בוקר שבת

שבוע טוב קונדסון

בהשראת אבי לוי, הדלקתי הערב נר הבדלה וברכתי 'המבדיל בין קודש לחול' וזה עשה לי טוב על הלב

cundason

New member
סחתיין :)

אכן, זה מחזק את הנשמה היהודית של כל אחד מאיתנו.. ואם יש משהו אחד קטנטן חיובי שאני מוצא באח הגדול- זה שכל עונה מוכיחה את זה מחדש (איך כשהם מבודדים מהעולם כולם מניחים ת]ילין, מדליקים נרות וכו)

נכון

יש דברים שניתן לומר לזכותו של האח הגדול והתוכנית הזאת. אני נהנית מהביאורים של התנך כפי שבכל עונה תמיד יש מישהו שמבאר את הפסוקים השונים שהוא קורא.
חוץ מזה, אני למדתי להדליק נר גם ביום שני וגם ביום חמישי. זה עושה לי טוב בנשמה, וזה חשוב לי למרות שאני חילונית למהדרין.

Anna begins cc

New member
מה הוא אמר עליך בעבר?.

הפעם מישהו שאל אותו אם יש לו רק אחות אחת,
אז הוא אמר שלא, יש לו אח בשם אלון,
ציין שאתה מבוגר ממנו בשנה וקצת,
וזהו.

cundason

New member
סיפר לא מעט

גם שאני עובד בHP, גם שחיינו ביחד שנים באותו החדר.. הוא מזכיר אותי מעת לעת..

יהלום 86

New member
שבוע טוב אחי היקר

אמרו לי את המשפט הזה היום בבוקר :)
מישהי מהעבודה סיפרה שהיא קראה על זה במאקו בעדכון היומי, משעשע :p

טוב, נראה לי שאח שלנו מועמד השבוע, יש לו כבר 3 קולות.
וזאת הדחה כפולה :/

cundason

New member
שבוע טוב !

כן, הוא יהיה מועמד. הפתיעה אותי טהוניה שלא העמידה אותו..
מה שיהיה, הוא שאמור להיות ;)
שבוע נפלא!

צהריים אנשים, אז מה אוכלים?

ואנחנו אכלנו עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות, שעועית ירוקה, אפונה, אורז לבן, סלט חסה עם בצל ירוק, סלט ירקות, סלק חמצמץ מתוק, ואורנג'דה. לא לא סתם. לא אורנג'דה. ספרייט!
ולמה אני מספרת לכם את זה?
כי נתקלתי בפייס בידיעה הבאה:
תחקיר הטחינה בכלבוטק הפחיד אתכם? סתם בא לכם לחסוך כסף? כך טחינו את הטחינה שלכם ישירות משומשום, וזה הרבה יותר פשוט ממה שאתם חושבים. המתכון וההסברים בלינק >> http://bit.ly/14iKjCr

ואני אומרת איך אפשר לפרסם באתר כמו סלונה, ידיעה על אוכל, על טחינה, בשגיאת כתיב כל כך גסה כמו: "טחינו את הטחינה שלכם"

מה? אף אחד לא עושה הגהה לפני שמפרסמים כזאת ידיעה? אפילו פה אנחנו עושים שמיניות באוויר כדי לא להוציא פוסטים עם שגיאות, ואלה לא מתביישים עם שגיאה כל כך גסה?

נו, טוב, שיהיה לכולם כאן צהריים טובים וסייאסטה נפלאה

http://www.youtube.com/watch?v=bv5vMJKBAbo

אתי 104

New member
ארוחת שבת בצהריים

אצלנו הארוחה הייתה עדינה יותר הסתפקו הפעם רק בספגטי בולונז.
עם לסט ירקות וחסה, וכמובן טחינה מעשיי ידנו, עם המון כוסברה.
אני לא ראיתי את הכתבה של רפי גינת, אבל שמעתי שזה היה טוב.
אני משתדלת לרכוש טחינה מסומסום מלא של ארז ככה זה ניקרא, והבנתי שהיא הכי טובה
בכתבה. בקצב כזה כבר לא יודעים מה טוב מה לא בשוק בכלל ובסופרים.
חבל מאוד שמשרד הבריאות לא מחמיר יותר ודואג לשלול מהם את הרישיון של בית העסק, למי שמוכר מוצרים
לא איכותיים לגבי שגיאת הכתיב אפשר בהחלט לעקוב אחריי ש את התוכנה שמימנה דואגים לתקן.
לקינוח הארוחה הטובה , כמובן עוגת גבינה אישיות עם פירורים ורוטב מפירות יער

אפרופו עוגה

הזכרת לי שהבאנו אתמול עוגה נהדרת שהבת שלי הכינה עבר אח שלה, ועכשיו הוא אמור להגיע עם חלק מהעוגה הזאת, ואני מחכה ומחכה ומחכה והוא עדיין לו הגיע. אני מתה לקצת מתוק של מוס עם דובדבנים ומרציפן

לגבי הטחינה, לא ראיתי את הכתבה, אז על מה מדובר בכלל?

אתי 104

New member
טיחנה

אני לא יודעת בדיוק מה היה, אבל בכולבו טק הייתה הפעם כתבה על סוגי טחינה.
הבנתי כמובן שישנם כמה סוגים שכנראה חלקם לא איכותיים

היה כייף עם ה"אוטוקאר"

משאית כבדה משופצת, מהקבינה אתה מרגיש את שנות החמישים, רועד, רועש, חם, גיר בלי תוספות, פלסטיקים ומחשבים, חיה של פעם...
ותשובה לקטניפ, כן, היא מורשית לנסוע בכביש...

שבוע טוב לכולם, והנה רגע של נחת

הקרדיט ל- "בא במייל - כל מה שמעניין אותך"

אישה חזרה לביתה מוקדם, ומצאה את בעלה במיטה עם אישה צעירה ומאוד מושכת.
היא צעקה עליו בעצבים: "אתה חזיר חסר כבוד, איך אתה מעז לעשות לי את זה - אני אישה נאמנה, האמא של הילדים שלך! אני רוצה להתרגש, עכשיו!!"
ענה לה בעלה: "חכי רגע אהובתי, תני לי לפחות להסביר לך מה קרה".
"בסדר, לך על זה", התייפחה האישה, "אבל אלה יהיו המילים האחרונות שלך!".
בעלה התחיל לספר: "אוקיי. כשיצאתי מהעבודה ונכסנתי לרכב כדי לחזור הביתה, האישה הצעירה הזאת ביקשה ממני טרמפ. היא נראתה כל כך מוזנחת ופגיעה שריחמתי עליה והרשתי לה להכנס לרכב.
שמתי לב לכך שהיא היתה מאוד רזה, לא לבושה טוב ומאוד מלוכלכת. היא סיפרה לי שהיא לא אכלה במשך שלושה ימים.
אז ברחמיי הרבים, הבאתי אותה הביתה וחיממתי לה צ'ונט, אותו אחד שהכנתי לך אתמול ולא רצית לאכול בטענה 'שתשמיני'. היא טרפה אותו תוך שניות!
מאחר והיתה צריכה להתנקות, הצעתי לה להכנס להתקלח. בזמן שהיא התקלחה, הבחנתי שהבגדים שלה מלוכלכים ובלויים, אז זרקתי אותם לפח.
היא היתה צריכה בגדים חדשים, אז הבאתי לה את הג'ינס הישן שלך שאת לא לובשת, כי הוא 'צמוד מדיי'.
בנוסף, הבאתי לה את התחתונים שקניתי לך ולא לבשת כי 'אין לי טעם טוב'.
מצאתי את החולצה שאחותי קנתה לך לחג המולד ולא לבשת 'כדי לעצבן אותה', ותרמתי לה גם את המגפיים שקנית מהבוטיק היוקרתי ולא לבשת כי 'למישהי בעבודה יש זוג זהה' ".
הבעל לקח נשימה קצרה והמשיך: "היא היתה אסירת תודה על ההבנה והעזרה שלי. כשליוויתי אותה לדלת, היא הסתובב עם דמעות בעיניה ואמרה: 'אני מתחננת, יש משהו נוסף שאישתך לא משתמשת בו??'"

שבוע טוב חברים,

כל הבית שלי "איקאה"

כלי האוכל, הרהיטים, המגבות, המטבח כולו, אפילו המקרר ואחת התמונות שעל הקיר. הקולפן תפוחי אדמה, השטיח, רוב הצמחים והעציצים, מושבי האסלות, הסלמון המעושן שבמקרר (שגם הוא של "איקאה", כאמור)......
הקולבים של החולצות, המתקנים של הנייר טואלט, האהילים, המצעים והנורות. הבית שלי נראה כמו קטלוג של איקאה והוא בכל זאת מיוחד ואחד ויחיד.
משום מה, אני מכירה לא מעט אנשים שטוענים שהם "מתנגדים לאיקאה באופן עקרוני". ואני לא מצליחה להבין למה. מה אתן אומרות? בעד או נגד?
ורק תעשו לי טובה, אל תבואו לי עם האגדות עם על "הדעות האנטישמיות של מקים איקאה." כולנו יודעים שזה לא דבר שימנע מאף אחד נורמלי לרהט את הדירה שלו ברהיטים איכותיים בשליש מחיר....

תתחדשי ותיהני

ואני אין לי מילה אחת רעה להגיד על איקאה.
סתם אין לי מספיק כסף אפילו בשביל איקאה.
אני בכלל נגד חרמות ולא משנה על מה.

למעלה