אוהבת את הסנדלים האלו הטופ והג'ינס מונחים נפלא!
D DesertBluz New member 14/5/14 #7 בוקר טוב +מסקנה חצאית ג'ינס בכחול כהה( רואים יותר טוב בתקריב) מבוטיק Aניס (וואי לא הייתה לי כזו מאז איזה כיתה ו' ) והמסקנה- חייבת להתאבזר בסנדלי רצועות מגניבים כמו של כולן כאן (היה לי קשה הבוקר בגזרת ה ). הבעיה- כפות רגליים רחבות...
בוקר טוב +מסקנה חצאית ג'ינס בכחול כהה( רואים יותר טוב בתקריב) מבוטיק Aניס (וואי לא הייתה לי כזו מאז איזה כיתה ו' ) והמסקנה- חייבת להתאבזר בסנדלי רצועות מגניבים כמו של כולן כאן (היה לי קשה הבוקר בגזרת ה ). הבעיה- כפות רגליים רחבות...
A Aניס New member 14/5/14 #11 אכן חייבת |חייםקשים| למרות שהפאמפס המעודנות מאזנות את הטופ המנומר וזה יפה.
א אמא ל3 מתוקות New member 14/5/14 #17 יפה לך מנומר! חצאית ג'ינס זה הכי כיתה ו' גם אני מרגישה ככה בפעמים שיוצא לי ללבוש אחת כזאת, רק להוסיף חולצת בי"ס - והופ חזרה לבית הספר היסודי
יפה לך מנומר! חצאית ג'ינס זה הכי כיתה ו' גם אני מרגישה ככה בפעמים שיוצא לי ללבוש אחת כזאת, רק להוסיף חולצת בי"ס - והופ חזרה לבית הספר היסודי
א אמא ל3 מתוקות New member 14/5/14 #15 היום לא התחשק לי כלום ורואים את זה... הייתי צריכה ללכת לניחום אבלים, אז לכן חוסר החשק... מקוה שהיום ישתפר.. מכנסיים מנגו חולצה קסטרו
היום לא התחשק לי כלום ורואים את זה... הייתי צריכה ללכת לניחום אבלים, אז לכן חוסר החשק... מקוה שהיום ישתפר.. מכנסיים מנגו חולצה קסטרו