בוקר-צהרים טובים..

בוקר-צהרים טובים..

מה שלומכן? לא נעלמתי,אני כאן. תמיד קוראת בכל אופן. בבוקר הרגשתי קצת "מעוכה" ולא ידעתי להסביר בדיוק למה אני לא מרגישה טוב..בקיצור,נשארתי בבית. הגוף סימן לי שצריך קצת לשבור שיגרה ולנוח. אז אני פה בבית,חבר שלי גם פה איתי ואני הולכת להכין כל מיני עבודות מעץ עם מפיות..(איזה כיף!!) תגידו,לאן נעלמה עופרה? איזו מדליקה זאת
וגם
יאללה ביי

הוקוס../images/Emo70.gif

באמת חשבתי עליך הרבה... שמחה שלקחת לך יום חופש ואת מנצלת אותו לדברים שאת אוהבת ועושים לך טוב! בקשר לעופרה.. גם אני תהיתי לאן היא נעלמה.. אולי כמוך היא קראת אך לא מגיבה.. לכולנו יש תקופות כאלו. ותראי את זה
.. נכון מקסים
וזה
גם ממש חמוד..
יומטוב שיהיה לך

../images/Emo203.gif מושמוש ...

שמחה שאת כאן, גם אם בשקט .. ושמחה שנענית לגוף שלך, ולקחת לך יום של פינוק. אני בעד! באשר לעופרה, גם אני שלחתי לה לא מזמן מייל דואג. אבל מסתבר שהיא בסדר, מין תקופה כזו של לכתוב פחות, אבל היא קוראת כאן יום יום! אז באותה הזדמנות,
לעופרה.

גם אני התגעגעתי אליכן..

ועכשיו אני יוצאת לי לסיבובון קטן... לנשום ,לטייל ולבזבז... (מקווה לא לפגוש אף אחד מהעבודה..חחחחחחח.) אייקונים מדליקים לגמרי
החרדי ממש מדליק!
כנפיים: יש כבר ציון?

תעדכני!!

היה לי כיף.. הלכתי לקנות לי משהו אחד מסויים לעבודות יצירה ויצאתי עם ארבעה דברים
אח"כ קניתי לי שני סוודרים,צעיף שחור חדש ושרשרת.. חיפשתי מתנה לאחיינית,יש לה יומולדת עוד שבוע. וארוחת צהרים רומנטית (
) עם חבר שלי.. היה לי כיף. תודהההההההההה..

../images/Emo6.gif

איזה כיף לשמוע
באמת שמגיע לך..... שמחה שהענקת זאת לעצמך.. ובקשר לציון.... אם הוא יהיה סביר.. אני מבטיחה לעדכן..

Darkmatter

New member
איזה כיף!!! ../images/Emo205.gif../images/Emo204.gif../images/Emo189.gif

שמחה שנהנית ונחת!!! בוקר טוב!!

היי הוקוס...

לגבי עופרה היא אכן קוראת אך כרגע פחות כותבת... ולגבייך, טוב ויפה שאת מקשיבה לגופך ומרשה לעצמך... עשי חיים...

Ofra m

New member
היי לכן בנות יקרות../images/Emo24.gif

כמו שכתבו כאן סקאלי ואיחוד, אני קוראת כאן מדי יום אך במילים הכי פשוטות לא מוצאת מה לכתוב...כנראה שיש ימים כאלו, אני נכנסתי לתקופה לא קלה עם אבי אשר התאשפז מיום ב' בבית החולים במצב לא פשוט,ואחותי ואני נמצאות סביבו מסביב לשעון, מעבר לכך מאתמול אני מקוררת מאוד וכל מצב הרוח ירוד, אך אל דאגה אני כאן גם אם אינני כותבת, אז תודה על ההתעניינות ועל הנשיקות, בחזרה נשיקות לכולן, עופרה.

עופרה...

שמחה שעדכנת.. כפי שאת רואה דואגים לך כאן
מצטערת לשמוע על התקופה הקשה, האישפוז של אביך.. שולחת המווווון חיבוקים מחזקים..
|חבוק|
ומקווה לרפואה שלמה של אביך.. ושלך..

Ofra m

New member
תודה רבה לך

אני מעריכה מאוד את ההתעניינות בי זה מחמם את ליבי.

vered51

New member
לעופרה

היי חמודה, מצטערת לשמוע שאת עוברת ימים לא קלים, אם תרצי אני פה ואפשר ללכת לשתות קפה (על אמת הפעם:). דברי איתי שתוכלי ביי

למעלה