בוקר נפלא של שבת

פיטנגו4

New member
בוקר נפלא של שבת

לכולם היה לילה לבן הנסיך החייל - הוא סיפר לי שהיו מתוכננים להם סיורים בלילה. הנסיך המתבגר - שישן אצלו חבר, והם בילו מול המחשב כל הלילה. הנסיך הצעיר - שגם אצלו ישן חבר, ואצלם "לילה לבן" זה מין ספורט שכזה. מצאתי אותם עומדים ב 5:30 בבוקר ומחפשים את הזריחה. הפקודה "עכשיו כבר בוקר, למיטות, ועכשיו!" פעלה נפלא. אחרי 10 שניות בדיוק הם נרדמו.
הבעל שהתפתל מכאבי גב עד שנרדם, ואני, שניקרתי, עד שנמאס לי וקמתי. בחוץ אויר קריר ונעים מתחילים להרגיש את הסתיו. חבל שיש כל כך הרבה יתושים, אחרת הייתי נשארת בגינה... יום נפלא לכולן.

49צהוב

New member
בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo141.gif

דווקא אצלנו לא היה שום לילה לבן- כמה שנאתי שהמתבגר היה נשאר ער עד הבוקר- וכמה אני מתגעגעת לזה עכשו.... החיל נשאר שבת-נמצא בין שם לאי שם- יתכן שניסע לבקר אותו- תלוי אם נצליח להשיג אותו בזמן- ואם אכן יאשרו לו ביקור.. אחיו הבוגר "נפל שדוד" על הספה אחרי ארוחת הערב ואחרי נמנום קצר הלך לישון בביתו- עובד קשה מגיע לו לנוח ואני והאיש הבטנו בטלויזיה ופרשנו מוקדם- אני כמובן קמתי מוקדם וקידמתי את פני הזריחה- האיש עוד ישן.... נדמה לי זמן להתחיל להרעיש ולהעיר אותו... אולי שיטת ה"אוי נפל לי סיר על הרצפה" תעבוד. שבת שלום לכל האמהות

פנינה210

New member
שבת בבוקר יום יפה:)

תאומיי יצאו לשישבת מקוצרת, סוף סוף מרגישה טוב, סורי שלא יצרתי קשר איתכן אמהות יקרות אני חוזרת מלאת אנרגיות חדשות , רציתי כל כך להודות לכן על הדברים החמים שלכן אך שכבתי במיטה בחדר חשוך עם מיגרנה איומה אפילו דרך חור המנעול שכשנס מעט אור זה היה נורא (עד הקאות של דם) כרוני, רק שהפעם עם כל הלחץ הנפשי זה רק גבר מזלי שחלפו שלושת הימים הנוראים וחזרתי לחיים לקראת בואם של בניי קמתי על רגליי מזל כך לא באו וראו אותי במצב הזה ויכולתי לקבל אותם בתחנת הרכבת עם חיוך על הפנים , עוגות ומאכלים שהם אוהבים. אז זהו עוד שבועיים בלעדיהם מקווה שיהיה שקט ולא חם מדי שבת שלום !

פיטנגו4

New member
פנינה

היו לי פעם מיגרנות, אני יודעת על מה את מדברת. האור דרך החור, רשרוש שקית הנילון במטבח של השכנים... שילוב של דיקור סיני עם שיאצו העבירו לי את זה מרמת מיגרנות לרמת כאבי ראש נסבלים, ברמה שכדור אדוויל פותר. אני ממליצה לך לנסות, מה יש לך להפסיד? אם את לא מכירה מדקר ספציפי, נסי דרך "כללית מושלם" או המקבילים לו.

../images/Emo140.gif פנינה יקירה טוב לשמוע שהתאוששת

וקיבלת את החיילים שלך עם חיוך ופינוקים. שתהייה לכם שבת טובה.

פנינה210

New member
היי גלילאה1

תודה לך! החיילים שלי ישנים ולכן יש לי זמן מדי פעם להכנס לפורום

פנינה210

New member
היי פיטנגו4

הייתי בדיקור, לאחר שנה זה כבר לא עוזר במשך השנה אכן הייתה הקלה וזה שוב חזר אגב אדוויל לא משפיע, אני מטופלת אצל ניירולוג שהוא סגן מנהל בי"ח שנתן לי כדורים חדשים שיצאו נגד מיגרנה, העניין שלא לקחתי אותם בסימנים הראשונים למיגרנה בכל אופן תודה על ההמלצה ויום נפלא שיהיה לך!

וואו פנינה

לא מקנאה בך. נשמע נורא. אפרופו הדיון שהתפתח כאן על הקשר בין נפש לגוף - הנה ההוכחה עד כמה קשורים הדברים. יוכלה רק לנחם שעם הזמן מתאזנים לנו הענינים ומתרגלים. גלילאה, חושבת עליך כל הזמן, כיצד את שמחה בשמחתן של האמהות שמחבקות את הבנים, וכמה את מתגעגעת לשלך. הוא יגיע, אנחנו איתך עד לרגע המתוק.

מתגייסת יקירה בהצלחה למתבגרת

התחלה חדשה שתתחיל ברגל ימין עם הרבה אתגרים ועניין, תשלחי לה חיבוקים ! ממחר אתם תחוו קצת את הלבד ..:) שמחתי לשמוע שלשוטר יש חברה חדשה כל הכבוד על פינוק הבוקר. מעניין אצלכם תמיד.

../images/Emo65.gifלים וגל המקסימה מזל טוב מתגעגעים

ים של ברכות גלים של שמחה והרבה אושר, ספרי מה שלומך ומה שלום החייל שלך.

פיטנגו4

New member
../images/Emo6.gif זה כמעט הפורום היחיד

שבו שרשורים מסודרים לפי ימים... כל כך התרגלנו, עד שכשזה רגיל, פתאום זו בעיה

מגלית

New member
מזל טוב לים וגל שלנו ../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

ים וגל יקרה, אומנם לא רואים אותך הרבה כאן... אבל בכל זאת, המון מזל טוב ליום הולדתך אושר, בריאות, נחת וים של שמחה!! בשם החברות בפרדס שלנו, מקוות שהכל הכל טוב בגזרת הירקרק!!! נשיקות

ים על, מתגעגעים!

באמת לא פקדת אותנו המון זמן. איפה את. יש מלא כביסה שצריכה הדרכה. מה קורה? איך אתם? הרבה ברכות ליום ההולדת.

אםפי7

New member
לים וגל מזל טוב מצטרפת לברכות

ובאמת מזמן לא היית כאן איתנו, מה שלומך? מה שלום החייל?

etti1000

New member
והכי באסה.....

זה להתחיל לעזור לו להכין את התיק.....מדים ריחניים....גופיות....גרביים.. מגבות.. אופ.....אז אני כאן מולכם נותנת לו להתארגן לבד.. עם אין אחת פוזלת לכיוון שלו שלא יפספס כלום... ואולי אם לא אעזור לו זה יקח יותר זמן ונרוויח עוד 3 דקות איתו... (הולך לישון אצל החברה שלו היום
לחשוב שמהיום עד טקס סיום מסע כומתה... לא ניפגש/נדבר - כבר הכין אותנו שהשבוע לא יתקשר..
העיקר שהוא מתארגן עם המון מרץ מוטיבציה ורצון..... וממחר הספירה לאחור מתחילה.....

אתי יקרה

העיקר שהצליח להפוך לכם את השבת. גם שלי הפתיע והגיע ב-7:30 בערב שבת. היה כיף, אפילו הביא חברה חדשה, שהמתבגרת פינתה להם את החדר. אני חדשה בענין חברות. ערכתי ארוחת בוקר מהסרטים, וישבנו כולנו 3 שעות והתמוגגנו. המתבגרת בהסטריה מהיציאה למכינה מחר. יש פאניקה ודמעות. נראה איך יגמר.

מגלית

New member
../images/Emo24.gif אתי ומתגייסת יקרות

אתי יקרה, נושא שביזות מוצ"ש חזר גם אצלנו עם גיוסו של החייל האדום שלנו... אבל, לומדים להינות מהדברים הקטנים, מהדקות הכפיות איתו בסופ"ש. לעניין חוסר התקשורת עם החייל עד מסע הכומתה - נכון, זה קשה... אבל גם לזה מתרגלים. תחשבי עליו, האושר שלו של קבלת הכומתה (איזו כומתה? כנראה פיספסתי) הגאווה... יהיה בסיידר. מבטיחה לך. מתגייסת יקירה, קושם כל קבלי
ענק. ברוכה הבאה לעולם החברות.... אלו שהופכות לדבר הכי חשוב אצל הבנים שלנו
איזה יופי שהיה לכם ערב טעים ומהנה אמש. אני בטוחה שהשוטר נהנה לא פחות ממך - אז, שאפו!!! ולגבי המתבגרת - אין לי אלא לאחל לך ולה המון בהצלחה!! עוד שלב שצריך לעבור... שיהיה לך שבוע מקסים.

למעלה