בוקר עליז לכולם

חיניה

New member
בוקר טוווווווווב

היום יש לי יום עמוס. קודם כל טיפול עונתי אצל הקוסמטיקאית (ואז אהיה יפהפיה לחג)אחכ שעור ברידג' ואחהצ אני עובדת. אז מי שיחשוב שאני לא אשה חרוצה-שיקום. אף אחד לא קם.......

עמליה3

New member
שבוע טוב

הבוקר שמעתי ברדיו עצה :כל בוקר כשקמים אומרים"היום יהיה לי יום מאושר" ואז הציפיות מגשימות את עצמן. אז שיהיה לכולם יום טוב ומאושר. כמובן שכבר מתכוננים לשנה החדשה, אני קניתי באלף חמש מאות שקל בגדים חדשים לנכדי(שמיניה) והיום אלך להחליף חלק כשהמידות לא מתאימות. משום מה אני מרגישה שמתנת כסף אינה מתאימה לשנה החדשה. אנחנו למדנו בבית שצריך להתחדש משהוא לחג וכך אני עושה. בעלי היום עוסק (ממשיך)בצביעת הבית ואפילו המחשב עובד כחדש. וקחו תפילה לשנה חדשה(אם נאמר זאת כל יום אז תהיה לנו שנה טובה.

עמליה3

New member
ואם רציתם מצגת נוספת

מצגת מקסימה מתערוכת הזכוכית של ציהולי.

רונה 2346

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

יעלי בוקר טוב לאן נאלמת ונעלמת לנו? חברים הלילה/בוקר לימדו אותי להעביר מצגת ותמונה תראו לפי השעות המצגת שרשום שלג לא תעבור זה היה ניסיון כושל לכן אל תנסו לפתוח לעומת זאת המצגת בית כנסת ניסיון ומקוה שכן הועברה כראוי. את התמונה הצלחתי להעביר היום אנסה מאוחר יותר לחזור על ההסברים ולנסות שוב ונראה אם החכמתי בענין. מי יודע מה קורה עם יעלי? הכל בסדר פתחנו את הבוקר לא במקום הנכון מקוה שיעלי תעשה סדר. לכולם יום סידורים ולימודים עבודה ובילוי נעימים שובו עם חוויות ואל תשכחו לחייך ולומר מילה טובה אז שלא יעבדו עליכם בקניות רונה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב פורום נפלא../images/Emo28.gif../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif

בוקר טוב למקדימיי. בוקר טוב להולכים בעקבותינו.
אתמול לא יכולתי להיכנס וגם לא לקרוא, ואני יודעת שההפסד כולו שלי. כרגיל מבקשת בימיי סליחות אלה, שיימחל וייסלח לנו וניכתב ונחתם לבריאות טובה ומלאה ושתתמלאנה כל הבקשות של כל איש ואישה. ביום שישי כתבתי על חודש אלול כחודש הלימוד, היום אני רוצה לכתוב על חודש אלול כחודש הסליחות. חודש זה מכונה במסורת "חודש הרחמים והסליחות", מכיוון שהוא מקדים את ראש השנה ויום כיפור, ונוהגים בו להשכים ולהרבות בתפילות מיוחדות הנקראות "סליחות. לפי חז"ל בראש חודש אלול עלה משה פעם שנייה לשמיים לקבל את לוחות הברית מספר שתים וירד משם ביום כיפור. חז"ל מצאו לאלול ראשי תיבות: בשיר השירים בפרק ו' פסוק 3 כתוב "אני לדודי ודודי לי", לרמוז, כי בחדש אלול, דודי = האלוהים מתרצה עם ישראל, ונעשה דוד להם אהוב שלהם, לקרבם אליו. בחודש זה אומרים סליחות, הספרדים התחילו כבר מראש חודש אלול , (לפני יותר משלושה שבועות) האשכנזים אומרים סליחות ממוצ"ש שלפני ראש השנה, כלומר אתמול בלילה או היום לפנות בוקר, החלו הסליחות של האשכנזים. לא רוצה להלאות אתכם לכן אמשיך מחר, או ביום שלישי, מקווה שתהיו מעוניינים להמשיך לקרוא. רונה וכולם בבקשה, כדי שנוכל לקרוא את כל ההודעות ללא יוצא מהכלל, אין פותחים הודעה חדשה במשך היום אלא במקרים מיוחדים ממש. אנו ממשיכים לכתוב הודעות גם לאחר חצות אפילו שהתאריך התחלף. פותחים הודעה חדשה (אם אין קודמת) החל משעה חמש 5 בבוקר.

נעמה53

New member
צהריים טובים ושבוע טוב

שלום חברים, חזרתי אחרי נסיעה מרעננת של שלושה וחצי ימים, ונהניתי לקרוא שוב את הדברים משובבי הנפש שלכם. יעלי, כתבת על הסליחות, ולדעתי אחד הדברים הקשים והחשובים בחיים הוא לדעת לסלוח. כי להאשים אחרים זה קל מאוד ותמיד נמצא את מי להאשים. מצחיק כששומעים אנשים בני שישים פלוס אומרים שבגלל אמא או אבא שלהם קורים להם כשלונות. בא לשאול אנשים כאלה אם עוד לא הגיע הרגע שבו הם יקחו אחריות על מה שקורה להם. אבל מספיק להתפלסף. אני מקווה שמי שצריך יסלח גם לי, ושהימים הנוראים יגרמו לי לחשבון נפש. דיברתי קצת כבד היום, אבל זה מה שיצא. נעמה53

הודה 77

New member
היי

מאוד נהניתי מן האתרים הנפלאים שפרסמתם.במיוחד מהאתר של השירים הצרפתיםmusica francesa האם יש לכם אתרים דומים של מוסיקה דרום אמריקאית?או שירים באיטלקית?גם אופרות יתקבלו בשמחה .ועוד שאלה: האם אפשר לצרוב בדיסק שירים אלו? ראש השנה הוא חג ארוך.מה דעתכם לארגן פיקניק באחד הגנים היפים בסביבה?אפשר גם בפרק לאורך הירקון יש חניה קרובה מאוד לאורך הרחוב המקביל ,או בגני יהושוע.לא צריך לעבוד קשה: רק מהבישולים בבית.ברכות רבות לראש השנה-שיתמלאו כל המשאלות.

אדזה

New member
שלום לכולם

בין לבין כלומר בין חזרה מן העבודה ליציאה אליה שנית אני מגניבה את ברכתה של ציפי לשנה טובה.היא מנועה מלעשות זאת בגלל המסך של המחשב שהחליט לשבות דווקא עכשיו,מקווה להיות בקשר ברגע שתשיג מסך חדש.אז בינתיים שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה ושלא נדע עוד מלחמה.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לחברי הפורום, קוראת להיכנס

שלום כולם
, ברוכה הבאה לעמליה שחזרה אלינו עם מחשב מתוקן. תודה מכל הלב, באמת, לכל הכותבים המצלמים והשולחים מצגות, ברוכה רונה שהצטרפה למשפחת שולחי המצגות, בטח נהנה מזה גם אנחנו. הודה הרעיון שלך בדבר מפגש בראש השנה הוא יפה ומקורי. אם תארגני את זה מבטיחה לעשות הכל כדי להשתחרר מחובותיי המשפחתיים כדי לבוא. לאדזה שנה טובה ותודה שעדכנת אותנו בקשר לציפי. נקווה שהיא תסדר את המסך במהרה כי גם אנו מתגעגעים אליה. מומלץ ללחוץ על התמונה

נורית44

New member
שלום חברות וחברים יקרים../images/Emo140.gif

הבוקר לא הספקתי לכנס לפורום מוקדם כהרגלי, נהנתי מהמצגות וקראתי את כל אשר ניכתב- בעיון
לכולם. הבוקר הסעתי את בני הצעיר לתחנה המרכזית בעירנו בני נסע היום לגיבוש שלישי ליחידה מובחרת לקראת גיוסו לצבא כולי תקוה שיעבור זאת בהצלחה. מצרפת לפורום הזמנה שהתקבלה אצלי במייל שיהיה לכולנו המשך ערב נעים ומהנה נורית

נורית44

New member
חשמלית ושמה תשוקה../images/Emo20.gif

סיפור אהבה קטן בסירטון פלאש מקסים עם שיר רקע צרפתי להנאתכם נורית

נורית44

New member
כתבה חדשה ב ynet../images/Emo91.gif

תקנות האחריות החדשות למוצרי חשמל ואליקטרוניקה

דרושים מרצים מתנדבים

לנוער בסיכון בצפון. הפניה באה מעמותת אל"מ. ההרצאות יכולות להיות בכל נושא שיעניין את בני הנוער, שחסרים גם הנחיה הורית בסיסית, כיוון שאינם גרים בבית. המעוניינים יפנו אלי במסר אישי .

למעלה