בוקר-שוק

חופייי

New member
חח כי אני תמיד זאת שהולכת לכל

השכונה ומחלקת משלוחי מנות ועוד על הבוקר...

../images/Emo39.gifבוקרררררררררררר../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif

היום הולכים לקוסקוססססס יאממממממממ
ומחלקים משלוחחהה שיביאו דברים טובים
נכון יש תקטע הזה שאתם מביאים משלוחה יאפפה ומחזירים לכם מכוער?! חח לי זה תאאמיד קורה חח
פ
ו
ר
י
ם ש
מ
ח
אוהבתותכככם -
- נופר.

צהריייייייים../images/Emo110.gif

היום אני הולכת לקניון
ואז להופעה של השמינייה בהיכל נוקיה.. מ2 וחצי בערך עד 9-10 אנלא אהיהה כאןן.. יומטוווווווב

צהריים טוביםםםםםםםם

יו איזה מושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת היא מדהימהה הנה אני והיא ואביחי היא מופיעה היום 3 פעמים ומחר עוד 2 ככה שהיא כן בגן יבנה היום. תהנו כל מי שהולך היום למופיעים וכו...

יעל 13

New member
בוקרררררררר

עכשיו קמתי.... בא לי לנסוע לדודיםםםםםםם יש עכשיו בקניון הפנינג כזה והופעה של שיר ביטון אוהד אלישע והדר עוזרי...נראה לי... אין לי כוח ללכתתת

חופייי

New member
חחח יעל הרגע חזרתי משם...

הם עוד לא היו....סתם הלכתי עם דודים שלי והתיאשתי מהחום אז חזרתי..

צהרייםםםםםם../images/Emo205.gif

אנחנו עוד מעט נוסעים לסבא וסבתא שלי
איזה כיייייייף
וניפגוש שם את כל הדודים והדודות
יאאאאא אני כבר מחכה.. תעשו חיים
בה ביי
רעות

../images/Emo85.gifאני זקוקה לעזרה..

עוד יומיים יש לי מסיבת תחפושות בצבא.. אבל אין לי תחפושת מקורית (מי שיזכה מהענף שלי מקום ראשון מקבל יום חופש..) אני חייבת לזכותתתתתתת
מישהו מכיר תחפושת מקורית ביותר

אני התחפשתי פעם עם

עוד 7 חברות שלי לשלגיה ושבעת הגמדים
זה היה חמוד... את יכולה להתחפש ל:"חיים בזבל" שכאילו תשימי פח מסביבך חחח אני אמשיך להביר לך עוד מעט

אוייייייייי../images/Emo110.gif

הטלפתיה בנינו עובדת שעות נוספות?:S בדיוק יום ראשון אמרתי לחברה שלי שאפשר להתחפש לשלגייה ושבעת הגמדיים

Koala Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ככה משכנעים אתכם להתחפש?!
אצלנו זה מחר

ממממ ../images/Emo108.gif

חח תתחפשי למפקד\מפקדת שלךךךך חחחחחח זה קורעעע או לאיזה שהוא דמות מצבא שכולם שונאים אותה אפילו המפקד \המפקדת שלך ח שיהיה צחוקים כאלהה ((( אפילו לדן חלוץץ [הרמטכ"ל]))) לכי על דברים מצחיקיםם זה תמיד מצליח או שאת לא רוצה..
בכל מקרה שיהיה לך בהצללחההה חחח ואי איזה שווה זה יום חופשששש

למעלה