בוקר קסום
לכולן

yoyo10

New member
בוקר קסום ../images/Emo28.gif לכולן

אני כל כך עייפה היום

בוקר טוב, אני עצובה היום../images/Emo10.gif

המצב בארץ על הפנים, לצעירים אין עבודה - ומה עושים בארץ - מעלים את גיל הפנסיה של אנשים ל-67..אנשים עייפים כבר עבדו כל החיים וסוחטים אותם עד 67, מי שירוויח מזה זה שוב העשירים שהמשכורות שלהם ממילא בשמיים והם לא עושים הכי הרבה עבודה - יש להם את הפראיירים במשכורות הנמוכות שעושים בשבילם את העבודה - וחוץ מזה אם הם רוצים הם יכולים לפרוש מתי שבא להם ולשבת מצויין עד סוף החיים שלהם... זה ממש עצוב אני מנסה להתקבל לאונברסיטה - שגם כל זה - זו הוצאה כספית ענקית - כי בואו נחשוב רגע - נותנים לנו לעשת בגרויות בגיל טיפשעשרה - מבחנים שקובעים לנו את החיים בגיל הזה? ורוב הנערים ונערות אחרי צבא צריכים לשפר בגרויות - שזה עולה הרבה כסף ללמוד בקורס ומלא כסף לקורס פסיכומטרי ולשלם על המבחנים ולשלם 400 ש"ח הרשמה לאונברסיטה - שזו רק הרשמה - בין התקבלת או לא הכסף לא מוחזר, באונברסיטה לא נותנים הזדמנות שווה לכולם, עושים חיים קשים, מכשילים על ימין ושמאל ונאלצים לעשות שוב קורסים שגם עליהם משלמים ואם אתה מצליח סופסוף לסיים ולהוציא תואר, אין לך עבודה ואתה נאלץ לעבוד כמחסנאי/פקידת טלמרקטינג מנסה לאסוף כסף לחתונה, לקנות בית ואין לך מספיק הון עצמי כדי לקבל משכנתא - בוטלו גם מענקי המשכנתא, אתה רוצה להקים משפחה - אין לכם זוג צעיר - אין מענקי לידה...ומי צריך את כל המענקים האלו? כל מי שאין לו מספיק - ובדיוק לו לוקחים העניים נשארים עניים הבינוניים הופכים ענים והעשירים נהיים עשירים יותר... ממש עצוב, כתבתי הכל בבילבול זה מתוך עצבות...

yoyo10

New member
מסכימה איתך בכל מילה

אנחנו עכשיו קונים
חסחנו כל כך הרבה זמן רוב הכסף של הבנק והוא עושק אותנו הבנקים עושים הון עלינו כאחרת איך היינו יכולים לקנות בית אין לי מושג איך אני יביא ילדים כל הכסף הולך למשכנתא המצב באמת נורא ואיום

זה נורא, את לוקחת משכנתא ומשלמת

כ"כ הרבה שנים ולוקח 10 שנים עד שהחוב בכלל מתחיל לרדת, בגלל הריבית, כל כסף שאת משלמת ב-10 שנים הראשונות הולך לריבית שגדלה כל פעם מחדש...איזה עצוב זה. אצלנו בשכונה (אני עדיין גרה אצל ההורים) כל מיני זוגות צעירים נאלצו למכור את הדירות שקנו כי לא עמדו בתשלומי המשכנתא... איזה מין מקום מעוות זה? נראה לי לשבטים באפריקה שגרים בבתים מבוץ וקש יש חיים יותר טובים... אולי זה הזמן בחודש שמשפיע אבל ממש בא לי לבכות מזה.

yoyo10

New member
זה באמת נורא

הבנק מרוויח ממני את כל מה שאין לי

והם עוד מעיזים לשבות החראות האלה

וגם חברת חשמל ושדות תעופה...שיעבדו במגזר הפרטי נראה אותם.

yoyo10

New member
אחרי הביקורים הרבים שלי לאחרונה

בבנקים למשכנתאות התחלתי להבין איך רקאל מקס הגיע לתאוריה קיצונית כזאת

סליחה על הבורות, אבל איזו תאוריה?

על מה מדובר בקצרה פחות או יותר?

yoyo10

New member
"פועלי כל העולם איתחידו"

את הסוציליזם שאחר כך הפך לקומניזם הוא טען שהמעמד גובר על הלאום ועם הפעלים בכל העולם יתאחדו כך הם יגברו על בעלי ההון. כמובן שמלחת העולם נפצה לו את התאוריה הזאת

למעלה