בוקר נפלא לכולן

בוקר נפלא לכולן

התחתנתי בגיל 20 , היות ורצינו קצת להסתדר בחיים, גרנו עם הורי בעלי על מנת לחסוך מעט . אז ככה זה התחיל בזה שכל הזמן הייתי שומעת במו אוזני שמרכלים עלי על הכל העבירו עלי ביקורת גם שכנים סיפרו לי שחמותי והבנות שלה כל הזמן אבל ממש כל הזמן מדברות עלי דברים שלילים לשמחתי הרבה עפתי משם לחאר כשנה......... עד היום אינני מסוגלת לסבול אותם כל הזמן הם מחפשים דברים שלילים כשאני מגיעה לארוחת חג אני מברכת בכניסה שבת שלום אין קול ואין עונה ... ואז אני פונה אישית לאחת אחת רחל שבת שלום מה שלומך... ליאת איך את מרגישה וכו... שונאת אותם שנאת מוות

אה ועוד דבר

איך שכחתי לציין אנחנו מהעדה המרוקאית וידוע לי שזו עדה צבועה ומגעילה... סליחה על ההכללה אני פשוט מדברת מכעס

קירה71

New member
אני מקווה בשבילך שאין זה שמך האמיתי

כי אם כן- הלך עלייך אם מישהו במקרה מהמשפחה, החברים,השכנים ,המכרים יקרא את זה ואם לא סימנת שאין לקדם את ההודעה לדף הראשי ויחליטו בהנהלת תפוז לשים את ההודעה שלך בדף הראשי , אז בכלל תתחילי לחשוב איפה להתחבא. אוזניים לכותל חבבתי (כמו שאמרה ניראל מהדוגמניות2- בטוח שאת ראית את התוכנית או ליין) ובקשר למה שכתבת- מי שלא רוצה לברכך ולהתייחס אלייך כאדם- אינו ראוי לשלום ממך. ובקשר להכללות על העדה המרוקאית- אלו הכללות וטוב שכתבת שאת כותבת מתוך כעס.

קירה71

New member
את פגועה והם? לא נראה שאכפת להם במיוחד

מזה שאת פגועה? מה דעתך לשחרר את הפגיעות ולהגיד זה מה יש ואני ממשיכה הלאה?

פרצלה

New member
אני מ קווה שלא סיבכת איזו רינה סויסה אחרת

לא חכמה לבחור ניקים כאלו

רינה

את אשתו של מזל גדי אחד שכתב למטה ? הסיפור מאוד דומה. מציעה לך משהו מאוד פשוט. אם שנאתך עד כדי כך תהומית ובלתי ניתנת לגישור ,פשוט מאוד . המנעי ללכת אליהם. ו..אני במקומך (אך תלוי באישיות) הייתי "מתלבשת" על כל אחות בנפרד שיבינו שאיתך לא מתעסקים. ומה אומר בעלך (בהנחה שאינך אשתו של מזל גדי )?

שילת51

New member
זוועה ..

כנראה שלא מגיע להן שלום , ממש משפחה מזעזעת ... אבל יש המון משפחות כאלה.. שמתייחסים לכלה בצורה מזלזלת וחבל...

תחשבי שהן אויר

עצם זה שגרים יחד זה כבר מתכון לסלט חרא מתובל טוב טוב. אז זה שברחתם משם זה כבר צעד טוב. תתעלי עליהן ותמשיכי בשלך, את תהיי הנחמדה ותגידי שלום. שעה שעתיים ואחר כך עושים Delete למוח והולכים הבייתה לחיים שלווים נטולי אנשים אינפנטילים ומגעילים.

אוסה

New member
ממש גועל נפש!

ולמה את מתאמצת לשאול אחת אחת לשלומה? אולי תמשיכי בהרגלך להגיד שבת שלום באויר וזהו! ודבר נוסף , אם מישהו מרכל עלייך ואת שומעת - למה את שותקת??????????????????? למה לא להכות בברזל כשהוא חם? להעמיד אותן במקומן פעם אחת וזהו!

נועה120

New member
אפשר להבין אותך..

אני נשואה טרייה יש לי בת בת חצי שנה וגם אנחנו גרנו אצל הוריו כחצי שנה עד שעברנו לבית משלנו.גם הם מהעדה המרוקאית שגם אני אישית לא כל כך אוהבת ויש לי דעות זהות לשלך,למרות שברור שבכל עדה יש ויש.. גם אני הייתי שומעת את אמא שלו כל הזמן אומרת שאני בועטת ולא מעריכה כל מה שעושים בשבילי,וזה רק בגלל שהגנתי על המפחה שלי מפניה ועדיין אני מרגישה שלא הגנתי מספיק. אחרי שהיא הייתה מדבת היא הייתה חושבת שהיא יכולה להמשיך ולדבר איתי כאילו כלם לא קרה כאילו אין לי רגשות ואני לא כועסת. אנחנו לא רובוטים. ובקשר לסיפור שלך,אני מאמינה שהן עושות זאת מהסיה לקחת להן את האח,הבן...והכל מקנאה יש להן תחליף אל תקחי ללב ואת גם לא חייבת ללכת לשם לדעתיגם אני מתנהגת אותו הדבר. בחגים את יכולה ללכת ואני אפילו מסוגלת להתארח אצלהם ולצחוקולהנות עם מתארחים אחרים ומהן להתעלם ככה גם אני נהנת וגם לא מתעסקת עם הפרצופים מחמתי.

למעלה