בוקר ראשון נפלא....

בוקר ראשון נפלא....

היום יום הנישואים ה-20 שלי, שלנו.
קמנו הבוקר עם בלונים על הדלת.....ואור במטבח סלון..
שולחן ערוך עם שתי צלחות, עוגה, פחזניות, שתיה, פרחים, בלונים וברכה.
פנקקים במחבט ומצגת במחשב.

הילד הכי קטן, הוא זה שהכין את הכל.....
הייתי עם דמעות בעיניים מרוב התרגשות....

אז איך אתם מעבירים את ימי הנישואים שלכם?
הילדים מכינים הפתעות?
כל הילדים משתתפים שווה בשווה?
ומה עם המשפחה המורחבת?

מיקושה

New member
מזל טוב!

איזה כייף!
ימי נישואין הם "עוד יום"...הוא בכל שנה שוכח..וכשאני מזכירה לו הוא ככה תוהה איך סוב אותי כל כך הרבה זמן
אין חגיגות של ממש..אין איזה משהו דרמטי..ביום שנעשה מז סיפור אני אתחיל לדאוג..חח ימי הולדת זה כבר סיפור אחר..

כמה חמוד ומתוק

תמיד שמתי לב (בסביבתי הקרובה) שהילדים עושים ענין גדול מיום הנישואין, ואילו הזוג הנשוי, פחות...
האם זו באמת חגיגה גדולה? איך את מרגישה לגבי היום הזה? ואיך הוא מרגיש לידיעתך?

מזל טובבבבבב

גם חברה שלי חוגגת ומעניין לשמוע אם היא באמת חוגגת

אצלנו הילדים קטנים אז אין מי שיחגוג לנו
וביננו אחרי כל כך הרבה שנים לא עושים כלום

נשמע מרגש וכייפי
תהנו מהיום הזה
איזה כייף שיש מי שחושב עלינו

ובלי קשר לילדים הייתם חוגגים?
מתנות וכאלה?

זה מצחיק נורא

פתאם הסתכלתי מה התאריך היום, וירד לי האסימון שאנחנו חגגנו (איזו מילה לא ראויה בהתחשב בכך שלא חגגנו) לפני חודש 8 שנות נישואין (בכאילו) ו13 שנות זוגיות.
אבל אף אחד לא מודע ולא שם לב לזה בכלל.
כילדה היינו חוגגים להוריי, שנשואים כבר 44 שנים, ועד היום אנחנו יוצאים כל שנה לחגוג, אבל זה ביוזמתם, למרות שמשך השנה...

זה מצחיק ?

זה עצוב לדעתי באיזשהו מקום . את לא חושבת?
לי אישית עצוב שאנחנו לא מתייחסים לזה
ואני לא מאשימה אותו אלא את שנינו
ההורים שלו חוגגים עד היום וכשהיא מאחלת לנו מזל טוב אני כאילו לא מבינה על מה הרעש.
אבל מצד שני ההורים שלי לא חוגגים אז אולי בגלל זה גם אני כזו. לא יודעת...

לי זה לא עצוב

זה לא מסמל לי כלום.
את יודעת מה אני חוגגת? אני חוגגת רגעים,כמו אחד שהיה לנו אתמול בו אנחנו יושבים ומדברים בגלוי ובפתיחות על דברים שחשוב לדבר עליהם, לומדים אחד על השני דברים שלא ידענו קודם, ואז מתוך המקום הזה, של פתיחות והבנה, אנחנו צומחים ומתחזקים כזוג.
הזמן? לזמן אין משמעות, כי בשבוע האחרון גיליתי דברים, עליו ועל עצמי, שבמשך 13 שנים לא ידעתי, אז מה זה זמן בעצם?

אולי כי לי עצוב

ולאו דווקא בגלל יום הנישואים אלא בגלל כל מה שכתבת עכשיו.
אני לא מצליחה להגיע לפתיחות והבנה ואני מנסה כל כך.

את יודעת הזמן גורם לנו להשתנות ולצרכים ולרצונות שלנו להשתנות אז כן יש משמעות לזמן כי כמו שאמרת אנחנו מגלים דברים שלא ידענו....

קראת את הפוסט שלי בפורום ה"הוא"?

היו לי המון תובנות לאחרונה לגבי עצמי, החיפוש שלי, מהו, ולמה הוא, ולמה דווקא עכשיו, ומשם צמחה לה פתיחות מחודשת, שבאשמתי נקברה שנים ארוכות.
אני חושבת שהפתיחות שלי לגבי המצב, גם מול חברים ואנשים קרובים, גם פה בפורומים השונים, כי מה אכפת לי מה חושבים עליי קבוצת זרים שלא מכירים אותי? וגם החפירה הפנימית, הביאו הרבה שיפור במצבי, שלי והזוגי, ובקרוב גם המשפחתי (שרק יחזרו למסגרות והכל יהיה טוב).

לא

ולא בגלל שאני לא רוצה פשוט לא יצא לי

אני מבינה את מה שאת כותבת אבל זה כל כך מורכב אצלי שלספר פה אני לא יכולה. לדעתי אני ואנחנו צריכים סוג של גורם חיצוני כי זה לא עובד כל מה שאני מנסה. אולי אני טועה בדרך שלי. לא יודעת.
ואני לעומתך לא יודעת להיפתח ולכתוב שם אני לא מסוגלת ואת יודעת ששם אני כותבת שטויות כדי להעביר את הזמן ואולי פה אני רצינית ובאמת מי שאני.
אני שמחה בשבילך שזה מצליח לך. בקרוב אצלי.

מיקושה

New member
אני בדעה שזה מיותר ..

אני בכלל לא מהטיפוסים שאוהבים "לציין" כל מיני מועדים..ומחוות רומנטיות..לא אוהבת..

למזלי יש לי פרטנר דומה כך שזה ממש בסדר.
י
מתי כן?..יום הולדת .

גם אני חשבתי ככה

וגם הוא כמוני
אבל לא יודעת לפעמים אני חושבת שאולי כן צריך ואולי זה אומר משהו עלינו שאנחנו לא חוגגים. משהו על הקשר שלנו והאהבה שלנו.
וגם אנחנו כן חוגגים ימי הולדת אל זה לא מוותרים.

מיקושה

New member
אז בלי קשר לתאריך מסויים

ומבלי לחכות אם בא לך תעשי! אל תחכי לימים מיוחדים..
כך אני נוהגת.

ואם לא בא לי ?

זה נשמע ממש קיצוני אני יודעת
אבל לרוב ככה אני מרגישה
טוב כנראה אנחנו עוברים תקופה מורכבת וקשה לכולנו
(אני מקווה שאני לא סתם מעודדת את עצמי שזו רק תקופה)

מיקושה

New member
אני מאמינה באמת

בייצור חוויות ..
ואם לא בא לך..תחכי זה יבוא כי ככה זה.
זוגיות זה דבר מורכב...
ואם נחזור למה שכתבת למתרגשת..או שלפחות בין המילים הבנתי שאת מרגישה שם סוג של פיספוס שאין לכם "שיחות נפש"..את יכולה להפוך אותו לחבר הכי טוב שלך..הכל תלוי במי שרוצה להפסיק את השקט הזה..אגו זוו הבעיה..וכמובן עייפות החןמר ברגע שזה ייפסק..אני מאמינה שכן יבוא.
למה לא בא לך?...
הוא פוגע בך?

אני מאמינה כמוך

וכן זה מורכב
אבל על רגל אחת זה בהחלט עייפות החומר כי אנחנו בתקופה קשה מבחינת הבית והילדים ובלי קשר לזוגיות שלנו . אין מה לעשות הכל משפיע וברגע שיש בעיות בתחום אחד זה משפיע על החשק בכל שאר התחומים.
לצערי אי אפשר להשקיע בזוגיות כשיש בעיות אחרות וכל מי שיגיד לי תמצאי זמן לזה לא יודע על מה הוא מדבר.
ולא חלילה הוא לא פוגע בי.

למעלה