בוקר ראשון לשנת 2007

soofgania

New member
בוקר ראשון לשנת 2007

בואו נתחיל את השנה החדשה ברגל ימין: הפעם לא רק נחליט על שינויים בסגנון החיים, אלא גם ננסה ליישם אותם. נכון, זה לא פשוט, אבל אולי הטיפים שלנו יעזרו לכם להעשיר את חיי המין, לשפר את התקשורת עם הילדים, להיות בריאים יותר ולחיות בלי תחושה שהדברים החשובים עוברים ליד... כמה פעמים הבטחתם לעצמכם לפני החגים שמעכשיו אתם הולכים לפתוח דף חדש ולחוללל שינוי רציני בחיים? כמה פעמים נשבעתם בערב ראש השנה שיום אחרי החג תפצחו בדיאטה, תתחילו להתעמל, תפסיקו לעשן, תאמצו הרגלי אכילה נכונה, תקדישו יותר זמן למשפחה, תעבדו על הזוגיות, ובכלל תשקיעו קצת יותר באיכות החיים שלכם? לקראת השנה החדשה ליקטנו עבורכם שלל תובנות, טיפים ועצות שיסייעו לכם לשפר את איכות החיים, הבריאות הכללית, חיי המשפחה וחיי הסקס שלכם. בשורה התחתונה, אין חשוב יותר מזה. הגדירו מטרות. החלטתם שאתם רוצים לבצע שינוי בחייכם? לפני הכל, הגדירו לעצמכם את המטרות. רשמו אילו מטרות אתם רוצים להשיג ופרטו אותן. הכתיבה תסייע לכם להתרכז בשלבים הדרושים למימוש ההחלטה ותמקד אתכם במטרה. צעד צעד. אל תציבו לפניכם מטרות גדולות מדי. הרופא אמר שעליכם להשיל 20 ק"ג ממשקלכם? כדי שזה יצליח באמת החליטו תחילה להפחית 5 ק"ג. הצלחתם? תכננו לכבוש את 5 הק"ג הבאים. אם תפרקו את הדרך הארוכה לצעדים קטנים, הסבירות שתכבשו את הפסגה תהיה גבוהה יותר. אל תחכו להשראה. המפתח להשגת מטרות הוא להתחיל לפעול באופן מיידי. פעולות מביאות למוטיבציה, ולא להיפך. לעיתים קרובות אנשים חושבים שכדי להתחיל לעשות משהו טוב עבור עצמם עליהם להמתין עד שתגיע המוטיבציה. הם אומרים "אתחיל בדיאטה או בפעילות גופנית כשארגיש מוכן", אבל זה לא עובד ככה. תנעלו את נעלי הספורט ותתחילו להלך על ההליכון במשך 10 דקות, והאנרגיה שאתם 'ממתינים' לה תגיע מאליה. והעיקר לא לפחד בכלל. אנשים רבים אינם מעיזים לממש החלטות בגלל פחדים כאלה או אחרים. פעמים רבות אין לפחד אחיזה במציאות, אבל הוא מונע מאיתנו לעשות אפילו את הצעד הראשון. כדי לשחרר את הפחדים, העלו אותם על הכתב בצורה מפורטת ככל האפשר. כשתראו אותם מול עיניכם, ניתן להניח שהם ייראו פחות מאיימים ומעיקים. אל תישארו עם ההחלטה לבד. שתפו בה את הסובבים אתכם, הסבירו להם מדוע החלטתם מה שהחלטתם, ובקשו מהם לתמוך בכם ברגעים קשים. כך יהיה לכם על מי להוציא קיטור, ואילו הקרובים לכם יוכלו לנג'ס לכם עד שתשיגו את המטרה. לא לוותר על חלומות. זכרו, עם כל מטרה שאתם משיגים אתם גם מגשימים חלום. וולט דיסני אמר פעם: "מי שמסוגל לחלום, מסוגל גם לבצע". וכמה שהוא צדק. החלום הוא המנוע להגשמה. זה לא חייב להיות חלום גדול. אפשר לשאוב הרבה סיפוק והנאה גם ממימוש של חלום קטן. קישור לכתבה פה

putimakansi

New member
שנה טובה סופגי שנה טובה לכולם !!

מה שבטוח שבשבילי זו תהיה שנה של שינוי, התחלה חדשה והיא לא תהיה קלה אבל בע"ש שנה טובה !!! סופגי - שתהיה לך שנה טובה בריאות אושר - הרבה אושר !!! מה שאת מאחלת לעצמך יתקיים !!! ואני אהיה קצת אגואיסט - שנת שידורים, הרבה שידורים..... נועה - שנה טובה, אני מקווה שהעניינים שלך יסתדרו על הצד הטוב ביותר !!! שתמצאי את דרכך, ותמצאי לך מקום של קבע בו תוכלי לחיות את חייך איך שאת רוצה !!! ולכולם - שנה טובה, בריאות ואושר !!

בוקר טוב לכל מופקרות הבלוג...

אהה...ושכחתי תכחבות והצ'חלות וסרי.. בקיצר בוקר טוב עולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

soofgania

New member
יאא צריך לשבור כוס!!!

משה אמר בוקר טוב

soofgania

New member
זה סימן שההצלחה שלך תהיה

בע"ה כפולה השנה
פוטי תודה על כל הברכות מחממות הלב ומי יתן וגם לך נכונה שנה נהדרת שנה של הגשמה והצלחה בכל התחומים ומציאת עבודה טובה במהרה

soofgania

New member
וואאוו משה ריגשת אותי../images/Emo140.gif

חיממת לי את הלב בדיוק ברגע המתאים שחזרתי ממקום מדכא... גמאני מאחלת לך שנה מוצלחת משפחה מאושרת ואוהבת והרבה בריאות. לקבלת תחזית עיסקית יומית כנס לכאן ומאחלת לך שנה של פרנסה טובה אמן
אוהבת המוןןןן-סופגניה

סופגי כפרוני...תנקס...

ואל תשאירי מקום בלב שלך לעצב... מממ...פשוט תחשבי ותייחלי לימים טובים.. ו..יודעת אם את זקוקה ל..."4 עיינים" או כתף..אני פה בשבילך בייבי

הנהלת הפורום לחסום את המתחזה!

אפילו בתנ"ך כתוב: "היהפוך כושי עורו?" האם עיראקי מסוקס יכול ככה בהבל פה להפוך חנון פולני כמו קווינקי? מסתבר שכן... חשדנו כבר מזמן שמושון מתחזה לעיראקי. אתמול כששידר אפילו שמתי לב שפרוות החזה שלו בלונדינית. מושון אי אפשר לשקר לכולם לאורך זמן. האמת מתגלה בסוף. מושון אפשר להזמין אותך ככה בארבע עיניים לגפילטע פיש עם סוכר בלי שאף אחד יידע? אני מקווה שמה שגרם להתרככות הוא לא האבל על מה שעשו לסדאם יקירך ומקור השראתך. מושון תתאושש ותחזור להיות ההוא שמה שחשוב לו זה... נו... איך אסביר... שתחזור להיות בקבוק הקולה שמה שחשוב לו זה רק שימצצו את הנוזל דרך הקשית שלו. אוהבים אותך מושון.

אפולון?? שחור כן...אבל כושי??מסוקס?

אני גורווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טוב חוזר לעצמי...

למעלה