בוקר קשה!

בוקר קשה!

כבר שבועיים אני חוששת מבואה של חופשת הפסח שבפיתחנו,8 ימים שלמים אין גנים.שוברת את הראש איך אסתדר עם תינוק בם שנתיים ותינוק בן חודש וחצי. היום התחיל התרגיל היבש,רון חלה באבעבועות רוח,אינו יכול ללכת לגן,מלא בפצעיפ מכף רגל עד הראש.מגרד לו,יש לו גם פצע אחד בעפעפיים,הוא סובל נורא,בוכה הרבה,ומצטרף לחגיגה גם התינוק,ממש הפילהרמונית בבית,לא יודעת למ לגשת קודם ואיך לעשות זאת במקביל.א .מ .א.............

משיגים עזרה ומהר

אין מי שיכול לעזור? מה עם דנה או חברה טובה מה עם המשפחה של בעלך? מה עם אמא שלך? היא יכולה לבוא לכמה שעות כל יום? בעלך לא יכול לצאת מדי פעם מוקדם יותר מהעבודה? הכי חשוב זה לא להילחץ כי כשאת לחוצה ומשדרת את זה לרון הוא מגיב בהתאם ואז סיטואציה קשה הופכת מהר לבלתי אפשרית

הלוואי,הלוואי שאמא שלי היתה גרה

קרוב,היא גרה בפרדס חנה ואני בתל אביב,אימי מלמדת בבית ספר יום יום ועל כן משתדלת לפחות פעם בשבוע להגיע אלי ברכבת אחר הצהרים.היום היא הבריזה מבית ספר והגיעה לעזור לי,מחר חמת תגיע לכמה שעות להיות איתנו,מקווה שיהיה בסדר ואתמודד עם זה. מסכן רון יש לו יותר פצעים מעור חלק כואב לראות אותו כל כך סובל.

Navva

New member
הכוונה היתה שאמא/סבתא מורה תוכל

בחופש לעזור יותר במצב של מחלה. ולא שלא מגיע לה חופש. לא חשבתי לרגע על מה אני אמורה לעשות עם מתן ממחר. תוך כדי ניסיונות לעבוד מהבית. איפה איקון של לולוין?

נועם@בת

New member
מחפשים תיכוניסטית אחראית שאין לה

עכשיו בחינות בגרות. זאת אולי הוצאה לא צפויה, אבל שפיות שווה כסף. רפואה שלימה לרון ואני מקוה מאוד שיהלי לא ידבק. תזחיקו מעמד שם
נועם

קרן444

New member
בתי מאיה תיכוניסטית שעושה ביביסיטר

היא אחראית מאוד, בוגרת קורס מדריכים בצופים, עושה ביביסיטר ומטפלת בילדים. היא לומדת בכיתה יא' בתיכון "בליך". אנחנו גרים ברמת גן. איפה אתם?

למעלה