בוקר עצוב...

בוקר עצוב...

אבי כהן הלך לעולמו. מי לא מכיר ומוקיר - גם מי שלא 'בא' מהתחום. חבל שהחר<א>דים גרמו לבלבול אצל משפחתו עד שלא קיימו את צוואתו למימוש כרטיס אד"י. חבל שלא נתנו לאיש הגדול הזה ללכת בגאווה לעולמו. לפחות שינוח בשלום על משכבו. יהי זכרו ברוך.

כייף לי

New member
אכן בוקר עצוב ../images/Emo16.gif

מוות מיותר. אבי כהן ז"ל, יהי זכרו ברוך. עצוב לדעת שהיה ברשותו כרטיס אדי והחלטת המשפחה(בעצת הרבנים) היתה שלא לתרום. ולא אני ממש לא שופטת את המשפחה ברגעים הקשים.

ye44

New member
../images/Emo16.gif אכן יום עצוב

את אבי כהן הכרתי מילדות גם בתור אוהד מכבי וגם אישית, לעולם לא אשכח אייך ירדת מביתך ברמת השרון בשנת82 אחרי שצעקנו לך בתור ילדים ,גרת בצמוד למגרש "אבי" בוא לשפוט אותנו בחטיבת הביניים "קלמן" ברמת השרון אני זוכר אייך באת בחיוך ובכייף לשפוט אותנו ,אני זוכר אייך כשהייתי בגרמניה בשנת 86 עם קבוצתי הפועל הרצליה נסעתי שעתיים עם עוד כמה חברה במיוחד לצפות בך משחק במדי קבוצת גלזגו ריינג'רס הסקוטית במשחק ידידות וכשהגענו אלייך, ישר לקחת אותי ואת שלושת חברי להכיר אישית את גרהם סונס האגדי ושוער נבחרת אנגליה כריס וודס צעקת לעבר סונס "אלה החברים שלי מישראל בוא תצטלם איתם" וסונס ענה: "אם הם חברים שלך אז הם גם חברים שלי" וניגש להצטלם איתנו ולהעביר בדיחות.מאז המקרה הסתכלתי בתמונות מ"ס פעמים וקשה לי מאד לעקל את הליכתך מהעולם בטרם עת, תמיד תשאר בליבנו יהי זכרך ברוך .

למעלה