בוקר קסום...

li 3 האחת

New member
בוקר קסום...../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

ככה זה שעובדים בוקר אפשר לאחל בוקר טוב ראשונים.. אז שיהיה בוקר נפלא..עייפה בטירוף אתמול ישבתי עם חברות עד שתיים לפנות בוקר איזה מתוקות עושות הכל על מנת להקל עליי ולתת הרגשה טובה של ביחד. אז זהו מחר אני בחופש עד יום ראשון.מקווה שאצליח להזיז את עצמי ואצא עם ילדי קצת להנות ולכייף.. שיהיה יום מדהים..מלא שמש...אושר ושלווה.. ~לי

בוקר אור ומועדים לשמחה

שיהיה לך ימים טובים של חופש והנאה ויום קל בעבודה , שיעברו השעות מהר ובהנאה

הציפורים לא ישירו לי עכשיו בבוקר

הבוקר קמתי לקול קולות רמים מהחצר של הבית המשותף , קולות של ניסור ומכשירים חשמלים נוספים השכנים יזמו , הביאו שני בחורים צעירים שגזמו את העץ של הציפורים ומנקים את החצר שם קננו המון יונקי דבש בולבולים ודרורים בערבוביה בצמחיה שטפסה על עץ הצפצפה הגדול הם היו שרים בבוקר להעיר את השמש והיו מעירים אותי בבוקר ועכשיו העץ עירום , ללא הצמחיה והם גורפים את העלים היבשים בחצר ובמקום קולות ציפורים ועלווה ירוקה סביב לעץ יש חלקת אדמה חשופה ללא עלה ירוק אחד אני מאד אהבתי לצאת לתלות כביסה , להביט על העץ הגדול להביט בתנועת הציפורים להקשיב לצפצופים שלהם שאני מתעוררת בבוקר

ליגה76

New member
צהריים טובים!

מישהו עולה ירושלימה? יש מופע יחודי על חומות ירושלים, מופע אורות וכאלו. מ19:30 ועד 22:30 כל שעה. שיהיה המשך יום מקסים, לכם ולבני משפחתכם...

למעלה