בוקר (עצוב)

בוקר (עצוב)

הבוקר רועי בית - מרוב שהוא בוכה "לא גן-לא גן", הוא נהיה חולה (חום ונזלת) והוא איתי בבית היום. אבל עכשיו הוא כל הזמן צועק קניון-קניון-קניון, ולשם אני ממש מפחדת ללכת, אולי אקח אותו לסיבוב לסבתא שלי. אור מרגיש בסדר גמור אחרי החיסון של אתמול שרק יהיה לנו יום שקט

גם שי לא מפסיקה לבכות

ונכנסת להיסטריה לשמע המילה "גן". אחותי לקחה סוכריות בכדי שהיא תחלק לילדים אבל זה לא עוזר במיוחד. שלשום הלכתי לקחת אותה והיא נושכה ע"י אחד הילדים בלחי, מסכנה שלי איזה סימן עשו לה והגננות המטומטות פשוט לא ראו!!!!!!! צריך לתת צאנס להתאלמות שלה ואנחנו עושים לה הנחות גדולות ולא משאירים אותה עד סוף הגן, פה מורידים לה שעה ופה שעתיים אבל זה ממש נורא.

../images/Emo28.gifעד שהגן נכנס לשגרה../images/Emo65.gif

לוקח זמן.ככל שגיל הילדים קטן יותר צריך ללמדם יותר הרגלים. הגננות הן לא קוסמות יש ילדים שבאו עם הרגלים של נשיכות מהבית וגננת צריכה זמן כדי להשתלט על זה עם כל כמות הילדים שיש לה סבלנות זאת המילה

ארבע גננות על 20 ילדים זה לא מעט

כך שמילת הקסם : "סבלנות" אינה קשורה לכאן. עיניים - זה הקסם! לשים לב ולא לתת לילדים קטנים להפגע פיסית. עוד טיפה קטנה (כך אמר הרופא) והלחי הייתה מחוררת לגמרי. אז אנא!!!!!!!

אחת מתוכן היא סייעת זה בטוח

והחצר מאוד קטנה וילדים לא הולכים לאיבוד שם. חלק מהילדים עדיין לא הולכים אפילו כך שמעט מסתובבים בחצר. בתוך הגן כבר הספקתי לראות שהילדים מעוררים משינה וסתם ישובים על מזרונים ושתי גננות יושבות באמצע ללא מעש. תמוה מאוד ולכן יקבלו רק עוד שבוע של חסד!!!!

עבדתי בגן שנתיים+

ואני רוצה לומר... לא אמור להיות מצב בו הילדים לבד, אפילו לא בחדר, חצר, מטבח שרותים.. מה שזה לא יהיה. בגן שלנו העיניים עובדות שעות נוספות ממש כך. אפילו כשאנו מדברות , מסתכלות על הילדים. אממה... זה קורה בשניות ממש שניות. מספיק שאחת המטפלות קשרה שרוך של אחד הילדים. אופסה נשיכה... אני מקווה שגם נשיכות קטנות, כאלה שעוברות עם מרגרינה, המטפלות דואגות לספר להורים ולא מסתירות. רק אל תטילו אימה על הגן, שכן יפחדו מהוריו של אותו ילד.. רק תנו הרגשה שזה לא נעים שזה קורה ויש לטפל. בריאות ונשיקות לאחיינית. ירדן.

לא אמור או כן, זה המצב וזה עצוב

מאוד. אבל מה לעשות שלא כל האצבעות שוות ומה שאתן עשיתן בגן אצלכן לצערי אינו מתבצע בגן הזה?

mariana

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo7.gif

באמת בוקר עצוב, שלשום גיסתי ילדה והייתי צריכה לרדת אתמול באסף הרופא בדיוק בשעה של הפיגוע הייתי תחנה לפני אסף הרופא שמעתי פיצוץ ורעש שישר האוטובוס שלנו עשה פרסה וחזר בחזרה לכביש אחר. צריכים לשרוף אותם חיים שיבינו מזה ולהרוג את המשפחות שלהם

בתקווה לבשורות טובות

הייתי אתמול בחתונה ולקראת סוף האירוע סיפרו שהיה פיגוע בירושלים מצד אחד אי אפשר להפסיק לחיות ומצד שני הם מכניסים אותנו שוב למעגל הפחד היום שוב, כרגיל סידורים, הלכתי לרשום את הבנות לגן אחר כי הגן שכרגע הן נמצאות בו לא נראה לי מתאים אז מחר הן מתחילות בגן אחר, כבר הכל סודר והילד ישאר בגן הזה,,,

למעלה