הדים לפרשת ``התאנה והמבושים``
לכולם שלום ! סליחה על איחור התגובה אבל כמעט ופספסתי את שלכם. שלום ל יויו, אוריאנה,גרגר חול, דספררדו,אלונה וטייס קרב. כנראה שאכן עולם המושגים שלי שונה משלכם. רוב התגובות האנטגוניסטיות נתפלו לנורמת חשיפת השם של תאנה יקירתכם כאן בפורום ולא לערכן של מילים ורגשות המבוטאים בפורומים.ברצוני לענות בקצרה לכל אחד מכם. ראשית טייס קרב יקר, ברור שלא מדובר ברווח וברציונליות ועל כך אני מדבר במפורש ועל שנים של השפלה ועל כך בהמשך. אלונה היקרה,ניסית ברוב חןובאמונה שלמה להעביר שאהבה וירטואלית הינה דבר מציאותי... כנראה שעיני לאות מכדי לראות.... אוריאנה הנחמדה, הקרא לך כך, חרף זאת שכינית אותי חלאה בתגובתך. שליחת מכתבי הראשון נבעה מן השיר שקבלת מתאנה.כל קובלנתי היתה שצריך להיות כיסוי לביטוי רגשות. זו חכמה קטנה לצטט שיר על אהבה טוטלית וביטול עצמי, כשלמעשה המצטט,היטיב לא לתת מעצמו במשך 8 שנות נשואין. יויו היקר. נתינת הסליחה היא קשה. בעיקר שהרגשתי היא שנתתי את המיטב שלי לפי הבנתי והצד האחר לא ידע להעריך ומעולם לא ניסה זאת. כאשר כאמור את `` מעולם לא אהבתיך`` ובתווך אותם ילדים שהם לכאורה פרי אהבה. דספרדו החביב וגרגר חול. בניגוד למחשבתכם זו לא הדרך שבה בחרתי לטפל בחיי הזוגיות שלי. ממש לא ! צר לי שנתפסת לעיננין השם ולא לאספקטים נורמטיבי אחרים שצוינו. תשאלו את תאנה האם לא ליוותי אותה לטיפול מיני בראשית חברותינו בנאמנות ותמיכה בלתי מתפשרת. תשאלו את תאנה מי מאתנו הפך הרים וגבעות כדי ללכת לטיפול זוגי עם פרוץ המשבר בחיינו. תשאלו את תאנה מדוע לא היתה מסוגלת לעמוד מול הוריה הדורסניים ודרשה ממני את השתיקה וקבלת העלבונות שהוטחו במשך שנים. ותשאלו את תאנה מדוע היא לא היתה פרטנרית למרות שידעה שזו לא הדרך. וכאמור תשאלו את עצמכם למי אתם קוראים יקירי ואהובי. נ.ב דספרדו שמי רובן כמו הצייר רובנס רק ללא ה `ס`.