בוקר נפלא!

יויו.

New member
איש יקר!

רציתי לענות לך. וראיתי שאתה מתענה איש ,הכאב צורב,המילים פגעו! הבט בראי ואמור אמת,ואתה? פגעת? ככה זה שאהבה נגמרת! שחרר! הנח לה! המשך בחייך, סלח,אהוב את ילדייך. אולי תמצא אהבה ואולי לא. הזמן ירפא אותך. יהיה אשר יהיה! דרך אגב, מהו שמך האמיתי? מר נחמיאס ויין? יויו אוהב אתך! כמו שאתה.

alona.

New member
תגובה

והאם העולם הוירטואלי הזה הוא המקום הנכון לסגור חשבונות? מקום בו אתה מי שאתה בוחר להיות.. מקום בו כולם צופים בך.. מקום בו אף אחד לא באמת מכיר אותך.. לא, ערכן של מילות האהבה לא ירד. העולם הוירטואלי הוא עולם בפני עצמו. לא סוציולוגיה ולא מחשבים יכולים להסביר אותו. נכון, מילים הן רק מילים, שמרכיבות משפטים.. מאנשים שאנחנו כלל לא מכירים. וכולנו יודעים, וכולנו מודעים. צריך לחוות את העולם הוירטואלי בכדי להבין. ניתן לאהוב מאוד מאוד.. גם אדם שלא מכירים.. זו לא אהבה אמיתית, נכון. אבל התחושה, היא אותה התחושה. ערכן של המילים לא ירד, אך פה הן מקבלות משמעות חדשה.

מטריקס

New member
חוסר הסכמה

אני לא מסכים כלל וכלל. יש הבדל עצום בין לאהוב``מאד מאד`` לבין אהבה אמיתית ועמוקה בה אתה רוצה להעניק ללא כל תמורה, בה אתה מצפה לכל פגישה עם בת זוגתך בסוף כל יום, בה כל פגישה וכל נגיעה מרגישה כאילו זו הפעם הראשונה, וכאן אני חייב גם להוסיף שהסקס, זה משהו לא רגיל, סוחף, ועמוק, ולהגיע לאורגזמה זו לא המטרה, וכאן אני אתקן: לא לעשות סקס אלא לעשות אהבה. אתה מרגיש שהסקס הוא נעשה כלי די חשוב בהבעת האהבה. יום טוב ואהבה לכולם

alona.

New member
האמן לי, אפשר גם אפשר..

לאהוב פה.כתבתי שהמילים מקבלות משמעות חדשה והתכוונתי לזה. הן לא סותרות את המשמעות ``הישנה והטובה``, הן לא חופפות לה. הן פשוט מקבלות משמעות חדשה. קטונתי מלנסות ולהגדיר אותה. אין לי ספק שזה לא מגיע לרמות עליהן אתה דיברת. בכדי להגיע לרמה שכזו, צריך לעבור המון, בטח ובטח שהעולם הוירטואלי אינו מספיק בשביל זה. מושג האהבה פה מקבל משמעות חדשה, והאמן לי.. אפשר גם אפשר.. והתחושה נשארת אותה התחושה.

מטריקס

New member
עצוב

אם לכך התכוון הכותב אז אני עדיין לא התנסתי בכך. ואני לא יודע אם בכלל אני מעוניין, אבל זה נשמע די מעניין, בצורה התאורטית שלו. נראה לי כי אנשים המתאהבים דרך הרשת הם אנשים הבונים את איש\אשת חלומותיהם לפי דימיונם, וכפי שזה נשמע פרוע, זה גם די עצוב...

דספרדו

New member
צר לי

צר לי עליך בהחלט רואים שנפגעת. אבל אם זו הדרך שבחרת להתמודד-אזי ליבי ליבי ל``תאנה`` הייתי חושב שלפחות לאם ילדך היית נותן כבוד קצת יותר ממה שהנך מראה פה. תשמע אדון נחמיאס ווין תפוס עצמך בידיים ומצא לך דרכים להתמודד.. עם המשבר הזה. זה בהחלט משבר, אולם להשתמש בפורום ככלי להתנגח באשתך לשעבר הינו דבר בזוי בהחלט. אני תוהה אם לא צריכה להיות צנזורה אפילו פה. ואם זו היתה דרכך להתמודד אם בעיות- והכוונה לעטוף דברי בלע בעטיפה צבעונית..אזיי שם הכותר שבחרת מתאים מאוד ולך באמת נשארו רק המבושים.. נ.ב. ל``תאנה`` למרות שעדיין לא הכרנו מאחל הצלחה וכח בדרך שבחרה.. וכן גם לך אדון X (שהרי את שמך ידעת להצניע) נ.ב.ב קצת רצינות. כן אני מבין שמצבים מין הסוג שלעיל פוגעים ומעלים רגשות עזים דהיינו כעס אכזבה אפילו שינאה.. אבל זו דרכו של עולם. ואם ברצונך לתגובה הולמת יותר תפנה שאלה בצורה הולמת.

אוריאנה

New member
אתה חלאה

קצת תבונה, קצת רגישות. יש לך בעיה עם תאן? דבר איתה. מה שעשית כאן מזעזע, נוגד את כל כללי האתיקה והמוסר. אתה פגוע, ברור. אבל אתה חושב שאם תפגע בצד השני, תצא מנצח? יכאב לך פחות? זה כל-כך ילדותי וקטנוני. אני עצמי פרודה. ואני זאת ששיחררתי כשראיתי שהוא לא מאושר. מגיע לו ללכת לחפש את האושר שלו - לכל אחד מגיע! צא וחפש את האושר שלך ותן לאישתך גם לנסות להיות מאושרת. שחרר אותה. היא תעריך אותך על כך. אוריאנה

תגובה !!!

שלום לך תראה אני בחור צעיר ובטח תגיד מה אני מבין אז יש לי משהו לומר אני אהבתי משהי ואני עדין אוהב אבל מה גם אני עשיתי טעות ואמרתי לה דברים שאני מצטער עליהם עד היום . אני עשיתי אותה טעות כמוך ופשוט רבתי עם אותה בחורה והטעות הגדולה שלי היתה שאחרי זה כתבתי מכתב בפורום וזאת היתה טעות כי היתי צריך לשבת ולדבר איתה ולא ללכת ולומר דברים שלא היתי צריך לומר אותם אז בשבילך אני מצטער על זה שאתה מרגיש ככה אבל באמת לא היתה צריך לרשום את זה בפורום אתה היתה צריך ללכת ולדבר איתה ובשבילה אני באמת מאחל את כל האושר שבעולם וגם לך שבסוף תמצא את האושר שלך במקום אחר אבל מה שאתה עושה כאן אתה פשוט פוגע במי שהיתה אמא לילדים שלך אז חבל מאוד שאתה עושה את זה פה .

תאנה........

אחי היקר אני גם עברתי כמוך גירושים. אבל אני חושב שיש גבול. עד לאיזו רמה אפשר לרדת. מה יצא לך מזה?.. לדעתי אתה צריך לפרסם הודעת התנצלות קח את החיים בקלות!!!!!!!! בהצלחה

nando

New member
הדים לפרשת ``התאנה והמבושים``

לכולם שלום ! סליחה על איחור התגובה אבל כמעט ופספסתי את שלכם. שלום ל יויו, אוריאנה,גרגר חול, דספררדו,אלונה וטייס קרב. כנראה שאכן עולם המושגים שלי שונה משלכם. רוב התגובות האנטגוניסטיות נתפלו לנורמת חשיפת השם של תאנה יקירתכם כאן בפורום ולא לערכן של מילים ורגשות המבוטאים בפורומים.ברצוני לענות בקצרה לכל אחד מכם. ראשית טייס קרב יקר, ברור שלא מדובר ברווח וברציונליות ועל כך אני מדבר במפורש ועל שנים של השפלה ועל כך בהמשך. אלונה היקרה,ניסית ברוב חןובאמונה שלמה להעביר שאהבה וירטואלית הינה דבר מציאותי... כנראה שעיני לאות מכדי לראות.... אוריאנה הנחמדה, הקרא לך כך, חרף זאת שכינית אותי חלאה בתגובתך. שליחת מכתבי הראשון נבעה מן השיר שקבלת מתאנה.כל קובלנתי היתה שצריך להיות כיסוי לביטוי רגשות. זו חכמה קטנה לצטט שיר על אהבה טוטלית וביטול עצמי, כשלמעשה המצטט,היטיב לא לתת מעצמו במשך 8 שנות נשואין. יויו היקר. נתינת הסליחה היא קשה. בעיקר שהרגשתי היא שנתתי את המיטב שלי לפי הבנתי והצד האחר לא ידע להעריך ומעולם לא ניסה זאת. כאשר כאמור את `` מעולם לא אהבתיך`` ובתווך אותם ילדים שהם לכאורה פרי אהבה. דספרדו החביב וגרגר חול. בניגוד למחשבתכם זו לא הדרך שבה בחרתי לטפל בחיי הזוגיות שלי. ממש לא ! צר לי שנתפסת לעיננין השם ולא לאספקטים נורמטיבי אחרים שצוינו. תשאלו את תאנה האם לא ליוותי אותה לטיפול מיני בראשית חברותינו בנאמנות ותמיכה בלתי מתפשרת. תשאלו את תאנה מי מאתנו הפך הרים וגבעות כדי ללכת לטיפול זוגי עם פרוץ המשבר בחיינו. תשאלו את תאנה מדוע לא היתה מסוגלת לעמוד מול הוריה הדורסניים ודרשה ממני את השתיקה וקבלת העלבונות שהוטחו במשך שנים. ותשאלו את תאנה מדוע היא לא היתה פרטנרית למרות שידעה שזו לא הדרך. וכאמור תשאלו את עצמכם למי אתם קוראים יקירי ואהובי. נ.ב דספרדו שמי רובן כמו הצייר רובנס רק ללא ה `ס`.

noy301

New member
מבוש יקר

גם אני צופה מהצד רוב הזמן, רק בגלל הסקרנות ובגלל שלפעמים יש קטעים נחמדים. אני מסכימה איתך שלפעמים אנשים מנהלים מערכת יחסים שלמה בלי לראות אחד את השני וזה די מוזר. יכול להיות שאתה צודק, והמחשב מאפשר לאדם להמציא את עצמו מחדש ולבנות אדם חדש לגמרי. אני מצטערת שנפגעת, אבל בלי להכיר את הסיפור אני מתארת לעצמי שגם זוית הראיה שלך היא די חד צדדית. צא החוצה, יש עולם שלם שמחכה לך. המון בהצלחה!!!

למעלה