בוקר עם סקר

באמת? אתה חושב שלא תהיה שביתה?

Aronsona

New member
נדמה לי שמדובר בתשומי.

יש צדק מועט מאד במה שהם אומרים ואולי תהיה שביתה של כמה שעות שתגרום לדחיות וניג'וס. לא יותר

אני מקווה שאתם צודקים

כי בכל זאת, עד כמה אני כאימא רוצה שהבן שלי יישאר כאן עוד כמה ימים, בכל זאת אני מעדיפה את טובתו של הבן שלי ואם השביתה הזאת תגרום לו נזק, אזי אני מאוד מקווה שהיא לא תתקיים

וחוץ מזה, הגיע הזמן באמת לפתוח את השמיים לתחרות חופשית. המחירים שאל-על גובה על טיסות לאירופה וגרמניה הם ממש שערורתיים
האם באמת במדינה של 7-8 מיליון תושבים אנחנו צריכים 3 חברות תעופה? לא מוגזם קצת?

טוב, הבטחתי לענות לך על הסקר

אז לאחר סיבוב קצר שעשיתי בסופרמרקט השכונתי ובו קניתי כמה תבלינים לדרור "הבשלן" חזרתי הביתה במשנה מרץ ואפשר סוף סוף להתייחס קצת לפורום

אז לשאלותיך,
אני נוהגת להתאפר. אמנם לא כמו פעם כאשר עבדתי מחוץ לבית וכל יום, כל יום ללא יוצא מהכלל התאפרתי בקפידה כדי להופיע בעבודה, יפה ומטופחת כמו שצריך.

מאז שאני בבית, האיפור מצטמצם רק ליציאות בשעות הערב. האיפור בדרך כלל מושקע כי אני לא יודעת להתאפר אחרת.

ועכשיו, אם מותר לי לשאול שאלה,
מעניין אותי לדעת, על מה חושב גבר כאשר הוא עושה סקר לחברות הפורום בענייני איפור

אישה שמשקיעה לא שוקעת

ואישה שמטפחת את עצמה
מטפחת את הכל בית, ילדים, הורים וכד'

Anna begins cc

New member
אני חיה בין שני קצוות.

כשאני יוצאת במהלך היום מהבית, אני לא מתאפרת בכלל.
בדיוק שוחחתי על זה עם אחותי ואמרתי לה שאני נפעמת מבחורות שקמות על הבוקר, מתלבשות לעבודה, מתחילות עם מייק אפ ואיי-ליינר ומסקרה.. כל בוקר!
אני לא יודעת איך יש להן סבלנות לזה, ואיך עור הפנים שלהן שורד איפור יומיומי למשך שעות..
אז אני ממש לא מהבנות שמתאפרות לעבודה או לסידורים או למכולת,
מה שכן- יש דברים שאני מקפידה עליהם בצורה דתית כמעט, לא משנה לאן אני הולכת.
השיער שלי תמיד מוקפד,
הגבות שלי תמיד מסודרות,
הציפורניים שלי תמיד מתוקתקות.
אין דבר כזה שערה סוררת או לק מקולף. זה יכול להוציא אותי מדעתי.

כשאני יוצאת בערב לשתות עם חברים- אז אני מתאפרת ממש, כל העסקה.. (ולוקח לי בערך שעה רק להתאפר!)

מה זה אומר עליי?

לעניות דעתי

עור הפנים לא מושפע מהאיפור במידה והוא עשוי מחומרים טובים ולא מזיקים. עור הפנים בעיקר מושפע מגנטיקה וקרני שמש.
כל חיי אני התאפרתי בקפידה ונשארתי עם עור פנים חלק וצעיר בגלל שירשתי גנים טובים מהוריי.
להתאפר בזריזות זה עניין של מיומנות. לא פעם היו שואלים אותי איך אני יכולה להתאפר כל יום ואיך אני לא מאחרת לעבודה בגלל זה, ותמיד עניתי שהאיפור בשבילי היא כמו צחצוח שיניים. מהר ואוטומטי. לא חושבת על זה כל כך הרבה.
אה
ואני מדמיינת לי אותך כזאת יפה עם גבות מעוצבות ואצבעות מטופחות,
וזה אומר עלייך מצד אחד שאת כיפית ולא נותנת לשום דבר לפגוע לך בזרימה החופשית,
ומצד שני את יודעת להעריך ולהוקיר יופי ולהבין את חשיבותו עבורך

למעלה