בוקר נפלא לכם

natalieov

New member
יום מקסים לכולם...

אני מעבירה את הימים האחרונים בלמידה אינטנסיבית וקצת קשה, מעייף ומתסכל כי בא לי להנות מהקיץ הזה... אבל עוד שבוע בדיוק וזה נגמר!!! מה שלומכם היום?

לנשום1

New member
מה את לומדת?

שיהיה בהצלחה!!

natalieov

New member
ש לי מבחן ביום שני הבא

מבחן אמי"ר ואני צריכה לקבל ציון גבוהה כי אני בלי פסיכומטרי (השתחררתי רק לפני חודשיים), והמבחן הוא באנגלית וזה תנאי קבלה למכללה למנהל ללא פסיכומטרי, ככה שאחרי 3 שנים של צבא אני לא זוכרת בכלל אנגלית ועובדת על זה עכשיו קשה מאוד!! כתבת שחזרת... אבל כנראה שאתה לא מהתקופה שאני הייתי כאן כי אני לא זוכרת את הכינוי שלך, אז תספר קצת על עצמך...

לנשום1

New member
טוב...

אני אביב פרסקי ובנובמבר אני חוגג 17. אבא שלי נפטר לפני שנתייים מסרטן... הגעתי לפורום כשאשכולית ניהלה אותו ומאז התמכרתי
הפורום עזר לי מאוד בשנתיים שהייתי בו. לפני כמה חודשים עשיתי הפסקה (ושיהיה ברור המחשבות עליו לא יצאו לי מהראש)נשמתי וחזרתי אתמול! שיהיה המון המון בהצלחה במבחנים!! אני ממש אשמח לשמוע גם עליך...

natalieov

New member
בכיף...

אני נטלי, בנובמבר (כמוך) חוגגת 22... את האמת שהכינוי הקודם שלך מאוד מאוד מוכר לי אבל אני חושבת שזה לא מהפורום הזה.. יכול להיות?? אבא שלי נפטר לפני 8 שנים כשהייתי בת 13 וחצי גם מסרטן.. ולמרות שעבר כ"כ הרבה זמן זה עדיין לא קל בכלל ואני תמיד נזכרת ובוכה המון.. וכומבן, מתגעגעת אליו...

לנשום1

New member
../images/Emo13.gif

יכול להיות שראית אותי בפורום אחר... באיזה פורומים את כותבת?

למעלה