בוקר עצוב לי..

טאקית24

New member
בוקר עצוב לי..

סליחה על ההודעה החדשה,לא ידעתי איפה לשרשר, אבל ממש עצוב לי. נראה לי שביוץ התרחש אתמול כי היום היתה קפיצה משמעותית בחום והיו לי מלא הפרשות ב5 הימים האחרונים ואתמול חלבוני נמתח. גם היתי חרמנית בטרוף אבל מאז שבת לא עשינו סקס כי עבדתי עד מאוחר והינו קצת בהתכסחויות .. בנוסף לכל הבוקר אמרתי לבעלי שהחודש זה כבר לא יקרה, אז הוא אמר לי יופי אני לא רוצה. כי אני עוד לא מוכן. וזה אחרי שחודשיים אנחנו מדברים על זה.. אני רק בוכה מהבוקר.. כרגע בדרך למבחן באנגלית. והגשם הזה גם מדכא .כנראה שאפשר להספיד את החודש. זה כל כך מבאס. מצטערת ליפול עליכן על הבוקר. היתי צריכה לפרוק..

../images/Emo201.gif

את יודעת, יש גם ימים כאלה אבל הם יעברו והכל יסתדר, את תראי... גם אני הייתי אתמול כ"כ עצובה כי היה יש לי דימום מיום שני ואני לא יודעת מה זה בדיוק והייתי כ"כ מבואסת אתמול ובעלי אומר לי - אז מה? אפשר לחשוב? מה את כ"כ מבואסת? מה את לוקחת את זה כ"כ קשה? ואיך אפשר להסביר לו שאחרי שמרגישים את כל הסימנים האלה וההרגשה המוזרה הזו בגוף וחושבים שהנה זה זה ומקווים כ"כ - וזה לא קורה - אז בטח שמתבאסים... הם לא מבינים את זה בכלל וזה עוד יותר עשה לי רע - התגובה שלו... אבל אין מה לעשות, אני בטוחה שבעלך סתם אמר את מה שאמר כי היו ביניכם התכסחויות, אבל זה יעבור לו ויעבור לך ואתם תתחילו שוב ובטח שמזג האויר הזה לא עוזר כשאין מצב רוח- אז יאללה תתחילי לחייך ותאמיני שהכל יהיה טוב יותר..
עוד טיפטיפה סבלנות והכל יהיה טוב!! מאחלת לך המשך יום נפלא

שי לי 24

New member
טאקית -יקירה, ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני מבינה אותך. זה כל כך קשה, אנחנו עובדות סביב השעון כדי לתפוס את הביוץ והידיעה שלא עשינו מספיק כדי להיקלט לא מעודדת כלל. אני בטוחה שבעלך אמר את הדברים שאמר כי הייתם קצת בכסח, אבל הוא יהיה המרושא באדם ביום שתספרי לו שנקלטת ואתם בדרך להיות הורים. להגיד לך את האמת, בעלי היה הראשון שרצה שנביא ילדים מהרגע שהתחתנו (לפני חצי שנה). הוא ממש התחנן שאפסיק עם הגלולות. אני הפסקתי עם הגלולות לפני יותר מחודש וחצי (זה החודש השני בלי גלולות),בעלי מאוד שמח, ואני התחלתי לרצות בזה נורא ומיום ליום שעובר אני מרגישה בשלה ומוכנה יותר לילד. אני אפילו כמהה לזה ולא מפסיקה לפעמים לדבר על זה. בעלי שמח שאני בראש שלו ושגם אני רוצה, אבל עכשיו קצת נמאסה עליו ההתעסקות שלי בזה. הוא אמר לי שזה מוציא את הכיף והספונטניות שאני מדברת על זה.ואולי בעצם הדיבור וההתעסקות המרובה ברצון להביא ילד, אני קצת מרחיקה אותו מהרעיון.... בחנתי את ההתנהגות שלי לאחרונה ואכן אני מתעסקת עם זה יותר מדי, אז לקחתי צעד אחורה ואני לא מתעסקת בזה איתו. לא מספרת מתי בייצתי, לא מספרת ששוב בלילה חלמתי על התינוק שלי, לא מערבת אותו בזה. כשאני רוצה לקיים יחסים (ובמיוחד עכשיו שאני חושבת שאני בסביבת חלון הפוריות) אני יוזמת ומדליקה אותו
והוא לא צריך לדעת שזה הזמן הטוב לעשות תינוק וזה מוציא את כל החישובים מהמשוואה וזה ספונטאני וכיף לשנינו והוא לא עסוק כמוני במחשבות פעולה - רק אני בתוכי מקווה שהפעם אני אקלט ושזה זה. וגם אם אני חושבת שנקלטתי או לא- אני לא אשתף אותו עד להגעת המחזור או בדיקות הדם. זו הגישה החדשה שלי בנושא, ובנתיים היא עובדת. בעלי מרוצה וגם אני. מה שאני רוצה להגיד לך, זה שאני בעצמי לא ידעתי עד שהוא אמר לי שההתעסקות קצת מרחיקה אותו מהרעיון. אנחנו לא ממש יודעות מה קורה אצל הגברים שלנו בראש, אז כדאי לקחת טיפה צעד אחורה ולתת להם אויר מההתעסקות שלנו בזה, וזה יוריד מהם לחץ. אני חושבת שבעלך אמר מה שאמר כי גם לו נמאסה ההתעסקות של "עכשיו עושים סקס, אני מבייצת, חלון פוריות" וכו'. תנסי לתת אויר, לעבוד על הזוגיות, ובתוכך תדעי שאת עובדת גם על האוצר היקר והעתידי. יצא ארוך, אבל מכל הלב
ועוד משהו קטן - בהצלחה בבחינה באנגלית
. תנסי להתרכז כרגע רק בזה !!!
אוהבת אותך
שי-לי

../images/Emo201.gif תפרקי, מותק, תפרקי.

את יודעת איך אני הייתי מכנה את החודשים שבהם הטיפול היה נכשל? "עוד חודש של שינה רצופה בלילה"...

בננהבי1

New member
קבלי חיבוק../images/Emo201.gif

ותזכרי תמיד....( זה מה שאני משננת לעצמי כשלא הולך..) התינוקי שלך יגיע אליך ברגע שתיהי הכי חמה רכה נעימה ומזמינה...... אז אולי עדיף שזה יקרה בחודש מלא אהבה במקום כעס ומריבה.... אוטוטו....... בהצלחה!!!

etza

New member
../images/Emo24.gif יש ימים כאלה,

מאחלת לך שהיום יגמר מהר, ויבואו ימים טובים יותר, * ובלי קשר ואולי עם- אולי כדאי, כשאת קצת נרגעת, לבדוק מה היתה הפליטת פה שלו לגבי "לא רוצה" ולראות אם זה היה אמיתי או סתם ברגע של עצבים...כי בכל זאת את כותבת שדברתם על זה חודשיים... שיהיה יום קסום ובהצלחה במבחן באנגלית

שוש שלי

New member
טאקית מותק

הזרע נמצא בגוף שלושה ימים כך שאם קיימת בשבת אז עד יום שלישי זה אמור להחזיק מקווה בשבילך שהחודש זה כן יהיה למרות שאת חושבת שלא בהצלחה!!!

טאקית - אני ואת באותה הסירה ../images/Emo140.gif

גם אני פספסתי את חלון הפוריות שלי וגם אני בכיתי באותו יום... בעלי היה חולה בדיוק בימים החשובים, וכשלחצתי עליו שננסה אפילו שהוא חולה, הוא התעצבן עליי, אמר לי שאני אובססיבית, ושבכלל לא איכפת לי מאיך שהוא מרגיש. זה היה החודש הראשון שניסינו, ואני הייתי כל כך עצובה ובכיתי כמוך. עכשיו אני בי"מ 2 ואני קצת מתלבטת איך לגשת לזה החודש, כי הבנתי שהצבת לו"ז זה לא עובד.... בכל מקרה, אני מבינה אותך שאת מרגישה שחבל שפספסתם אבל אני מבטיחה לך, זה לא נורא. מוטב שהילד הזה יווצר מתוך אהבה ושלמות ולא מתוך לחץ וכעס. אני שולחת לך
גדול ומאחלת לך שעוד חודש בדיוק, יווצרו בקרבך חיים חדשים

שי לי 24

New member
בוטן וטופי היקרה, תראי מה כתבתי

למעלה, אולי זה יעזור גם לך לבוא לבעלך בגישה שונה, תנסי - לא יועיל לא יזיק

גם אני כנראה באותה הסירה בעלי היה

עייף,אתן מבינות עייף אז מה אני לא עייפה אבל כשמחליטים שרוצים ילד כנראה שצריך לעבוד גם כשעייפים אוףףףף זה כבר החודש הרביעי של הניסיונות וגם הפעם הכל נראה אבוד ( הדבר המוזר הוא שבעלי עייף כל חודש בימים של הביוץ, ממש מצחיק אני יכולה להסתמך על העייפות שלו ולדעת מתי הביוץ מתרחש
) אז בנות מבינה אתכן ומקוה שעוד נבשר על בשורות טובות החודש כי לעולם אין לדעת.

../images/Emo4.gif גברים...

הם כנראה לא כל כך מבינים אותנו בקטע הזה, גם אם הם רוצים מאחלת לך חודש נמרץ ורענן שבסופו שני פסים יפיפיים

בהמשך לנושא התלבטות קלה

האם כדאי להסביר לבעלי שאם לא לוקחים את הנושא ברצינות אז עדיף להפסיק את הניסיונות מאחר וכל חודש מחדש אני מתבאסת והוא כאילו מראש יודע שאין סיכוי ולכן לא מתבאס ( כל חודש הוא אומר בכלל לא עשינו את זה אז ממה תיהיה בהריון אבל איך להסביר לו שהוא עייף ). מה אתן אומרות להפסיק ? אני כבר לא יודעת לא בא לי להתבאס כל חודש מחדש וזה כבר ארבעה חודשים ואני לא יודעת האם לגשת לרופא או לא ? האם זה נחשב ניסיונות שעושים את זה ארבע -שבע פעמים במהלך החודש ?

טאקית24

New member
תודה רבה על התמיכה !../images/Emo24.gif

היי בנות, ממש ריגשתן אותי... פשוט הבוקר התחיל כל כך רע, ומוקדם, וגשם ואיכס, והכל יחד. חשוב לי לציין שאני לא עושה איתו סקס בגישה של היום אני מבייצת, או היום חלון הפוריות, אחרי התגובות של החודש הקודם אני רק מודדת חום בבוקר ורושמת בטבלה. כבר לא מעדכנת מה יש לי או מה אין לי. ולרוב אני זו שיוזמת סקס כי הוא עובר תקופה קצת קשה עם עצמו... במבחן לא עברתי, היו חסרות לי כמה נקודות לפטור, אבל לא נורא.. מקסימום פעם הבאה (מבחן אמיר"ם לפטור לאנגלית בפתוחה) אחרי המבחן נפגשתי עם בעלי לכוס קפה, הוא עובד באזור, ודיברנו , ואמרתי לו שזה נורא פוגע בי כשהוא אמר את הדברים הללו שהוא לא רוצה ילד במיוחד אחרי שבחודשיים האחרונים הוא מדבר על זה שהוא כן , וחודש שעבר כשהגרף שלי היה די אופטימי בעליה הוא אפילו התרגש והתלהב, ואמר לי איזה יופי את בהריון. אז הוא אמר שהמצב הכלכלי שלנו לא מאפשר את זה כי אנחנו לא מצליחים לחסוך, אמרתי לו מה זה קשור? אנחנו נסתדר. הוא גם אמר שאני מתעסקת יותר מדי באם אני מבייצת או לא, ושאני אפסיק עם המדידות חום, אמרתי לו שזו הדרך שלי לעקוב אחרי מה שקורה בגוף שלי מאחר והמחזור לא סדיר.והזכרתי לו שעם כל זה שהוא לא רוצה ילדים הוא לא ממש טורח להימנע מזה ולשים קונדום מאחר ואני כבר יותר מחצי שנה ללא גלולות , עד לפני חודשיים הוא היה שם מדי פעם. אנחנו מרוויחים יחד הרבה מעל הממוצע,כרגע יש לי הוצאות ללימודים ולרכב, והוא די יקה בעניני כספים. בכל אופן דיברנו והבהרנו את הענינים והוא הבטיח היום בלילה לפצות אותי. אני מצרפת את הגרף להתרשמות... יש מצב שאני טועה וביוץ היה בי"מ 12? ולא 14?? ואז אולי עדיין יש תקווה ? מה דעתכן??

טאקית24

New member
../images/Emo208.gifמקפיצה- גרף למומחיות

מתי היה ביוץ? יש מצב לי"מ 12????ולא 14 אולי עדיין לא צריך להספיד את החודש???

פיק ניק

New member
../images/Emo201.gif הי מותק,

תראי, ברור שזה מתסכל שהחודש אולי לא החודש, אך תחשבי חיובי, יש לך ביוצים (ותאמיני לי שאני בי"מ 76 ללא ביוץ כך שזאת כבר סיבה להיות אופטימית) כך שאני בטוחה שחודש הבא יצלח לך!!! מחזיקה לך אצבעות!!!

liat3880

New member
חייבת להגיב לך

אני הייתי בהתכסכיות כאלו חודש שעבר ואז טסנו לחול והיה שם כיף ממש וחזרנו שני חדשים כאילו התחתנו אתמול (אנחנו נשאויים מעל שנתיים ) אז כך שאולי אתם צריכים חופש קצת יחד ואולי שניכם עייפים אבל בתוך ליבו בתוך הוא רוצה גם אז מקווה שהחודש הבאה זה יהיה החדש שלך

טאקית24

New member
היי ליאת, ../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה השבה, אני מסכימה איתך בהחלט שאין כמו חופשה בשביל לחזור כמו חדשים.. הבעיה היא שבעלי קצת כבד בכל הנוגע לעניני כספים.. אני דווקא סוכנת נסיעות ויש לי טיסות במחירים מצחיקים ! (תאילנד /ארה"ב 400-500$, אירופה 300$) אבל כל שאלה שקשורה בכסף ישר גוררת ויכוח.. עניין של מנטליות דפוקה שהוא בא ממנה. נראה, או שאולי נלך על איזה סוףשבוע באירופה או משהו ככה בקטנה.. אני אפתיע אותו ואסתום לו תפה... אני יודעת שתכלס הוא רוצה, כשהיינו אצל החבר הכי טוב שלו שיש לו תינוק מתוק בן 3 חודשים איך שהגענו הוא ישר אמר אני רוצה להחזיק אותו, וישב איתו איזה חצי שעה וכולו נמס... ברור לי לחלוטין שברגע שהוא יראה פסים או תוצאה חיובית הוא ישמח. אתמול השלמנו כמו שצריך דרך אגב בלילה... אז היום קצת יותר רגועה:) תודה מותק, מקווה בשבילך שגם עבורך זה החודש..

למעלה