אממ...ככה זה אצלנו. "רק על עצמי לספר ידעתי..."
E exterior New member 14/12/07 #22 ערב טוב ../images/Emo47.gif סיימתי את הסמינריון והתחלתי פרוייקט אחר שיהיה לכולם אחלה ערב שב"ש.
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 14/12/07 #23 ערב טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני והתה עם הלואיזה שלי מוסרים לילה חם!
ערב טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני והתה עם הלואיזה שלי מוסרים לילה חם!
E exterior New member 15/12/07 #24 שיט! בא לי גם לואיזה. למרות שעכשיו הכנסתי לקיבה שלי מרק אמיתי (לא נמס בכוס!) ומדהים, שיובא לביתי במיוחד עבורי ולרקורד נמאס לי ללמוד (איך אפשר בלי הקיטור היומי?)
שיט! בא לי גם לואיזה. למרות שעכשיו הכנסתי לקיבה שלי מרק אמיתי (לא נמס בכוס!) ומדהים, שיובא לביתי במיוחד עבורי ולרקורד נמאס לי ללמוד (איך אפשר בלי הקיטור היומי?)
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 15/12/07 #25 פשש.. משלוח של מרק אמיתי זה באמת מגניב! מזל שלא הצלחת לשפוך אותו על המקלדת.. אני מתכננת להכין השבוע מרק עגבניות....... יאמי! גם אני לומדת במקביל .. מבחן בקיאות ביהדות אוףףףףףף
פשש.. משלוח של מרק אמיתי זה באמת מגניב! מזל שלא הצלחת לשפוך אותו על המקלדת.. אני מתכננת להכין השבוע מרק עגבניות....... יאמי! גם אני לומדת במקביל .. מבחן בקיאות ביהדות אוףףףףףף
E exterior New member 15/12/07 #26 הפעם ממש נזהרתי ../images/Emo67.gif יהדות|? בלעחס. זכור לי מבחן בחגי ישראל בקורס ביהדות שלקחתי בתואר ראשון.... ... מרק עגבניות אני דווקא לא אוהבת. שונאת עגבניות בהצלחות
הפעם ממש נזהרתי ../images/Emo67.gif יהדות|? בלעחס. זכור לי מבחן בחגי ישראל בקורס ביהדות שלקחתי בתואר ראשון.... ... מרק עגבניות אני דווקא לא אוהבת. שונאת עגבניות בהצלחות
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 15/12/07 #27 מזל שהמרק לא בשבילך ../images/Emo3.gif יהדות.. מבחן בקיאות ביהדות + סך הכל, 7 קורסים ביהדות (חובה) .. בר אילן וכזה ..
מזל שהמרק לא בשבילך ../images/Emo3.gif יהדות.. מבחן בקיאות ביהדות + סך הכל, 7 קורסים ביהדות (חובה) .. בר אילן וכזה ..