בוקר-שוק

חח לע../images/Emo26.gif

המשחק נגמר ברגע שמישהי טועה
והיא טעתה בבוקר
אז סתם המשכתי לכתוב נמו מידי פעם.. בעיקרון המשחק נגמר

זיוו2

New member
חזרתעי מהביביסיטר...

חח שמרתי על דודה שלייי יאבלהה כמהה רעש ילדה קטנה יכולה לעשות כמה היא משתוללת והיא רצתה לאכול אז הבאתי לה לחם עם קוטג' ונישאר לה גם כמה ביסים מהכיף כיף והיא אכלה את זה ביחד כאילו קוטג' בלחם עם שוקלדד בעע חחחח

זיוו2

New member
חזרתעי מהביביסיטר...

חח שמרתי על דודה שלייי יאבלהה כמהה רעש ילדה קטנה יכולה לעשות כמה היא משתוללת והיא רצתה לאכול אז הבאתי לה לחם עם קוטג' ונישאר לה גם כמה ביסים מהכיף כיף והיא אכלה את זה ביחד כאילו קוטג' בלחם עם שוקלדד בעע חחחח

היללי 2

New member
לילה>>>>

יא איזה יום היה היוםם
בבוקר היה את כל המשלוחי מנות...
ואז יצאנו לבני דודים שלנו,חזרנו בערך ב6 וחצי... ואז הלכתי לסניף.. יש לנו מחר שוק פורים אז הרמנו הכל..כיאלו שבט נצח
אחראים על זה אז אנחנו הכנו הכל.. אז לא הרגשתי טוב
כי ממש כואב לי הגרון והאוזנים.. וניראלי יש לי חום
..אז חזרתי הביתה... בנתיים אני כאןן
לילה מעולה לכולםם
הילה.

לילעעעעע

עכשיו חזרתי מהליכה עם חברה.. התגעגתיי...הרבה זמן לא בקרתי פה.. פורים זה פורים==>ביום ראשון הייתי ביסודי שלי..ואז הלכתי לעבוד עד איזה 5.15 ואז הלכתי לחברה..אמא שלי חזרה ב19.00 לקחתי כסף והלכתץי עם חברה לקניון היה סתםם משעמם ראינו סרט מזה יאפהה ממליצה קוראים לו :"למראית עין".. הלכנו לישון ב1.00..!:p יום שני==>התעוררתי בעשרים ל-8 חזרתי הביתה ב15.00 והלכתי לעבוד עד 17.30 ב18.00 הלכתי "לעבוד"..יותר נכון להנות עם הילדים שאני עושים ביביסיטר ואמא שלהם בגינה..חזרתי באיזה 21.00 היום יום שלישי==>קמתי ב9.30 יצאתי מהבית ב10.00 הלכתי לבקר ת'ילדים שאמרתי (ביום שני סתכלו למעלה..:p) חזרתי ב16.00 והלכתי לשכנה שלי לשמור על הנכדה שלה..עד איזה 19.00 ואזזזז אמא שלי חזרה מ"קניות"(למרות שלא קנתה כלום)..והלכנו לאכול בארומה...:):) וככה נגמררר היוםםםםם

למעלה