בוקר עצוב

בוקר עצוב

קיבלתי עדכון לטוויטר בו דווח כי השחקן Park yong ha התאבד. כל כך עצוב לי.

Bartal j

New member
כן באמת עצוב קראתי על כך בפורום אסיה ../images/Emo10.gif

באמת חבל, שחקן כל כך יפה ומוכשר שהיה בשיאו.. לא מבינה מה עבר לו בראש

kim87

New member
שאלה

עד כמה עניין הפסיכולוגים ובכלל התחום הזה מפותח בקוריאה? עד כמה נהוג הסגנון של "בואו נדבר על זה"? או שיש איזה סטיגמה או מוסכמה חברתית שלא לדבר על דברים כמו דיכאון? אחוז המתאבדים בקוריאה גבוה מאוד יחסית לשאר העולם, האם יש תכניות ממשלתיות לטיפול בתופעה? תודה!

העדכון האחרון מספר שהוא היה בדיכאון

בהקשר של מחלת הסרטן של אביו, בצרוף הלחץ הרב של ניהול כל עינייניו בעצמו מאז שנפרד מהסוכנות שניהלה את ענייניו. דווקא מבחינת הקריירה הוא היה כנראה בנקודה טובה, בדיוק חזר מסיבוב מאוד מוצלח ביפן והיה אמור להתחיל השתתפות בדרמה חדשה. הפרטים כאן:

Rebeccan

New member
קראי בפורום המקביל

יש כתבה שלמה עליו (מס' הפורום 2084)

הוא לא שיחק שם

הנה הדף שלו בויקפדיה:
והנה רשימת הדרמות בהן השתתף:
* The Slingshot (2009) * On Air (2008) * Tokyo Wankei (2004) * Loving You (2002) * KBS Winter Sonata (2002) * Sunflower (2000) * 소문난 여자 Somun (2001) * KBS Snowflakes (2001) * More Than Love * What A Tough Woman (1997)​
הוא התפרסם הכי הרבה בזכות Winter Sonata שם היה לו תפקיד נהדר לצד השחקן הראשי: פה יונג-ג'ון ומלכת הדמעות צ'וי ג'י-אוּ, אפשר לומר שזו הדרמה שהתחילה את הגל הקוריאני, אז אם יש מי שחובב דרמות קוריאניות ועוד לא ראה זה כמעט חובה לראות. (אם כי יש לזכור שזה בכל זאת דרמה מ-2002, אז הקצב שם קצת פחות מהיר ממה שיוצא היום.)

עצוב מאוד

עצוב מאוד,, לשמוע על צעירים שלא מוכנים להתאמץ יותר בלפתור את הבעיות שלהם ובוחרים בדרך שניראת כביכול יותר קלה ...כי להתאבד ככה צריך יותר מאומץ.. ולדעת שמשאירים מאחור משפחה והרבה שאלות ,,שלא תהיה להם תשובה. והלוואי ומשפחתו תמצא נחמה,כי הכאב גדול מאוד... בתמונה הוא דומה מאוד לשחקן ששיחק בגברתי הנאווה.ה פ ס ד נ ו!!

Bartal j

New member
winter sonata אחת הדרמות האהובות עלי

היא גרמה לי לראות את כל 4 הדרמות של endless love הכרתי את השחקן בזכות הסדרה הזו ולמרות שלא יצא לי לראות סדרות נוספות שלו עדיין, זה מזעזע אותי לזכור איך הוא שיחק שמה מדוכא ועצוב והדרמה עברה אחרך כך לחיים האישיים.. חבל שזה לא איזה תסריט קוריאני עם סוף עצוב אלא מציאות עם סוף עצוב לא פחות.. לפעמים מציאות מתעלה על כל דרמה וטרגדיה..

Rebeccan

New member
יותר ויותר שומעים על צעירים שמתאבדים

כנראה הסיבות עמוקות יותר - והגישה לחיים שונה (מאשר כאן). חבל, חבל שכך בחר לסיים את חייו

למעלה