בוקר צח, וחם

mikca

New member
בוקר צח, וחם

מי מגיע לשבת ?
שלי מגיע ואנחנו מקדימים את חג שבועות לבקשתו כי כמובן שיעדר בחג עצמו.

אורניקי

New member
מחכים לשמוע את תוצאות ביקורת הרמטכל

עכשיו שוחחתי עם הבן, אמורים לצאת שבת, מאיימים להשאיר אותם שם, מקווה שזה איום שווא. אבל הוא כהרגלו, אופטימי, לוקח הכל בקלות ואפילו לא מתרגש ממזג האויר.

שלי לא מגיע לשבת../images/Emo195.gif../images/Emo178.gif

אבל יש בזה גם סיום .... סיום של תקופה ארוכה ארוכה בה הוא מגיע הביתה אחת לשבועיים למרות היותו כבר בקבע. בשעה טובה מסיים בעוד שבועיים תקופה רצינית של 3 ומשהו שנים של טירונות מכל המשתמע מכך וזהו... בעוד חודש עובר דרומה לבסיס חדש ותפקיד חדש ואז מאמינה שהיציאות תהיינה טובות יותר. בהצלחה לכולם שבת נפלאה והנה מגיע לו החג הלבן... עוגות ודברים טעימים... לפחות לחג כבר יגיע ואז יש שבת ארוכה לנוח ולכייף. 06.06.06. הנה מגיע לו התאריך .... ישששששששששששש

הגולנצ'יק שלי בבית וכבר אחרי ארוחה

התקשר אלי לפני הצהריים "אמאאאאאא אני מסכןןןןן לא אכלתי מהבוקרררר תכיני לי אוכל שאני אוהבבבבב" טוב נו. מה עשתה אמא ? כמובן הכינה. הגיע לפני שעה קלה חיבוקים נשיקות ויאללה אמא מה עם האוכל? שבת הבאה כלומר גם בחג הוא לא יהיה אז ננצל את הזמן שיש.

oshiko

New member
../images/Emo45.gif מתחילים להריח את שבת

שלנו בתקופת אימון. עובדים קשה בין ראשון לחמישי. בחמישי יוצאים. מצפה לג'וניור שיגיע היום.

אממאא

New member
שלי אחד בבית כבר מאתמול עם גימלים

והשני מחר, אחרי טקס סיום מ"כים - יוצא הביתה גם לרגילה.

oshiko

New member
../images/Emo49.gif למ"כ הטרי

יש שיבוץ? רפואה שלמה לגולנצ'יק

אימשל2

New member
מה זה ככה מגניבים ידיעה מרגשת

סיום מ"כים מצדיק הודעה בפני עצמה! מזל טוב למ"כ החדש. בהצלחה בהמשך הדרך.

קולולולולוווו היסטרי ביותר!!!!!!!!!

מ"כ חדש נולד לנו ברכות לאימוש ולילד ששרד את הקורס הקשה הזה והינה עוד לוחם שיהפוך ל"אמא פולניה" של טירונים בהצלחה רבה רבה!!

אממאא

New member
לא מעוזי, הוא לא הופך למ"כ טירונים.

הוא בדכאון, עדיין נלחם (מחר הטקס אבל הוא נלחם) בשביל לשנות את רוע הגזירה... אני מקווה שיודיע לי מתישהו כדי שאוכל לישון הלילה...

ברכות לסיום המסלול. תרגיעי אותו..

הם מתים על הנושא של המ"כים אבל שלא יחשבו לרגע ש"מלקקים" דבש. הווה אומר ממשיכים בטירונות כל עוד הם מ"כים. ממשיכים בהשכמות, טרטורים שדאות ומה לא. מדברת מתוך ידע אישי מה שעבר על הנסיך שלי. בכל מקרה הם אוהבים את המסלול הזה וחיים אותו ואכן הופכים להיות "אמא" "אבא" ו"פסיכולוג" לטירונים החדשים. ב ה צ ל ח ה !!!

Rainbow100

New member
אממאא ../images/Emo70.gif מזל טוב והמון ברכות למ"כ

החדש !!!! המון בהצלחה בתפקיד החדש !!! ולכם ההורים המון ותמיד רק נחת !!!!

מה זה פה? הכל בשושו??? מזל טובבבב

למ"כ החדש בהצלחה ושיהיה מפקד טוב לחייליו ודוגמא להם.

מזל טוב!../images/Emo34.gif לא הבנתי - אם לא

יהיה מ"כ טירונים, מה כן יהיה? מה הוא רוצה להיות? בכל מקרה, טוב שקצת ינוח אחרי המאמץ הגדול.

סמדר בנ

New member
אחרי קורס מ"כים שעושים

לוחמים הרוב חוזרים להיות מפקדים בגדוד שלהם וחלק קטן נשארים להדרכה (טירונים או מ"כים)

למעלה