בוקר/ערב טוב

ooOMoRoShOoo

New member
בוקר/ערב טוב ../images/Emo13.gif

אף אחד לא פתח
אז פתחתי חעחע טוב שיהיה לכם בוקר/ערב טוב אני תכף הולכת לישון מחר יש לי את הגיהנום!

soy rebelde

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולם שבוע טוב
ו-
לאלמוג!!!

bigmomentom

New member
בוקר טוב לכולם

אני לא פה כל היום כי חזרתי לעבודה ואני צריכה לפצות על שבוע מחלה ולטחון שעות... אז תהנו בלעדיי.

bigmomentom

New member
אממממממממ

זה לא כ"כ תלוי בי. האמת, הולך להיות שבוע מטורף ובקושי יצא לי להיות פה ולראות רבלדה (בארץ ובמקסיקו-נעשה שוב מרתון בסופ"ש).

bigmomentom

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לאלמוג../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif

האירוע הגדול הגיע סוף סוף. מאחלת לך המון מזל טוב מכל הלב.

ליאת 406

New member
בוקר טוב חח טוב שניזכרתי לקום

מה המצב אני מקווה שהכל טוב חח לפני 10 דקות קמתי ואני עדיין עייפה

מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

שיהיה הכי בהצלחה והכי כיף בעולם! אל תתרגש יותר מדי חחח אם זה אפשרי!

מה קורה?!

לפני רבע שעה חזרתי! וואי היה לי יום דיי סבבה... נחיל עם זה שהמורה שלי לספרות ממש אחלה! היא חמודה! אבל קשוחה
יושב לידי חננה דפוק! והוא לא מספיק להציק אז אני ועוד 2 חברות שלי בהפסקה הרבצנו לו
יש לי כמה ידידות בשכבת ח' אז הן הכירו לי בנות מזה חמודות מהשכבה! יש ילד אחד בכיתה שלי הוא מזה מעביר לי ת'שיעורים.. הוא כזה קורע! וההורים שלו הם בעלי הקפיטריה בבצפר.. אז הוא נתן לי ולעוד חברה שלי ארטיק חינם חחחחח.... המורה שלי לערבית פשוט הכי נוראית שיש! לא רק מקצוע דפוק גם מורה דפוקה!
המורה לאנגלית פוסטמה ולמתמטיקה מלשנית! חחחח[ מורות דפוקות... היה אחלה יום... ואיך שלכם?

eveligne406

New member
יום טווב לכולכם!! חח אני סופר שמחהה

גם כי קיבלתי היום שני סרטונים חדשים בתחרות, וחסרר לכל אחדד ואחד מכם אם הוא לא מצביעע....אסטה קלארו?!?!?! וגםםם כיי אמממ לא יודעת, כי אנ יאוהבת אותכםם!!!

למעלה