בוקר ראשון לשנת 2008

3 שרונית

New member
בוקר ראשון לשנת 2008

שיהיה לכם יום מדהים ושנה נפלאה

ramoni1

New member
בוקר ניפלא לכולם

אוחחחחחחחחחח איזה ערב היה אתמול, פשוט מדהים תודה לכול האנשים שעמלו בהוצאת הערב הזה ושרק ימשיך להיות ככה כולך הזמן. וכמובן לגדולה מכולם שבילעדיה לא היה מיתקיים שום דבר... "מיצה נבים"

אני 27

New member
בוקר אור

שנה אזרחית מצויינת לכולם ... מלאת אהבות , הנאות , זוגיות , וכייף ...

שרשירית

New member
בוקר נפלא

שמחה שנהניתם אתמול, מחכה לתמונות
אחרי יומיים לא קלים
השנה שלי נגמרה והתחילה עם הרבה אהבה. עכשיו מתנגן בגלגל"צ שיר שזה בידיוק זה...
"אהבה פתאום היא מתפרצת כמו להבה היא תשרוף את כל מה שהיית היא תשרוף את כל מה שאתה אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? היא רוצה את כל מה שהיית היא רוצה את כל מה שאתה" (דניאל סלומון) ותודה לשתי המקסימות שלי שהיו צריכות לסבול את כל הקיטורים

shon שון

New member
בוקר נפלא של השנה האזרחית החדשה

שיהיו לנו סיבות רק לחגוג וחגיגות כמו שאנחנו יודעים לחגוג שנדע להעניק אהבה לקרובים לרחוקים ולכל מי שסביבינו בלי הבחנה , שנדע לקבל אהבה ואנרגיות מסביב בלי חשדות וחששות שנה של עושר רוחנית כלכלי וגופני
))))))))))))))

שנה אזרחית נפלאה לכולם

שנה רגועה ושלווה בכל הקשור לנושאים הרציניים ושנה של שמחה ובלאגן בדברים האחרים

בוקר טוב ושנה אזחית נפלאה!

בזמן האחרון קצת חופר מתחת לאדמה אבל קורא אותכם כל הזמן! אז לכלולם שנה אזרחית מלאה בבריאות אושר והגשמת משאלות! שי

שחR

New member
בוקר טוב ושנה אזרחית מצויינת לכולם...החלטות !

בדרך כלל לקראת כל שנה אני מקבל החלטות שאני מציב לעצמי לקראת השנה החדשה. משהו שאפשר לעמוד בו. אני טוען שאדם בלי יעדים לא מגיע לכלום והחיים סוחפים אותו במקום שינווט אותם. בפעם הראשונה בחיי, אני החלטתי לעשות דיאטה. שנים אני אוכל מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ולא שומר על כושר, ככה כל שנה אני עולה 5 ק"ג עד לא ידע ... אני חושב שהגיע הזמן לקראת העשור הרביעי להתחיל לתת את הדעת בענין. לצורך כך חתמתי חוזה עם מאמנת אישת לתזונה וכושר גופני ואני מקווה בשנה הבאה נדבר קליל קליל
יש עוד החלטה שקיבלתי, שהיא מאד חשובה אבל אישית ולכן תישאר בידעתי. וההחלטה השלישית בשנת בת מצווה של בנותי התאומות, לקחת אותם לטיול נפלא בחו"ל, אם יתאפשר לי אז היעד הוא אורלנדו ארה"ב ואם לא אז נתפשר על יעד אירופאי חביב המותאם לרוח הטיול. שנה טובה לכולם וקדימה קחו החלטות... זה מומלץ... מנסיון. שחR

Bubble Girl 27

New member
וואווו כל הכבוד!

כשיש נחישות והחלטה עושים את זה... בואנה אם עכשיו אתה מדהים... אחרי מהההה? כוסון עלללללללללללל פשששש שחר סחה! בקשר לאורלנדו... אפשר להתקפל לך במזוודה?
ההחלטות שלי... אני החלטתי להיות ג'ינג'ית
סתם סתם... החלטתי להצליח עוד השנה ברמה העיסקית ויהי מה... לסלול לי את הדרך העצמאית שלי בעסקים ולא להתפשר למרות שקשה. להביא את הבן שלי לתוצאות מצויינות והתקדמות משמעותית עוד השנה וכבר יש קצה של הצלחה בחודש אחד עם המון מאמצים וכסף על צוות מטפלים חדש להביא אותו כבר להישגים מרשימים!!!! לאהוב שוב בענק.. כבר מסמת
להצמד חזק חזק לחברים המדהימים שלי שכל פעם מוכיחים לי מחדש שאין כמוהם! אני...

sharon30a

New member
GO שחGO R

המון המון בהצלחה חומד!! נשמע שאתה חדור אמביציה וששום דבר לא יעצור אותך...אז...לחיי התחלות והחלטות חדשות

שחר

כל הכבוד לך על ההחלטיות. לקחת על עצמך משימות לא פשוטות השנה, אבל אין לי ספק שתעמוד בהן בגבורה (עם הרבה כח רצון, התמדה והשקעה). מה שתרצה, מתי שתרצה, תמיד אשמח לעזור לך. גם אני הצבתי לעצמי מספר מטרות השנה, אבל לצערי הן כולן מאוד חומרניות: רוצה לקנות רכב. רוצה שני ניתוחים פלסטיים שעולים הון. רוצה לשכור דירה מרווחת יותר. רוצה להתחיל להתאמן. אמרו לי שפעילות ספורטיבית תעשה לי טוב. הייתי רוצה גם להתעורר מוקדם יותר בבוקר - אבל גם הבוקר לא הצלחתי במשימה הזו...

../images/Emo50.gif שחR

מחזיק לך אצבעות עם ההחלטה על הדיאטה טיול הבנות לחו"ל אני משייך יותר לרצון לטעמי, החלטות הרבה יותר חשובות וקשות לביצוע-את מירב האנרגיות תפנה לשם

למעלה