בוקר צח, וחם

השבת ללא הגוזלים

האחד בבסיס,(אחרי שבוע קשה אחריו ושבוע קשה לפניו). השני חוגג במרכז. יש שבוע חגיגות אחרי כל האימונים

מאקי

New member
מה זה חם היה שחבל"ז

אצלי אחת כבר פה.. והשני????? הכוכב?? חחחחחחחח מחכה לשמוע. האמת שבגלל זה אפילו לא אפיתי ולא בלינצסתי... מחכה לטלפון שיגיד השבת או החג... מה שכן פשטידות כבר יש במקפיא.... בסטנד ביי. שבתץ שלום אנשים ברכות למצטייני השבוע.. לחוזרים הביתה... שיהיה לכם חופש נעים.. לנשארים שיעבור בקלות ולמבקרים.. השמרו בדרכים... סופש חם ומיגע צפוי. ממני

מאקי, מה שלומך? המון זמן לא שמענו

ממך. נשמח לשמוע מה קורה עם הכוכב בסוף השבוע הזה.שיהיה טוב.

מאקי

New member
הכוכב שלי בבית... איזה מותק שהוא.

הכי הכי.. טוב בשבילי לפני שיגיעו המחאות.. חחחחחחחחח שבת שלום. לא שמעתם ממני כי הייתי חסומה בניק שלי. ולא ממש מקובל עלי להתחזות. (אני יודעת שיש כאלה שאין להם בעיה עם זה.. לי יש) אז לא משנה מה ומי... אני פה. גם בכתיבה....... שבת שלום לכל הנמצאים.. שבת קרירה לנשארים... ותסעו לאט לנוסעים לבקר.

כחלחל

New member
הגולנצ'יק הזמין חומוס עם בשר

כבר סיימתי להכין את כל שלבי מבצע חומוס: השרייה, בישול, מעיכה תיבול קירור וכו'...... ברור שלא קנוי, זה לא סתם ארוחה או אוכל, זה "VIP לפי הזמנה" בשר השוארמה הודו כבר מקוצקץ קטנטן קטנטן (שני שלבים לפני טחון) כך גם הבצל, פיצי פיצי תערובת התבלינים כבר נרקחה וממתינה בצנצנת (כחלחל לא אוהב תבלין ל.... מוכן) וכשיחזור הגולנצ'יק מהרחצה בים עם החברים שלו, תוך שבע דקות תיקניות החומוס מדפן את הצלחת, והבשר הצלוי מרחש ריחשושים על החומוס והרוטב שלו מתערבב עם שמן הזית, והפיתות חמות חמות לאחר שיזוף , ועל יד, פלחי בצל ועגבניה...... הכי באלאדי שיש והכי טעים שב"ש ובתאבון
כחלחל

"מדפן", "נרקחה""מרחש ריחשושים"

כחלחל,אלו מילים של התיכון? אותי למדו מילים קצת אחרות.("מחרטה,"קסקאדה",שופין"...מה שעשו לך השנים. יפה יפה. וחוץ מזה אתה בטח מכין אחלה חומוס.

כחלחל

New member
תיכון? למדו? ?? מילים של מורות

לא, שטראוס מכינים אחלה, וזה לא חומוס. נו טוב, בסדר, זה אולי כן, אבל לא טעים !

כחלחל

אפשר מתכון מסודר למאכל הזה? נישמע לי משו שמאודדדד מתאים לבן שלי. תודה!

למעלה