בוקר-שוק

אמרתי אתמול לעצמי../images/Emo26.gif

שהילדים שעושים פצצים.. צריכים להיכנס לתחנת המשטרה ולא לצאת משם.. ילדים מהכיתה של אח שלי הפלילו אותו בזה שהוא עשה נפצים והסגירו אותו למשטרה
(הוא חנון כזה
) איך ריחמתי עליו אין לכם מושג
פשוט בכיתי כמה ימים
אביחי
עליך! לא הייתי מאמינה!

יווווווווווווווווווו איזה מגניב זה

היה ם אביחי היה בתחנת משטרה
השוטר: "למה עשית את זה
" אביחי: "יוווו איזה נעל אתההה "

אביחי 33

New member
קודם כל אני ממש לא מתלהב מזה..

סתם הייתי עם בני דודים שלי, אבל אני משמ לא מהאלה שקונים וכל זה, חבל עלה כסף והזמן.

ערב טוב!=]

ערב טוב!=] משעה 5 בערך עד לא מזמן הייתי אצל סבתא שלי ואז חזרתי ושכחנו להעלות משהו הביתה אז רצתי מהר במדרגות ואז לקחתי מהאוטו וכמעטט אבלל כמעטט דפקתי את הראשש ואז אבא שלי ואני הלכנו לקנות משהו וחזרתי..=] ועכשיו עוד מעט דוד שלי ואשתו והילד שלו שהוא בגילי באים אלינו..=] מחר נראלי אני יעשה משהו וביום חמישי אני וחברה קבענו אחרי בצפר..=] בקיצורר סבבה לי ואצל סבתא שלי הייית רק בחוץ עם חברה שהיא גרה אצלה מאחורה אבל שמעתי צחוקים וסתם דיברנו מלא וראיתי את 2 בנות דודות שלי ודיברנו סתם כזה ארבעתנו ואז אחותה הלכה להביא את האחיין היפה שלהם בלי עין הרע מהבית כנסת והוא היה כזהה חמודד איזה מתוקק הוא בן שנה נראלי פחות אפילו ואז היו נפצים וזיקוקים אז היא הכניסה אותו חזרה.. יאוו כמה נפציים וזיקוקים היוו ממלאאא ואז חזרנו לסבתא שלי ואז הייתי אצלה בבית (אצל החברה) ואז הלכנו להביא לסבתא שלי משלוח מנות כי גם היא הביאה להם...ואז בדיוק כולם הלכו אז אמרתי שלום לכולם והבאנו לה ת'משלוח אני ואח שלה וזהו חזרנו..ועכשיו אני מחכה שדוד שלי יבוא..=] היה סבבה של יום ביוש לכולם וערב טופ!!=]

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אצלנו מפוצצים נפצים.. אבל לא סתם הקטנים האלה.. נפץ בגודל הצרות שלליי עם רעש כמוו הצרות שלי
חבל על הזממממן כל 27 שניות:S

היללי 2

New member
תפוז לא שלח הכללל../images/Emo46.gif

רשמתי אחרי זה סתם... את ניקראת בחוץ נכון??

למעלה