחסי... איבדתי ? רוצה להסביר ?

מיואשת3

New member
מתה על שידורים חוזרים

הם בדרך כלל יותר מענינים

למעלה