בוקר צח בוקר זך...

מסכימה איתך מאוד! ואשמח לשמוע גם על רעיון

הכרטיס והנחות (כמובן...) איך הדברים יגיעו הביתה? במשלוח? צריך לבדוק אם זה משתלם.

nesherkal

New member
בוקר טוב. זקוקה ליעוץ

באיזה בד עלי לבחור לחצאית בסיסית לבתי למשרד ובכלל
בתודה מראש

שרון 115

New member
לחצאית עפרון בד חזק ויציב לחצאית A הכל הולך

אם את רוצה חצאית עומדת אז גם בד יציב
אם מתנפנפת בד קליל וזורם
וכו'.....
במה היא עובדת? משרד של מה?
קחי בחשבון שלבשת 8 שעות בחצאית עפרון מבד חזק ויציב לוחץ על כל איזור המותן והאגן הקדמי
מבחינה זו חצאית A עדיפה לדעתי

גם תלוי מה מבנה הגוף שלה

nesherkal

New member
תודה שרון. הבעיה שלי שאני לא

מבינה גדולה בבד מפני שאני תופרת חובבנית
ולכן קונה כל מה שהמוכרת ממליצה לי.
אם אשמע דעות של תופרות אחרות אוכל לעמוד על דעתי
ובכלל ללמוד עוד משהו.

שרון 115

New member
למה לא לסמוך על המוכרת? הרי היא רוצה לקוחות

מרוצים וחוזרים לא??????
היא יודעת שאם תמכור לך משו לא מתאים את וכל המעגל הקרוב שלך לא יחזרו אליה

מצלתיים

New member
מוכרים בחנויות בדים לא מבינים בבגדים,

לא מבינים בתפירה ולא מבינים בבדים.
אז תסלח לי שרון על חילוקי הדעות, לא הייתי מתייעצת עם המוכר/ת. לעומת זה את בעצמך לובשת בגדים כבר די מזמן ויש לך ידע טוב מאד בנושא. תסרקי את הבדים, תגעי בהם, תמתחי אותם - לחצאית עיפרון כדאי, לא חובה אבל עדיף, בד עם טיפה סטרץ' והיום יש המון בדים כאלה, תקמטי את פינת הבד - קצת התקמטות זה בסדר, כמעט אין אריג שלא מתקמט, אבל לחצאית את לא רוצה בד מאד קמיט.
בקיצור, תסרקי את הבדים ותני לאינטואיציה שלך לבחור את הבד המתאים לחצאית שבדמיונך.

שרון 115

New member
סליחה אבל לא מסכימה איתך

זה כמו לומר שאת הולכת לרופא אבל הוא לא מבין כי הוא לא היה חולה

אם יושב אדם בחנות בדים אני מניחה שיש לו ידע רב ונרחב לגבי סוגי הבדים
לרוב המוכרות (לא יודעת לגבי גברים) גם תופרות בעצמן וככה בכלל הגיעו לעסוק בכל הקשור לבדים

nesherkal

New member
הפסקת אש. דעות שונות זה בריא

קיבלתי, הקשבתי וחושבת היטב ומהרהרת.
אני מניחה שבסוף אמצא את הבד המתאים.רוצה לשמוע דעות וללמוד מנסיונכן.

מצלתיים

New member
כי את מאמינה באדם

אדם מחפש עבודה ומזדמנת לו עבודה בחנות בדים. אדם מחפש פרנסה ומזדמן לו עסק למכירת בדים. מה להם ולבדים, מה להם ולבגדים, שום כלום אבל זו פרנסה.
בנחלת בנימין יש המון זבנים סודנים, האם הם מבינים בחצאיות עיפרון ורסוס חצאיות A? יש להניח שלא, אבל הם נחמדים וחרוצים ומרחיב את הלב לראות אותם. בפעם הראשונה שנתקלתי בזבן כזה זה ממש הצחיק אותי. לא ידעתי אם הוא בכלל מבין עברית אז שאלתי בהיסוס באנגלית איזה בד זה והוא ענה לי במבטאית "כותנה עם קצת לייקרה". (וזה יותר ממה שרוב הזבנים יודעים לומר לך, אף שלא בטוח שזה היה נכון, מן הסתם זו מנטרה שהולכת בחנות)

maybesure

New member
תלוי באיזו חנות

בחנות המקומית בישוב שלי בעלת החנות עם מספיק נסיון וידע ואהבת תפירה כדי ליעץ היטב.
אבל נכון הוא שרק אנחנו יכולות לדעת מה נעים לנו על הגוף. אני, למשל, לא מחבבת בדי צמר. תמיד אעדיף את הסינטטי (פליז למשל), שהוא קל יותר ולרוב גם רך יותר. יש כאלו שיראו בצמר בד איכותי ולא יפריע להן המגע שלו.
מסכימה איתך מאוד שלחצאית עיפרון רצוי בד עם מעט מתיחה וכמה שפחות מתקמט.

למעלה