שחר, כמי שירד איזה קילו, שניים... ../images/Emo152.gif
או ששים (בספרות - 60 ק"ג...), בוא ואתן לך כמה תובנות ועצות
:
הראשונה, והיא אולי הכי חשובה שיש: זה רק אתה - זה לא אף אחד אחר - זה רק אתה מול עצמך. אתה המפקד של הגוף שלך, ואתה זה שמחליט מה נכנס לפה ומה לא.
השניה, אל תאכל ציאניד. הריח אמנם של שקדים, אבל את הטעם - אף אחד לא ממש יודע. יש טענות שהוא קצת חריף, אבל לך תדע אם אפשר לסמוך על מי שפלט את זה בנשימתו האחרונה. ומה הקשר לציאניד? פשוט - כמו שאתה לא אוכל ציאניד למרות שריחו ריח שקדים, כך תחליט שאינך אוכל מאכלים משמינים. יש היום מבחר עצום של תחליפים, ורובם באיכות טובה למדי. נכון שגבינה רזה היא לא גבינת 36%, אבל בכ"ז... אפשר להנות ממנה כשעושים את הסוויץ' בראש.
השלישית, היא "לכל השאר יש אותו הטעם בדיוק - לא חייבים לבדוק
. לא קל... ממש לא... אבל מותר לחטוא במיני טעימים למיניהם - בורקס, עוגיות... יו נואו. אבל אחד יקירי. נשבע לך בהן צדק - לכל השאר מאותו הסוג, יש בדיוק אותו הטעם. סמוך, מה איכפת לך? אי פעם שיקרתי לך?
ותתחיל ללכת... לא לרוץ, כושר זה נחמד, אבל מה-זה-משעמם... אני מרים משקולות שלוש פעמים בשבוע - שיעמום רצח. הליכה היא טובה, רואים אנשים, רואים נוף, ובד"כ, גם בחורות חטובות (תודה שאני יודע נקודה רגישה אצלך
). תעלה במדרגות, עזוב את המעלית... ק"ג שריר צורך אנרגיה גם כשהוא לא פעיל. ק"ג שומן - זו רקמה מתה, היא לא צורכת אנרגיה בכלל. עם שרירים מפותחים, אתה יושב ושורף קלוריות. זהו... אם תרצה עידוד (וצריך!! שלא יהיה לך ספק!), מישהו ללכת איתו כשאני בת"א, או סתם לרדת על סלט - קרא לי
.
או ששים (בספרות - 60 ק"ג...), בוא ואתן לך כמה תובנות ועצות