בוקר נפלא.....

בוקר נפלא.....

השקט חודר לנשמה... הכל מסביב דממה... השמים זרועים כוכבים... שאלי מנצנצים וקורצים... לוא הייתי יכולה לפרקים... להמריא לשמים בין העננים... להרגיש אותם...אותי עוטפים... ולדעת שהכל הבל הבלים... ורק מה שנותר...היא ההרגשה הנפלאה... שבלי אהבה...אנחנו אבודים... ובלי הנשמה של החברים... היינו ממשיכים לנדוד בדרכים... ולא מוצאים מנוחה לאברים היגעים... אז... שבוע קסום...שיתגשמו החלומות... ושיביאו לנו את כל המשאלות... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
בוקר ממשמש ובא...

שמים אפורים ניצנוץ של אורות תאורה נידחים. מביטה לפנים , מביטה לאחור אי שם עדיין נראה השחור... עייפות משתלטת עפעפיים כבדים... ובפנים? בפנים הכל מואר בפנים - רוחש ושר גם אם מעט געגועים דרכם אט אט סוללים... גם אם...הלב מחסיר פעימה, העין מזילה פה ושם דימעה מלוחה.. יושבת, חושבת, מביטה, מקלידה. צורבות העיניים שוב - דמעה או שתיים... מתמלאת געגועים כאן...עמוק, עמוק בפנים. בין ערות לשינה בין תנומה ליקיצה בין חיוך לדמעה מביטה בשחקים מתבהרים, בוהקים... אי שם מנגינה לוחשת, משמיעה את קולה...בוקר בא - בוקר...מדינה מתעוררת אל תוך יומה... ואני ? מתעוררת/נמה איתה... געגוע......................דממה...עד הבוקר הבא... שלכם - ברגעי נמנום וערגה - אמא.

למעלה