בוקר נפלא

בוקר נפלא

התעוררתי מחלום מקסים בו מצאתי משהו שגילה בי עניין האמת לא רציתי לקום רציתי להמשיך את החלום כי במציאות אני לבד , והיום בא לי חברת בני אדם קפה אני לא שותה , אבל כוס תה טעים אני מאד אוהבת ובא לי כריך רענן עם חביתה טריה וקצת ירקות חתוכים לצידו ובכל מפגש אני תמיד מזמינה טוסט עם הירקות שלצידו מחכה ומצפה לטוסט החם ולכוס קפה נטול צמוד לטוסט אולי הגיע הזמן לקפוץ לארומה לפנק את עצמי ,, אפילו אם זה רק טוסט וקפה לרוב יושבת לבד מתבוננת באנשים , אנשים מסתכלים על האשה היושבת לבד אז יש לי שאלה האם יש פה מתנדב/ת לארח לי היום חברה לקפה וכריך ? ואולי שיחה בלשון בני אדם , כי מזמן לא נפגשתי עם אנשים לשיחת חולין יודעת שזו בקשה לא מקובלת , לא רוצה חגיגות , רק שיחה ומשהו לאכול בחוץ אבל יודעת שהמשאלות הללו נשארות רק בחלום לא מתגמשמות במציאות לכן אחזור לי לישון , שם יש אוכל טעים וחברת בני אדם

אני הוא והים

בלוג שכתבתי בו אבד לי כי האתר נמחק לכן לאחרונה שומרת שירים שהפקדתי באתרי אינטרנט הנה שני שירים יפים שנכתבו על אני הוא והים אתה אני והים מאת: הנסיכת הכוכב פורסם: 27/07/2004 אני ואתה על החוף מול השמש הגדולה והגלים באים חוזרים אל הים וריח של הים עוטף אותנו ואני ואתה ואף אחד לא נוגע בנו עטופים בקרני השמש ורוח ים מתבוננים בעיניים מבריקות ושפתיים מתחברות ברכות לשניה רכה ונעימה לנשיקה אחת מפנקת כמו השמש והים מולנו ברגע השקיעה ממש עכשיו בים הים הגדול מאת: הנסיכת הכוכב פורסם: 27/07/2004 המחזוריות של הגלים זה בא זה נסחף המתנפצים אל החוף ונסחפים חזרה לים הגדול ככה גם הרגשות שלנו לאהבה שחלפה והלכה ואותה טרם מיצינו, רוצים עוד ממנה לטעום את טעמה וריחה של האהבה והתשוקה לתת לגוף לטעום טעימים יאמי של האחר/ת שאת הנפש מרוממים עד מעבר לעננים ישר אל הכוכבים המאירים אי שם בשמים להביא אבק כוכבים שנוכל לשרוד עד המפגש הבא שגופך את גופי יפגוש לחגיגת תשוקה ואהבה

אתמול בא לי , וזה קורה לעיתים נדירות

בא לי לראות בני אדם , ולא רציתי לעשות את זה לבד בסופו של דבר ביליתי את היום בבית נוטפת זיעה רק בערב מאוחר נכנסתי למקלחת כדי לשטוף את זיעה של כל היום והיתה הרגשה של ריקנות , ושל בדידות כאילו אני לבד בעולם יודעת שאני בפרשת דרכים , ואולי בתהליכי סיום כי הבוקר בחלום אמי ז"ל באה לקחת אותי להוציא אותי מהאשפוז היא הלכה על הרגליים ונראתה נהדר , והביאה לי מתנה מכתב ובו ספר שזכיתי בו חלום הזוי בו פתחתי את הבוקר , והאזכרה שלה ביום שני הקרוב ומי יודע אולי היא באה לבשר לי על ספר שלי שמתי שהוא יצא לאור כי לאחרונה אוספת את השירים שאני כתבתי ופזרתי באינטרנט

למעלה