בוקר ראשון...

edlessme

New member
בוקר ראשון...

ארע כאן, בעיירה היקרה שלנו רצח חברים... גברת מואשמת באחזקת סמים היקרה שלנו נימצאה כשהיא חנוקה ושמוטת איברים על הספה שלה ממצאים מהמעבדה מראים כי היא נחנקה בעזרת כרית שעליה היו רקומים פניו של אליל הפופ התורכי אריאל שרון (א.ק.א אריקשתןליבטוסיק) עליכם, אנשי העיירה, עכשיו לדון ולמצוא מי לדעתכם הם הרוצחים (יש שניים), כאשר אתם יכולים להפנות אצבע מאשימה רק לאדם אחד בכל פעם (כלומר, אתם יכולים להאשים שניים, אבל יכול להיות רק בנאדם אחד שיקבע כאשם בסוף הדיון) לבסוף, אני אקבע מתי זה יהיה לבסוף.. אבל לבסוף.. תתקיים הצבעה שבה יבחר האדם אשר יואשם ברצח המתועב והוא יתלה... (כלומר יוצא מהמישחק). הנה רשימת המשתתפים הנוכחית (יעני יש פה את אנשי העיירה, המרגל והרוצחים) ניצוץ דמעה קיווי הכרובית nezek השניה מנצר האחמיות the purple sheep La Vicomtesse aya l

La Vicomtesse

New member
זה לא תחושות בטן....../images/Emo54.gif

זה גזים!
אני דווקא מהמרת על NEZEK ואיה.

N E Z E K

New member
אני מהמרת על השניה מנצר האחמיות...

ראיתי אותה לפנות בוקר עם שאריות כתמים אדומים לא מובנים על בגדיה אך היא אמרה לי שהיא במחזור... אז עכשיו הכל מובן...

aya l

New member
קודם כל...

אני רואה שאתם ממש אוהבים אותי זה פשוט כיף.... ולדעתי זאת הייתה ניצוץ דמעה ונזק. והוא סתם ממציא סיפור כדי שלא נחשוד בו.... השניה מנצר האחמיות האם זה נכון מה שהוא מספר????

aya l

New member
מצטערת...

לפי השם זה נראה שאת בת... אני מצטערת...

La Vicomtesse

New member
צריך לסכם בבנאדם אחד...../images/Emo54.gif

איה, זה לא אישי... זו לא את, זו אני! אני באמת אוהבת אותך אבל... את החוליה החלשה, שלום
!

N E Z E K

New member
טוב אזזזז...

עכשיו כל אחד יתן מתמודד אחד שהוא רוצה שיצא מהמשחק ז"א שהוא הרוצח... אנשים תירשמו רק אחד... ואז נראה מי הרוב רוצה שיצא... אז המתמודדים הם: ניצוץ דמעה קיווי הכרובית nezek השניה מנצר האחמיות the purple sheep La Vicomtesse aya l אני אומרת שaya l היא הרוצחת...

למעלה