בוקר שבת

מתנות לימי הולדת

השבוע חגגתי יום הולדת 23 :)

היה נחמד, הרבה חברים וחברות בירכו אותי במחשב ובפלאפון
קיבלתי 2 מתנות, חולצה מאמא, וסבון רחצה מחברה.
חברה נוספת הכינה לי עוגה ממש יפה :)
ידיד שלי אמר שסבון רחצה זו מתנה מוזרה ליום הולדת, אז החלטתי לפתוח פה שאלון קצר:

זוכרים ימי הולדת של אחרים?
קונים מתנות בימי הולדת?
מה הייתם שמחים לקבל ביום הולדת שלכם?
איזה מתנות לדעתכם לא מתאימות ליום הולדת?
מה המתנה הכי שווה שקיבלתם?

בוקר שבת

מחמש בבוקר על הרגליים אחרי הארוחת שבת שהיתה אצלי. הילדים והנכדים ישנים. המטבח נקי נקי אחרי שני מדיחים. כשמתארחים אצלי אני לא נותן לאף אחד ובעיקר אחת להכנס למטבח ולקרקש בכלים בתירוץ "רק לשטוף קצת לפני המדיח". ככה הכלים נערמים בכיור עד התקרה אבל כולנו יחד ליד השולחן. אז אתמול בלילה והיום בבוקר מוקדם הורדתי את המפלס לאפס ויש לי קצת זמן לגלוש עד שהנכד ערן בן שש יקום (דומה לי בצורה מדהימה חיצונית ופנימית) ונעשה יחד קפה לכולם ואולי נאפה קצת לחם.
והנה תמונה שצילמו אותי אתמול מנקה, אבל לא את המטבח...

בוקר של שבת ממני לבני ולכולם

גם אני משעה שש בבוקר על הרגליים, אבל לא בגלל ארוחת שבת או נכדים או משהו כזה, אלא אך ורק בגלל שחטפתי את ההצטננות או השפעת במלוא עוזה

אחרי כמה ימים של שיעול יבש, אנטיביוטיקה ואינהלציות, פתאום נהייתי גם מצוננת ולמרות כל אלו, עמדתי ורחצתי כלים במטבח במשך יותר משעה. עכשיו צריך כבר להתכונן ולהכין את הצהריים כי כולם באים לאכול. בקיצור, אין מנוחה. אין רגע דל. כל היום רק עבודה ועבודה. אבל זה בסדר. שלא יהיה יותר גרוע

שבת נפלאה שתהיה כאן לכולם

http://www.youtube.com/watch?v=WN3ME-rgpws

מוקה22

New member
בוקרשבת
קריר ונפלא

בני שמחה בשבילך, על כל ההנאות, ה"קטנות",,,,,, הדחת הכלים, נקיון הרכב,,,,,, השבת הסדר למשכנך,,,,
וה-"גדולות" הרגעים היפים עם המשפחה, הנכד/ים , השיחת, וההתעסקות עם ה-"פלקון"
כן, כן, גם על העזר לזולת תבורך וה' ישיב לך כפל כפליים

יחפונת
צר לי על כאבך, ועל המצב הגופני הירוד, שמן הסתם משפיע גם על המצב הרוח,,

בפעם האחרונה (לפני כשבועיים) כשחליתי, הלכתי -גם לבדיקת דם, והאחות מיד הציעה לי חיסון נגד שפעת, אני כמובן סרבתי בתוקף,
שמעתי סיפורים שלא נגמרו בטוב, על כאלה שלקחו את החיסון,,,

ו,,,,, אפרופו כלים,,,,,, כרגיל כמעט כל שישי, חושבת להכין רק אי אלה בישולים,
ולבסוף,,,, יוצא שיש המוןןןןן סוגי מאכלים שמכינה תוך כדי,,, וזה פיצוי על זה שכל השבוע לא מבשלת,,,,
ומה שנותר נשאר למשך השבוע,,,,, וכמובן שאצלי בזמן ההבישול, ותוך כדי יש ים של כלים להדיח,
טוב כשאוכלים את סעודת השבת (הכיור עדדין ריק ונקי מכלים) אבל בסיום הארוחה ,,,,, שוב,,,,, מלא כלים שכבר אין לי כח,

כשקמה , בבבוקר מוקדם או מתי שהוא באמצע הלילה, "מתלבשת" על הכיור ו,,,,,, מדיחה הכל,,,

בשבת שעברה היתה לי הפתעה קטנה וחד פעמית,
שהתעוררתי מוקדם ופתאום הכיור נקי מכלים,
לרגע חשבתי שאחד הבנים עשה לי "טובה" אבל בדיעבד הבנתי שזה לא הם, ולא אחד מהם

כנראה ל
היו נדודי שינה והוא "התנדב",,,,,,,,,,, ואני כלל לא חשתי בזה,

האמת חשבתי שגם היום יקרה לי "נס" כזה, אבל זה לא קרה,

התעוררתי ה-5 לפנות בוקר ו,,,,, עשיתי מה שצריך לעשות וגם ארגנתי את הסירים על הפלטה, ו,,,,, תיקנתי תיבול

עכשיו שוב,,,,, עדיין המון אוכלל

דסטי ספרינגפילד
השיר הזה עושה לי צמרמורת

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=ByqXqz7Tvqo[/URL]

יחפונת יקרה
חיבוק חם שתרגישי טוב

בתקווה שה"מחלה" הזאת תפתור אותך מכל תחלואי החורףףףף

אכן, מרגישה על הפנים כתוצאה מכך

זה לא נעים כל היום להתנהל סביב תרופות, סירופים ואינהלציות, טישו ואקמולים. זה מוציא את כל החשק

אני מכינה לצהריים את המינימום שבמינימום כי פשוט אין לי כח. ביקשתי מהבת שלי שתבוא לעזור לי, אבל גם היא מקוררת ומנוזלת וממש לא מתחשק לה להגיע לכאן לפני הזמן
ככה שבלית ברירה אני נאלצת להסתדר לבד עם קצת עזרה מהאיש אשר לאט לאט חוזר לאיתנו

מוקה יקירתי, את מחממת לי את הלב עם כל הסירים והתבשילים שלך, והכי הכי עם האיחולים שלך שבאים מכל הלב. אני ממש יכולה להרגיש את זה

תודה לך

http://www.youtube.com/watch?v=C2rA-J7_ny8

תודה חמודה

בדיוק הכנתי לי תה גרמני מצמחים מיוחדים שטובים לברונכיט ולהצטננות כללית
זה מגעיל אמנם, אבל אני משדרגת אותו עם לימון ודבש וג'ינג'ר ככה שהוא הופך לנסבל...
הגרמנים האלו יש להם בסופר מרקט מדף שלם של חליטות תה לכל מה שאת רק יכולה לחשוב עליו. מנדודי שינה ועד תפקודי כליות
אני מזמינה ממנו תמיד את הקמומיל, את התה הירוק ואת התה נגד הצטננות. אני לא יודעת אם זה באמת עוזר כמו שזה נותן לי את ההרגשה שאני עושה כמיטב יכולתי כדי להבריא

בוקר טוב לכם.

בני ראיתי לראשונה את אלבום התמונות שלך.מאוד מרשים.ראיתי את דניאל פאר.אני מבין שהופעת ב"על גלגלים" בעבר.

אצלנו יום נהדר

אמנם בישלתי כמויות
אמנם שטפתי שלוש פעמים את הרצפה [ יש לנו כלבה זקנה שאינה מצליחה לשמור בוגריה ]
אמנם ערכתי את השולחן
אבל
באו בתי ובן זוג הנכדה
באו בני ובת זוגו
באה חותנתי
כוון
שלא נשאר כמעט דבר
אז אני מרוצה

איזה כיף, אני שמחה בשבילך

אני הולכת להדליק נר הבדלה כדי לקבל את השבוע החדש ולהתפלל שאם יש משהו שם למעלה שיודע לעשות קסמים,
שיעשה בבקשה שהשפעת תעבור לי מהר עד כמה שאפשר, כי אני לא אוהבת להיות מנוטרלת ולא יכולה לסבול את עצמי מבלי לנשק את הקטנים,
ובכלל שייתן לי קצת שלווה כי בזמן האחרון אני מרגישה שהמלאי אצלי הולך ואוזל... הולך ואוזל... ולכן אני חייבת למלא מצברים

והעיקר שנהיה כולנו מרוצים

שבוע טוב דובשי

יופי של מוזיקה

אמרתי לך כבר שאני ממש אוהבת להתוודע לשירים שאת מביאה כאן. מסוג השירים שאני שומעת בפעם הראשונה וכבר אוהבת

ערב טוב ושבוע טוב לכולם

בשבוע הבא יש לי יום הולדת, אני מקווה שאני אוכל לחגוג עם אשתי היקרה. (בינתיים לקטנה שלנו היו תכניות אחרות
ליום ההולדת של אשתי וליום הנישואים שלנו). חוץ מזה עוד מעט אני אצא לחופשת חנוכה ומקווה להיטען באנרגיות חדשות.
אחת התכניות זה חופשה של יומיים בבירה, בפעם הראשונה מאז שהקטנה נולדה מקווה שיהיה בסדר
והערב שני לינקים שונים אחד מהשני לחלוטין
ערב מקסים לכולם

[URL='http://www.youtube.com/watch?v=6SznpMWtZwU']www.youtube.com/watch?v=6SznpMWtZwU[/URL]

[URL='http://www.youtube.com/watch?v=FGInFRwIOQc']www.youtube.com/watch?v=FGInFRwIOQc[/URL]

אף אחד כאן לא צופה ב'כוכב הבא'?

אין לאף אחד מה להגיד על השופט החדש מוקי שיושב על כיסאו של גולן?
כי אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל הוא מאוד מוצא חן בעיניי

הוא הצליח להחזיק אותי ערה במיטה והאיש כל פעם ניגש אליי ושואל אותי אם הכוכב החדש שלי נורמאלי

בסוף התעצבנתי עליו ואמרתי לו שיעזוב אותי. אני לא אחראית לבריאותו הנפשית של אף שופט בתוכנית, אבל מוקי נורמאלי לחלוטין

למעלה