בוקר. פחות או יותר...

בל בל

New member
בוקר. פחות או יותר...

חזרתי הביתה לא מזמן מאוד שבוע מהנה בצבא. החלטתי להכנס לבדוק מה קורה איתכם, ואז הבנתי- "וואו כמה שאני לא קשורה!" אין לי מושג מה הולך פה, מי? מה? מו? מתי? למה? הא??? לא ברור, לא מובן, לא מובן לי העיניין. מה שכן הבנתי זה שמאיה באה לבקר, GS אוטוטו מתגייס (שיהיה בהצלחה,ותשמור על עצמך, ואם אי פעם תגיע לתל נוף אז תודיע לי. בטח אתה אומר לעצמך אין מצב, אבל רק שתדע שלוקחים אלינו הרבה חיילים סתם בשביל לבקר כי זה נחשב במסגרת "סוג של יום כיף" (אררר... הילה להרוג אותה) אז אם במקרה, אז תגיד). ומקס היה חולה והבריא- זריז במיוחד, כל הכבוד. וגם מקס ועוד אחת מהחברה נפגשו בפאזל ,ועוד אחת מהחברה ממש נראת חמודה (כך אמרה חברה שלי שעברה בסביבה,אז אני מאמינה לה כמובן). והיה עוד הרבה שטויות של טיגר מקס וGS שלעשות להם תקציר זה בלתי אפשרי כי מה העיקר ומה התפל. טוב קשה לי לראות מקלדת כי כל השבוע זה מה שאני עושה אז בקיצור אני רואה שהיה לך שבוע עמוס, ואני מקווה שאתם לא שוכחים אותי,ושיהיה לכם יום טוב וסופשבוע מהנה ויאללה ביי.

MAX D

New member
מה נשמע? ../images/Emo24.gif

אני רואה שאת תהיי המסכמת השבועית שלנו
אז כן זה בערך מה שהיה השבוע... נו- איך מסתדר לך? הכול טוב? לא מציקים לך יותר מידי?

בל בל

New member
הכל טוב ../images/Emo140.gif

השבוע עובר דיי מהר, גיליתי עד כמה שהמפקדת שלי זונה אבל מזל שיש לי עוד מפקד מעליה שיחסית סבבה (אבל הוא עוזב עוד מעט) אבל גם במקומו יבוא עוד מישהו נחמד שאוהב אותי אז זה בסדר. אני מתחילה לשנוא את המחשב שלי, והשבוע כל המשרד הופתע מאוד לגלות שכן גם אני אלימה, וכשהמדפסת נתקעת בפעם המיליון אני נוטה להרביץ לה ולקלל קללות מוזרות. אבל עם הזמן מתרגלים ויחסית הכל בסדר. עצוב שאני כבר ממש מבינה את השותפה שלי ואני מצליחה לתקשר איתה, כנראה זה אומר שנדפקתי קשות, מזל שאני חוזרת כל שבוע הביתה אחרת בכלל הייתי משתגעת. שבוע הבא אני כנראה הולכת לכלא,אבל בגלל שאני בת ואין בתל נוף כלא לבנות אז אני סוגרת 21 , לא נורא נתגבר אני משערת. וזהו, בכללי הכל טוב, דבר איתי אם יש מצב לראות אותך מחר או מחרותיים. סופשבוע נעים ולילה טוב

MAX D

New member
../images/Emo12.gif

כלא???? מה עשית? אפילו לי לקח בערך שנה להכנס... ואמנם זה לא מעודד- אבל מכל הארץ שולחים לכלא 400 בצריפין, תקווי שהוא יהיה מלא... צ'ופרר, צ'ופ צ'ופררררר.... 21- אחלה מספר... כמו פרופיל- אבל לא זמני, פרופיל קבוע...

בל בל

New member
אצלינו בבסיס שולחים לכלא

שנמצא אצלינו בבסיס וכבר המב"ס אמר לי שהעונש שלי יומר במקום שלושה ימים בכלא ל21 יום בבסיס. בעקרון אני מעדיפה כלא, אבל זה מה יש. ומה עשיתי- סירבתי פקודה.

MAX D

New member
איזו פקודה????

את מפתיעה אותי
(לראות כאייקון של המום ומזועזע
)

בל בל

New member
למען האמת זה לא כזה מפתיע

התנהגות טיפוסית לי, בסך הכל אני מסרבת פקודת ירי, רוצה להכליל אותי עם כל הבנות הפחדניות- תכליל, רוצה להכליל אותי עם כל אלה שמנסות להתחמק מכל טורנות כלשהי- תכליל, לי יש סיבה משלי שלא במקום לפרט פה ואני לא לירות כרגע, אז במקום ללכת לרופא או להמציא לקפ"ס אני מסרבת פקודה, וכך אני אעשה גם בעוד חצי שנה וגם אחרי זה, שטויות. המשפחה מאוד כועסת עלי על זה כי הם לא מבינים ,אז אני לא מצפה שגם אתה תבין, אבל אני מקווה שעל סמך ההיכרות שלך איתי תבין שיש לי סיבה מספיק טובה בשביל זה.

MAX D

New member
כל עוד את עומדת על העקרונות שלך-

אני מצדיק אותך

SHAYUSH3

New member
אהההה../images/Emo12.gif ../images/Emo151.gif

בוקר
הלוואי אבל לא המשך ערב נעים שי

בל בל

New member
בשבילי תמיד זה בוקר

כי בוקר זה התחלה ולילה זה סוף אז אם אני אגיד לילה עוד לפני שהתחלתי לדבר זה כמו שאני אגיד ביי למישהו שהרגע פגשתי... -עולמה המוזר של ענבל, לך תבין. *אוזה זה אווז, שבי זה שבלול אבל מזה נולי???

היי לך!! התגעגעתי! ../images/Emo24.gif

מה שלומך? אני רואה שכבר הספקת להכנס טוב טוב לעולם הצבאי... כבר כלא.. העיקר החוויה!
לא הצלחתי להבין אבל - באיזה תפקיד את משרתת? ובכן, באמת יצא לי לפקוד את העיר חיפה פעמים רבות לאחרונה. מוכרחה להודות שכיף לי לבקר בכל פעם ופעם! אפילו רק כדי לראות את הים הכחול המשתרע לצד הכביש ... מדהים בעיניי. אז איך את מרגישה בכלליות?

בל בל

New member
מאיוש!!!!!

מה המצב איתך? אצלי הכל סבבה, כיף בצבא, חוץ מפעם ב... שמבינים שצבא זה חרא, אבל שטויות. בגדול התפקיד שלי זה משקית קישור וגיוס ואני אוותר לך על ההסבר הפרטני שלצערו של GS זכה לקבלו באופן דיי מפתיע במסר פתאומי. תפקיד סבבה, שעות נוחות, בסיס סוף..., כמו ששותפתי לחדר אומרת-"סוג של יום כיף בתל נופש!"

GS2003

New member
למה לצערו ?!

שמחתי לקבל כזה הסבר
ונהנתי לקרוא
ושכחתי להגיב
כמו שהבטחתי. אני אגיב עוד מעט. מקווה שאני לא אשכח. ועכשיו, מקלחת !

למעלה