בוקר קסום
לכולן

yoyo10

New member
בוקר קסום../images/Emo28.gif לכולן

גם יויו ולאו מוסרים לכן יום נפלא ושמח

yuli c

New member
../images/Emo41.gifבוקר טוב לכולן!!!../images/Emo41.gif

מה שלומכן בנות? לא הייתי פה כמה ימים... זוכרות שביום חמישי בבוקר רשמתי לכן שאני שיש לי כאב ראש היסטרי? בסוף יצאתי מהעבודה ב-13:30. בסוף שבוע כבר התברר לי שיש לי חום ואני חולה :( ביום ראשון בכל זאת הלכתי לעבודה (מה לעשות במקום שאני עובדת בו ממש לא מעניין אנשים אם אתה חולה או גוסס אתה חייב לעבוד) וגיליתי להפתעתי שהמחשב שלי לא עובד.קראתי ספר עד שסידרו לי אותו. הקיצר, סידרו לי את המחשב בסביבות 12 והיה לי כל כך הרבה עבודה לעשות שם (בעיקר מכתבים) שלא היה לי זמן לכלום. הקיצר היום אני מרגישה הרבה יותר טוב, וכרגיל אחת הקרפדות אצלנו התחילה לעצבן אותי על הבוקר תמיד יש לה מה להעיר על כל דבר והיא כל הזמן מתערבת בעניינים לא לה ובכלל נראה לי שיש לה איזושהי מטרה בחיים להראות לכולם שהיא יותר טובה ממני למרות שאני בכלל לא בתחרות איתה. אבל בחרתי שלא להתייחס אליה (עד כמה שאפשר). אז זהו בינתיים בנות... יום טוב לכולן! אוהבת, יעל

yuli c

New member
אה ו...

בטח שמתי לב שכתבתי כאן די הרבה שבוע שעבר... זה כי המנכ"ל היה בחו"ל. הוא חזר ביום ראשון ככה שאני מניחה שאני אכתוב כאן פחות... (אני ממש לא רוצה שהוא ידע שאני באינטרנט בזמן העבודה...).

בוקר טוב לכולם

וגם ליויו ולאו! יולי -העיקר שאת מרגישה יותר טוב עכשיו - ומהקרפדה תתעלמי - שהיא תבזבז אנרגיות בלנסות להיות יותר טובה ממך - את עושה את זה בלי להתאמץ - וזה מעצבן אותה.

למעלה