בוקר שישי

ע ו מ ר 4

New member
בוקר שישי../images/Emo141.gif

..מנסה לחזור....אין ברירה. בלב תפילה שיחזור גלעד אל חיק המשפחה....שיחזרו הבנים בשלום הביתה... ברכות לבנים ..לבנות...קצינים חדשים...מסיימים למיניהם. שתהא השבת טובה לכולנו. אמן.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

עדיין צמודים לחדשות, היכן לעזאזל מסתירים את החייל האומלל? הלילה הרבה קסאמים ותקיפות של חיל אויר. שיגמר כבר.

oshiko

New member
מצטרף לתפילות. מר בחור הגיח וחזר

הספיק להשתתף בערב בחגיגת סיום י"ב של אחותו, והבוקר הקפצתיהו לתחנה המרכזית, בדרך לבסיס הקבע של היחידה. בדרך כלל בשבתות יחידתו בבית, אלא אם כן יש סיבה מיוחדת לא להיות בבית בשבת. אז באופן לא מפתיע - הפעם יש כנראה סיבה מיוחדת.

mars4

New member
מחזיק אצבעות ונושא תפילה

לשיחרורו המהיר וללא פגע של גלעד. להורים... אין לי מה להגיד... תחזיקו מעמד!

מעניין מה עובר בראשו של גלעד שליט

מה הוא חושב עכשיו? מה הוא עושה עכשיו? מה הוא חושב על איך העניין מתנהל{חילוף החייל עם האסירים שאינו בא בחשבון}? מאיפה הוא יאסוף כוחות כדי להתמודד עם כזה דבר? לא רוצה לדבר על פוליטיקה, אבל אולמרט חשב על זה ככה?? בטוח יש משהו שניתן לעשות שלא יפגע בשום צד, צריך להגיע לפשרה {אני אהיה אופטימית ובטוח זה אפשרי עם אותם האנשים} ,ולא להכנס אחד בשני כל פעם מחדש. ליבי עם המשפחה, שהמשפחה תחזיר לחיקה את בנה
*ואם ההודעה לא ראויה,תמחקו*

סמדר בנ

New member
ההודעה ראויה

הלואי והיתה נוסחת פלא איך לפתור את המצב בלי שאף אחד ייפגע. אני בטוחה שהרבה אנשים מתלבטים במחשבה איך להיות מקסימום יעיל במינימום נזק. לא בטוח שתמיד מה שמתקבל הוא האופטימלי אבל צריך לקוות לטוב.

mars4

New member
בוקר יום שישי השני בלי הבן

סוגר 21. נמצא באבטשים באזוק קלקיליה. כל לילה פעילות כזו או אחרת. בשבת שעברה הגחנו לביקור קצרצר שנוצל בעיקר להחלפת בגדים ואוכל. השבת יחזור אותו ריטואל. מאחל לכל מי שסוגר שבת , סופ"ש שקט וללא נפגעים ולכל מי שיוצא הביתה, שבת רגועה , מנוחה, ולסע בזהירות!

מצטרפת לברכות שלך. שבת שלום

ושיהיה סוף שבוע רגוע ושלו לכולם, באשר הם שם, גם לאלו שנשארים בפעילות וגם לאלו המגיעים הביתה.

עציון

New member
שבת שלום ובריאות לשליט ולכולם

שמחתי לשמוע מאפרת שהחיילים הנמצאים בפנים קיבלו בגדים.להיות בחום הכבד הזה בתוך אכזרית כבר 4 ימים זה לא ענין של מה בכך. אבל זה קטן ליד התנאים בו נמצא החייל החטוף. בבתי הכנסת יערכו השבת תפילות מיוחדות לשחרורו המהיר. תפילות לחיזוק החיילים שנכנסו פנימה ותפילות לחיילים האחרים שלא יצטרכו להיכנס בגיזרה הצפונית. שבת אצלינו מתנתקים מהתקשורת. טוב ולא טוב. אבל נעבור את זה. שבת שלום בשורות טובות והעיקר: בריאות.

סמדר בנ

New member
הייתי היום

באזכרה, וגם שם נשאו תפילה לשלומו של החייל. כ"כ הרבה תפילות - מישהו חייב להקשיב לזה....

mikca

New member
צהריי שישי טובים

מצטרפת לכל התפילות כאן. 6 ימים למשפחת שליט ללא גלעד, בלתי נתפס, איך עומדים בזה? ליבי עם המשפחה ועל גלעד בכל רגע. שבת שקטה ואולי סוף סוף עם בשורות טובות. הבן עדיין בפיל-בוקס בצפון הרצועה. עדיין לא אמרו להם כלום לגבי הטקס אם יתקיים או לא ומתי וגם לרגילה עדיין לא יודע אם יצא. אבל אלו צרות קטנות למען מטרה גדולה. שבת שלום

שויו

New member
ליבי עם גלעד ומשפחתו, עם משפ' אשרי

שאיבדה את בנה השבוע ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, עם החיילים שבכל השטחים והגזרות ועם הוריהם המצפים ומחכים לשמוע שהכל הכל כבר נגמר ושיהיה כבר שקט. שבת שלום

שויו

New member
../images/Emo39.gif לאושיקה ג'וניור שסיימה י"ב

בהצלחה בהמשך הדרך...

2mia

New member
החייל שלי לא הגיע הביתה כבר שבת

שנייה.הוא מקווה שבעוד שבוע הם יסיימו את קורס מ"כים למרות הכוננות הגבוהה וכמובן שאני כבר רוצה לראות אותו בבית. מאחלת לכולם שבת שלום ורק בשורות טובות. נ.ב. הייתי רוצה לדעת באיזה חיל הבנים/בנות של הורים אחרים משרתים ומובן לי שאי אפשר בפורום.

למעלה