בוקר ראשון לשנת 2008

Rtitan

New member
שחר, כמי שירד איזה קילו, שניים... ../images/Emo152.gif

או ששים (בספרות - 60 ק"ג...), בוא ואתן לך כמה תובנות ועצות
:
הראשונה, והיא אולי הכי חשובה שיש: זה רק אתה - זה לא אף אחד אחר - זה רק אתה מול עצמך. אתה המפקד של הגוף שלך, ואתה זה שמחליט מה נכנס לפה ומה לא.
השניה, אל תאכל ציאניד. הריח אמנם של שקדים, אבל את הטעם - אף אחד לא ממש יודע. יש טענות שהוא קצת חריף, אבל לך תדע אם אפשר לסמוך על מי שפלט את זה בנשימתו האחרונה. ומה הקשר לציאניד? פשוט - כמו שאתה לא אוכל ציאניד למרות שריחו ריח שקדים, כך תחליט שאינך אוכל מאכלים משמינים. יש היום מבחר עצום של תחליפים, ורובם באיכות טובה למדי. נכון שגבינה רזה היא לא גבינת 36%, אבל בכ"ז... אפשר להנות ממנה כשעושים את הסוויץ' בראש.
השלישית, היא "לכל השאר יש אותו הטעם בדיוק - לא חייבים לבדוק
. לא קל... ממש לא... אבל מותר לחטוא במיני טעימים למיניהם - בורקס, עוגיות... יו נואו. אבל אחד יקירי. נשבע לך בהן צדק - לכל השאר מאותו הסוג, יש בדיוק אותו הטעם. סמוך, מה איכפת לך? אי פעם שיקרתי לך?
ותתחיל ללכת... לא לרוץ, כושר זה נחמד, אבל מה-זה-משעמם... אני מרים משקולות שלוש פעמים בשבוע - שיעמום רצח. הליכה היא טובה, רואים אנשים, רואים נוף, ובד"כ, גם בחורות חטובות (תודה שאני יודע נקודה רגישה אצלך
). תעלה במדרגות, עזוב את המעלית... ק"ג שריר צורך אנרגיה גם כשהוא לא פעיל. ק"ג שומן - זו רקמה מתה, היא לא צורכת אנרגיה בכלל. עם שרירים מפותחים, אתה יושב ושורף קלוריות. זהו... אם תרצה עידוד (וצריך!! שלא יהיה לך ספק!), מישהו ללכת איתו כשאני בת"א, או סתם לרדת על סלט - קרא לי
.

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מו-מה!../images/Emo12.gif

רונן, שאתה תכתוב: "סמוך, מה איכפת לך? אי פעם שיקרתי לך?" לאן הגענו?
טוב.. נו.. יאללה! שחר - בהצלחה

Rtitan

New member
היית מאמינה? ../images/Emo6.gif

טוב, נו... נכון שאני שונא "סמוך", אבל עלי זה בסדר - אני מכיר את עצמי.. ובענייני בורקס - הסיכון לא גבוה מדי

בו'נה! בורקס זה נושא מאוד רציני!

בעיקר אם אתה בולגרי.. לא?
זה בערך כמו להקל ראש במהות הקובה אצלנו, העיראקים...

Rtitan

New member
הייתי נשוי לחצי בולגריה...

והיא שנאה בורקס... הכל אמונות טפלות.
קובה זה סיפור אחר לגמרי... אחרי שניים שלושה קובות, אי אפשר להקל יותר כלום...

Rtitan

New member
אוי ../images/Emo7.gif - נקטדה כואבת...

הכרתי מישהי שהייתי מקבל אצלה קובה מדהים... וזה היה החלק הפחות כייפי בלהכיר אותה
מי אמר שאסטרופיסיקאים לא מטומטמים לפעמים? לפחות בעייני
-->

Rtitan

New member
מניסיון אישי... כואב מאד...

המשוואה של העסק פשוטה מאד:
(כלומר אסטרופיסיקאי-לפחות זה שמדבר כרגע) +
=
+
היום אמרתי לחבר שלי, שהלוואי שאדע 10% בעינייני
ממה שאני יודע בענייני
.

Rtitan

New member
אל תתייחסו יותר מדי...

... זה קרה בעבר, משהו גרם להיזכר בזה ולחוות את הכאב של
ממש השבוע... ואני די בטוח שזה יקרה עוד בעתיד. כרגע... יש כמה פצעים שנפערו מחדש והם שותתי דם שאני מנסה לעצור את זרימתם, בלא הצלחה מיוחדת.
... איך אפשר לשכנע את המוח להבין שזה רק כמה חומרים שמופרשים בתוכו ועושים את כל הבלגאן? עצות יתקבלו בברכה...

כמה זה 'לא יותר מדי'?

אתה יודע שבחיים יש תקופות, שבהם נפתחים הפצעים. היתרונות העיקריים של התקופות האלה, בעיני לפחות, הם שהן נותנות לי אפשרות לראות כמה טוב לי איפה שאני נמצאת היום ובעיקר - שהן עוברות.
מותר לשלוח לך? כי אם כן אז הנה -
(אגב, שמעתי שיש כדור שנקרא 9 מ"מ, שמשכנע מצויין את המוח. מצד שני - עדיין אין פתרון לתופעות הלוואי שלו, אז אני מעדיפה שתוותר ותמצא כוחות משלך לעניין
).

הילה301

New member
שחר בהצלחה ../images/Emo140.gif

כמישהי שלפני 8 שנים הורידה המוווון, אני יכולה לומר לך שאת חצי הדרך עשית. לקחת החלטה. ויותר מזה, הנה כמה דברים שעל פניו נשמעים פליצקים, אבל נשבעת שזה עובד. תחליט על תאריך. הכי כדאי שיש בו ארוע חשוב (יומולדת למשל, או ארוע במשפחה או בחברה) ותחליט שבתאריך הזה אתה שוקל את המשקל שתחליט עליו. תשנן לעצמך את זה כמנטרה. זאת תהיה המטרה שלך, להגיע לתאריך הזה ולשקול את המשקל אותו אתה רוצה (כמובן תיקח תאריך ריאלי כן?) מבטיחה לך שזה עובד. בדוק

ש ו פ י ת

New member
שחר בהצלחה ...

כל הכבוד על ההחלטה בהצלחה ואם תזדקק לעצות מעשיות מקצועיות אל תהסס לפנות במסרונים ... שופית

סחטיין ובהצלחה שחר! ואל תשכח...

יש יורודיסני בפריז הייתי וטעמתי...(לא כלכך מזמן - גם היום חופשת החלומות שלי כוללת 4-5 ימים רק דיסני! ילדה לנצח!
) אז גם אם ארה"ב לא יצא! תוכלו להינות שם פצצות ופיגוזים! איזה כיףףףףףףףףףף ב"ה שאגיע לשלב המתאים ואוכל לקחת את האוצר שלי...גם לשם. אמן!רק בריאות!

שחR

New member
הייתי ביורודיסני ובאורלנדו, אי אפשר להשוות

שמיים וארץ. אין כמו אורלנדו, ובעידן המחירים של אירו מול הדולר...לא בטוח מה יותר זול. הנושא יבדק בקרוב מאד.

../images/Emo140.gifשנה אזרחית טובה ומקסימה

מאחלת לכם הרבה אושר הצלחה זוגיות ואהבה ענקיתת לכולכםםם

למעלה