בוקר סופ"ש!!!

בוקר סופ"ש!!!

מתארגנת לשיאצו .... יום נעים לכוווולם

מה זה יפים.. חחח

בסוף לא הלכתי לארומה.. אחרי הסופגניה וחצי שאכלתי בחנוכה והבראוניז שאכלתי אתמול רק ארומה חסר לי
אה ו..אם כבר חיים יפים- לריב עם אבא עד כדי דמעות גם נכלל בהגדרה הזו ? טוב.. מה מבשלים לסופ"ש? יש רעיונות ?...

exterior

New member
../images/Emo24.gif

ריבים עם ההורים, מוכר. קבלי שוב
לגבי אוכל, אני אוכלת אוכל מוכן מהסופר

אני לא אוהבת אוכל מוכן שקונים ..../images/Emo13.gif

וריבים עם ההורים זה מוכר אל כשזה ברמה של כמה פעמים ביום זה הופך להיות זוועה..מתה להתחפף מפה ..

טוב בסוף קניתי../images/Emo9.gif

עוף בגריל (בדיוק יצא חם חם
) ואני אכין קציצות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבנית אורז לבן עם אפונה וגזר וסלט ירקות. מספיק..
איזה כיף.. קניתי גם 12 זוגות גרביים(היה מבצע!!!!
)

exterior

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אפרופו חלומות - לא הפסקתי לחלום על המנחים שלי, ועל הפרוייקט...
אפילו בלילה זה "מכה" בי
אין מה לעשות. זה היה צפוי, כי הלכתי לישון במחשבות על זה אחרי יום ארוך ומייגע באוני'...
לי אין שיאצו היום, אבל יש לי סמינריון ותיזה
ובערב? כייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף

exterior

New member
הממ...../images/Emo199.gif

גם בתואר II יש סמינריונים, כמו בתואר ראשון. התיזה, היא בנוסף לכל השאר (קורסים וסמינריונים).

וואלה?? חידשת לי!!!!

אבל הסמנריון הוא בעצם עבודת הגמר בתואר 1 מה שמקביל לתיזה בתואר 2. אז למה גם וגם ? לא שמעתי על זה.. אולי זה רק בתארים מסוימים??

exterior

New member
../images/Emo13.gif

אני יודעת רק לגבי מדעי החברה. כעקרון, יש 2 סמינריונים בתואר ראשון (שנה אחרונה ושלישית של התואר). בתואר שני (שנתיים) גם כן יש 2 סמינריונים - סמינריון אחד לכל שנה או שני סמינריונים בשנה הראשונה של התואר (כמו שאני עשיתי).

exterior

New member
אה, ובתואר II

הכתיבה היא באנגלית
(לגבי סמינריונים, לא חובה באנגלית אאל"ט. לגבי תיזה, חובה באנגלית) מה את לומדת? גם בתחום מדעי החברה?

מה תיזה באנגלית????

כל העבודה באנגלית?? ממתי זה?? אני מכירה מישהו שסיים תואר2 במדעי המדינה והוא לא כתב את התיזה שלו באנגלית!!! אני לומדת חינוך וספרות.

למעלה