בוקר שימשי לכולכם!!!!!

night mistress

New member
בוקר שימשי לכולכם!!!!!

אני אישית מרוצה מאוד מזה שישנתי רגיל וקמתי מוקדם (בגלל השעון).. הייתה לי שבת של מחשבות ומסקנות.. אני, למי ששם לב, מגדירה את עצמי כבחורה רצינית..וחשבתי לעצמי, את לא מתאהבת כל שני וחמישי..אז למה לסבול את חיי הניכור ללא סקס.. והגעתי למסקנה שאולי גם אני צריכה יזיז כמו של הטיZרית או כל אחת אחרת מהפורום..אבל איפה מוצאים אחד כזה? הרי אני לא יכולה להסתכל על החברים שלי כי הם חברים טובים והם ממש לא, וגם אני ממש לא בקטע..ואם לומר את האמת היו לי רק 3 סטוצים בעבר (ילדה טובה..אני ממש מנפצת את המיתוס של השם שלי)..ורק מאחד ממש נהניתי..אבל זה בגלל שהייתי צריכה אותו (ולא בשביל הפורקן..).. מה יהיה? מה אתם חושבים? ולגביי אקסים..ממש לא נראה לי , טוב, אולי רק אחד שהייתי רצה אליו בשימחה אבל זה לא יקרה.. אז מה? ממשיכה עם הניכור..ממשיכה לחכות..?

hotman10

New member
../images/Emo35.gifמה באמת כוונתך?

כי לפי מה שכבת- א. תיבת המסרים שלך "תוצף"... ב. יגיעו פה תגובות- כאלה ואחרות... ובאמת- אולי זו התלבטות (לגיטימית)... ויש בה היבטים שכבר עלו גם פה ובמקומות אחרים... בכלל, נראה לי פתאום שכל מיני "מודים" שהם הרבה פחות "פעילים" ממה שיש רושם...

night mistress

New member
אז ככה...נא לא להציף את התיבה שלי!!

אני לא מחפשת יזיז אבל זו התלבטות לגיטימית.. אני זוכרת יפה מאוד למה החלטתי את מה שהחלטתי וזו החלטה נבונה..וגם אם אני אחפש יזיז אני לא חושבת שהוא יהיה מהנט אלא מאיזה חור זנוח אל שאף אחד לא מכיר..ובטח שלא בפורום שאני מצייצת בו.. וסתם בדרך אגב..אני מחליפה חברים כמו גרביים לצערי בזמן האחרון ככה שאני דיי פעילה..ודווקא בגלל זה שבועיים בלי קצת מאמללים אותי.. או שזו סתם התפרצות הורמונלית..

hotman10

New member
ובהמשך....

פתאום הבחנתי שעדכנת את כרטיסך האישי... יפה. והאמת- הבעיה ה"עתיקה" של אהבה וסקס- והשוני בין גברים ונשים (כך אומרים...) בנושא זה... וההבדל בין מערכת יחסים עם סיכוי לעתיד... לבין מערכת שבה ברור שאין עתיד.. אלא רק הווה. מנקודת מבטי (הצרה)- זה אפשרי (עם תנאים מסוימים...), אבל כל אם הוא עולם ומלואו (אם כי יש כאלה שהם קצת פחות...). את נשמעת מתלבטת- וזה בסדר....

hotman10

New member
חחח... תראי איזה רושם מתקבל פה....

פרשנויות של מילים ורעיונות....

הטיZרית

New member
ד"א........

אני נגד קישרי יזיזות...... נכון..... היו לי לא מעט.... אבל עדיין.... זה אולי מספק וממלא מקום רגעי......אבל אחר כך.....
הוטמן אני רואה שאתה בכוננות פורום.......

hotman10

New member
חחחח....

ודוקא רציתי להיות יזיז.... אגב- זה לא רק רגעי... אם לדייק- תקופתי... כונוות? לאו דווקא- אבל בין לבין- קפיצה....

night mistress

New member
אני זוכרת שסיפרת משהו בנושא

אלא אם כן טעיתי בבחורה ואז אני מתנצלת מראש על פגיעה כל שהיא..

הטיZרית

New member
יכול להיות ש..

קראת את הסיפור על הקשירה......שסיפרתי בשרשור של קושקוש....... ולא לא פגעת... וכמו שראית גם כתבתי שכן. היו לי לא מעט קשרי יזיזות אבל בכל זאת אני לא בעד..

night mistress

New member
היה לי רק יזיז אחד..

כשהייתי בת 16 אבל זה לא נראה לי נחשב כי לא היה סקס..רק מסביב..

למעלה