בוקר קסום ונפלא איך התחיל? מתי קמתם? מה אתם עושים?
ס סינטטית New member 7/12/07 #14 בסוף ההודעה לא תהיה בכלל בפורום הזה! אני למשל, בעד שהיא תהיה בפורום סינרגיה מוהאהאהא!
ה ה מוזה New member 7/12/07 #4 לא הבנתי את פותחת כל הודעה בעמוד נפרד כדי לראות את המספר שלה ? [ועוד חשבתי שלי משעמם ]
L lostharpy New member 7/12/07 #5 למה לפתוח בנפרד? אפשר לראות בעיגול שליד כל הודעה מה המספר שלה (למטה בדפדפן)
ה ה מוזה New member 7/12/07 #6 לא בדפדפני המקסטוני שום כלום אין למטה גם לא למעלה מי הזיז לי את המספר ? [בחיי,הסופגניות האלו עם האבקת משו למעלה ]
לא בדפדפני המקסטוני שום כלום אין למטה גם לא למעלה מי הזיז לי את המספר ? [בחיי,הסופגניות האלו עם האבקת משו למעלה ]
L lostharpy New member 7/12/07 #10 בסופו של דבר ההודעה ה 110 מיליון תהיה שלך והמסר לדורות הבאים יהיה "בדיקה?"
ס סינטטית New member 7/12/07 #13 קמתי לפני 20 דקות! איך ישנתי כלכך הרבה ואני עדיין מתעוררת.. חח בוקר טוב
ד דללה New member 8/12/07 #16 אני שונאת אנשים כמוך! חכי חכי.. עוד מעט הצבא יגזול ממך את האפשרות לישון כל כך הרבה
ס סינטטית New member 9/12/07 #18 האמת שזו תכונה שאני ממש שונאת בעצמי הייתי רוצה לחיות על 3 שעות ושזה יהיה אותו דבר, אבל זה לא אפשרי... אני באמת מקווה שהצבא ישנה את זה, למרות שהצלחתי לשנות את זה קצת בתקופה שעבדתי..
האמת שזו תכונה שאני ממש שונאת בעצמי הייתי רוצה לחיות על 3 שעות ושזה יהיה אותו דבר, אבל זה לא אפשרי... אני באמת מקווה שהצבא ישנה את זה, למרות שהצלחתי לשנות את זה קצת בתקופה שעבדתי..