בוקר עם אהוב

בוקר עם אהוב

קרני האור המאירים את פניך לי אתה לוחש בוקר טוב ומנשק לי בצוואר מתקרבת אליך לחיבוק של בוקר , מתכרבלת בכך לרגע, אתה נושק לי קם הריח שלך שנשאר במיטה גורם לי להתכרבל בצד שלך אתה הולך להתרענן במקלחת , שומעת את זרם המים והשירה שלך ממשיכה לישון לרגע קט,מתגעגעת אליך ,מצטרפת למקלחת הרעננה . אתה נושק לי ומחבק אותי מתחת למים החמים , מסובב אותי ומסבן את גבי אז יוצא מהמקלחת משאיר אותי במים חמימים ונעימים . יוצאת לחדר עטופה במגבת גדולה ורכה ,מוציאה בגדים ליום חדש ריח הקפה מחלחל לחדר ,מסתובבת אליך, ואתה לבוש בחלוק הרחצה ומגש ביד החיבוק עוטף אותי ואני מחייכת , כה טוב להתעורר איתך להתחיל יום מה את מתלבשת בואי קצת לשבת בחיקי , ומקריא לי שיר שהכנת לי אתמול שחיכת שאחזור מהעבודה , ומהצד שולף ורד אדומה ומגיש לי רוצה שכל לילה תשני בחיקי , שתחיי לצידי , מבקש ממך שתהיי אשתי ואני המומה מחבקת אותך ובוכה מאושר ,עונה לך בלי קול כן אהובי ובעלי הרי לך חיכיתי כל כך הרבה שנים , מחבקת אותך ומחייכת חיוך ענק . ואז השעון מעורר מצלצל ואני מתעוררת מהחלום

magy

New member
יופי של חלומות......

תשלחי גם לי כמה? בלי ה - אשתי ........ כל היתר מתאים לי...........

תמיד אפשר להחליף לאהובתי

לאהובתי ואהבתי לבת זוגי ואשת חיקי לרעיה שלי זה אותו משמעות אבל לא נשמע כמו אשתי

magy

New member
והמציאות..... לא תמיד וורודה......

המציאות אינה חלום...... היא מדקרות חרב פיפיות..... שרק הברק לא יכבה לי את המחשב..............אוףףףףףףףף ההמתנה היא עינוי מוכר לאוהבים. מנוע קטן מופעל בתוכו ברגע שהיא מבטיחה להתקשר. מונה הזמן מקיש, נדמה שאין קולות אחרים בחדר. הזמן הוא מסעה של נמלה קטנה על פני אוקיינוס של חול, השעון הוא מטחנת בשר, בשרו של האוהב. הוא מחכה ומחכה והזמן לא עובר, שום פעולה לא תסיח את דעתו. חייו התרוקנו. כדי להפסיק את העינוי, חייב האוהב לקטוע את רצף ההמתנה, לתלוש את חוט המכשיר מהקיר, לאטום את אוזניו. להיות לא זמין. להירדם, למות. רק בהתאפקות לא לצלצל, תוחזר השליטה. יש בהתאפקות כוח, אבל קשה להתמיד בה. למרות הגזירה שהוא מטיל על עצמו, נחפז האוהב לצלצל, והוא חש מושפל וחלש, ונזקק עוד יותר לצלצולו של האחר, שרק הוא, יוכל לחלצו מן האומללות. (שיטפון - יגאל סרנה)

ben3211

Member
לפעמים....♪♫♪♫

לפעמים חלומות מתגשמים לפעמים, כשהלב עוד תמים לפעמים, בליל קיץ חמים לפעמים חלומות מתגשמים.

יפה "דרשת" אם לא נחלום מה יתגשם לנו

אם נפסיק לחלום ולקוות איזה טעם נשאר לחיינו?

magy

New member
לפעמים ............כן........בטח

אבל ספּוֹר כמה פעמים מופיעה המילה "לפעמים" בשיר......... נכון?
חחחחחחחח יש בספר קטע על התאהבות בגיל מאוחר.......(הספר שממנו הוצאתי את הקטע) לא מעט גברים אמרו לי שאין אפשרות להתאהב בגילנו, כמו בגיל 18 ואני מחיתי.... תמיד אפשר להתאהב....... בדיוק כמו בגיל 18

magy

New member
העתקתי........

אבל אין לי מושג איך עושים אותם....... ♪♫♪♫

magy

New member
עוד שני קטעים שווים.......לאלללללה

למי שרוצה לפגוש את המציאות ..... איש מתאר את נישואיו : -------------------- "מורדם, כמו הלסת לפני שעוקרים שן. יש אנשים כאלה גם פה. סביב השולחן, חיים -מתים. כאלה שאומרים לך : יום אחד אני אתאהב, יום אחד אני אסע לטיול באמאזונס, ובסוף הם מגיעים רק לקַניון, עם הרשימה שהאשה מכתיבה להם בטלפון הנייד. בעיני זה מוות. חמש שנים לא שכבתי עם אשתי, ילדים אין לנו, נסעתי לצילומים שלי מסביב לעולם. צילמתי אסונות של אחרים." אותו איש מתאר את ההתאהבות : ------------------- "הלכתי אחריה. ליד המכונית שלה הצעתי לצלם אותה. אמרתי שאני מוכרח לראות עוד פעם את היד שלה בתוך השיער הנהדר. ככה פגשתי את האשה שנעשתה אהובתי, וקמתי לתחייה. לפני כן הייתי מת. אנחנו מוקפים מתים. אנשים בגיל ארבעים, חמישים, שישים, שחיים בלי תשוקה, בלי אהבה. איתה חזרתי להיות בן אדם. זה היה טירוף, אני זוכרת את הרגע שטמנתי פעם ראשונה את הפנים שלי ביער השיער שלה. גם המין היה הכי נפלא.. פתאום הייתי בן שבע עשרה." (שיטפון - יגאל סרנה)

ben3211

Member
זה דיי פשוט מאגי ../images/Emo66.gif

תלחצי על מקש ALT שמאלי,השאירי את המקש לחוץ ואז תקישי על מקשי המספרים בצד ימין של המקלדת (לא המספרים מתחת לשורת הFים) את המספר 1294 או 1293ואז תרפי ממקש הALT. ותקבלי את ה אייקון ♫ . נ.ב. שילוב נוסף של מספרים אחרים נותנים מגוון של אייקונים. למשל 1282☻ 1281 ☺ וכן הלאה.

magy

New member
wowww

אף פעם לא סיפרו ....... ידעתי רק לנקד....... ניסיתי.............לא הלך......... לא רואה את ההקלדה.....( הקלדתי לפי ההוראות.....) בטח אי אפשר במחשב שלי......

magy

New member
בן????

למה לא מצליח לי? חשבתי שאולי שכחת את ה- Caps Lock אז ניסיתי גם בלחיצה על הכפתור הזה....וגם בלי.......... ההוראות מאד ברורות.......אבל משהו חסר .... תלחצי על מקש ALT שמאלי,השאירי את המקש לחוץ ואז תקישי על מקשי המספרים בצד ימין של המקלדת (לא המספרים מתחת לשורת הFים) את המספר 1294 או 1293ואז תרפי ממקש הALT. ותקבלי את ה אייקון ♫ . נ.ב. שילוב נוסף של מספרים אחרים נותנים מגוון של אייקונים. למשל 1282☻ 1281 ☺ וכן הלאה.

אלמרה

New member
זה פשוט מאוד כמו שבן כתב.

שימי לב להנחיה: ALT שמאלי והספרות מימין ולא אלו שבשורה העליונה של המקלדת. אין חשיבות למצב CAPS LOCK במקרה זה... אגב האותיות העבריות נמצאות שם החל מהמספר 128 ואילך...

magy

New member
windows 98

אין לי XP , אולי בגלל זה...... לא הכל אני יכולה לעשות ........יש פונקציות שאני לא יכולה לעשות במחשב.... כמו להוריד שומר מסך אקווריום........ 3D ,,, ועוד דברים.... ההוראות היו ברורות מאד.......יופי של מורה......

אלמרה

New member
לא יקירתי אין משמעות לגרסת מערכת

ההפעלה. זו תכונה של התמיכה העיברית מאז ימי המחשב האישי הראשון בישראל ועוד במערכת DOS כך היה... איזו נוסטאלגיה... הייתי מהראשונים אז.. שם... נסי שוב... אבל דברי חלש... שלא תפריעי לחילזונים...

למעלה