בוקר-שוק

אביחי 33

New member
בוקר-שוק../images/Emo13.gif../images/Emo124.gif

היום אני הולך לסבתא-כל הדודים שמה
וגם יש לי בערב קומזיץ
שיהיה פורים שמח כפרות

בוקר טוב ../images/Emo10.gif ../images/Emo199.gif ../images/Emo185.gif ../images/Emo108.gif

ננננננננננממממאאססססססס ליייייייייייי מהשכנהההה שבבנייייין מממוווווווללללללללל ((((נמאס לי מהשכנה שבבניין ממול
)))) דיי כמה אפשררר כל בוקר היא והבעל שלה רביםםם בצעקות וצרחות.. והתינוקת שלהם מתחילה לצרוחחח ולבכותת ושתבינו הם רבים לא רק בבוקר אלה גם ב-3 בלילה שהם חוזרים ממסיבות ושטויות כאלה! ודי כמה אפשרר בגללם היום ב7 וחצי ולא הצלחתי להירדם מחדש.. אוףף
ביחיי
תהנההה , ואיי איך אני מתה על קומזיץץ
וזהוווו שיהיה לכולם יום מושלם ומקסיםם עינב

בוקררררר טוב

אוף רציתי ללכת להופעה של שירי באשקלון אבל ממש אין לי כוח ורציתי אז ללכת להופעה של שיר ביטון בכ"ס אבל אני הולך קודם להופעה של הדס מורנו ואני לא יספיק לשל שיר אוףףף למה הכל באותו זמן עררררררררר.

אז פשוט אל תעריץ את כל העולם../images/Emo3.gif

חחחחח
סתם כפרה
תראה ... תחליט מה יותר חשוב לך.. הדס או שיר
אני בעד שיר

ורק קרן חולהההההההההההההההההה

אווווף עד שרציתי ללכת לתאלביב. אני מתה מכאבים... ועוד שנייה כול הדודים שלי באים להביא מישלוחי מנות ואני לבד בבית ואין לי כוח עכשיו אליהם. תהנוווווווו ((במה שלא יהיה)) -קרן-

בוקר טווווווווב לכולם:]]

היום אני עם בן דוד שלי
והולכת להביא משלוחי מנות לחברות שלי, לדודים, סבתא וכו':]] היה משו מצחיק היום
הדודים שלי הביאו את בן דוד שלי כי הם רצו ללכת להצגה של ילדים קצת יותר גדולים ממנו (בני 6 בערך..., הוא בן 3
) ואז הילדה שלהם לא רצתה ללכת מפה אז הם רצצו לקחת אותו והוא גם לא הסכים אז הם הלכו שניהם לבד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבת אותכם תמיד תמיד תמיד
הדס

חופייי

New member
../images/Emo26.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo41.gif

סיימתי לשלוח לכולם משלוחי מנות.....תמיד אני נדפקת!! שיהיה לכולם את היום הכי שמח שיש היום יש אצלנו את שיר ביטון, אוהד אלישע והדר עוזרי

למעלה