בוקר קסום לכולם !!!

שרית.

New member
בוקר קסום לכולם !!!

======================= ייתכן ששתאכזבי אם תיכשלי אך לבטח תתאכזבי אם לא תנסי ======================== יום טוב חברים שרית ...

לבונה

New member
הא??????????

על מה את מדברת? אהל`ןןןןןןןןןןןןןןןן שריתוש כחולה 1 מכחולה 2...עבור

בוקר צח, בוקר זך, בוקר בוקר!!! :)

ישששששששששששששששש יום חמישי היגיעה........... רוצה לנוח!!!!!!!!!!!

אילה.

New member
מה לנוח מה

מהר לעבודה! לא באנו ליהנות! אילה שלוש ארבע לעבודה

אילה.

New member
אתה אוהב בשר אילה?

ומאיפה אתה אוהב להתחיל? מהעיניים? אילה מעפעפת

רגלי אילה, עוררוני השקם עם הנץ החמה

אילה קטנטנה על ההר תופפה הנוסע בה הביט וראה רגלי צביה חטובות בהן למלא את בטנו נאות. הנוסע השמיני, ראשית דבר ולפני הכל, מביט בעניים ואח``כ.... ...בהכל. בדרך מתעכב על רגליים וכרסול :)

שרית.

New member
היי לכחולה טבעית מכחולה מלכותית

<לא לא לא שגיאת כתיב !!!>

נגה..

New member
היא ;-) ...הא לבונה ...

מה זאת אומרת רק חיוך ומילה אחת???!!! B-) נגה. נה נה, מחכה לך בפינה

אני ? הכוונה ל``אני``?

נוסע בא, נגה רואה, אומר נגה, בוא אתה. חללית נוסע מהר כוכב, אוכל נוגה בדרך יש. פחד לא נגה, יש נוסע טוב, לא רע נגה. מקום לישון נגה יש. הרבה זמן בחללית נגה ונוסע, צריך סבלנות. כוכב נוסע רחוק נגה בית. תגיד שלום נגה לכל מכיר האנשים בכוכב בבית שלה חברים חדשים יש נגה בכוכב יש הנוסע. תגיד הרבה מילים פרצופים נוסע לנוגה. :) את הבנת את זה נגה? כי אני לא הבנתי כלום? חהחהחהחהחההח חהחחה

עני שוטה אד עובדן האקרע....

....מיץ ד_ _ _ _ _ ם, והכוונה לא למיץ דובדבנים ;-) חהחהחהחהחחה חהח אני חושב שאני עובר כל גבול...... אבל אם אני חושב!!! משמא אני קיים!!! מספיק שיכור עבורך? חהחהחהחהחההחחה

שרון-ב-

New member
מיץ

דגדגנים ? דגני בוקר תלמה או קרנץ` אל תשכח את החלב, יותר טעים עם שיכור כן... מספיק...לא יודעת...השמיים הם הגבול :)

שרוןןןןן את חיה בראשי?

ממש ברגע זה, אני כותב סיפור זימה שאשלח לפורום חטאים וסיפורי זימה. תגיעי לשם לקרוא, לחוות דעה. לא יודע מתי אסיים, אך את בטח תמצאי אותו. :) הנוסע השמיני, עושה לאט לאט, הסבה לכתיבה ``היי - טקית``

שרון-ב-

New member
אולי בתוך הראש

לא על הראש, אני עדיין לא נחמה לחטאים ? מה זה פורום ? או קיי, אלך, אבל חסר לך שזה לא יהיה שווה, אין לי כח לקום לשם

נגה..

New member
אינתי נגה..

נוסעת ונוסע........ לחברים צריך לומר שלום לפני נגה נוסע עם נוגֵהַ קרוב רחוק בבית וגם פינקיש יש בינתיים אז נגה ונוגֵהַ בחללית של נוסע שובל של כוכב תמיד זורח צ`או :) נגה.בטיסת ערב לאגם הכינרת

למעלה