בוקר נפלא לכולם

tot15

New member
בוקר נפלא לכולם

יש לי בשורה זוכרים שסיפרתי לכם שרוצים לפטר פה כמעט את כולנו בקיצור הפיטורים התחילו ואני הייתי בין הראשונים אבל למזלי ....................................................... גיליתי שאני בהריון הייתם צריכים לראות את הפנים של הבוס שלי הוא היה בהלם וכמובו שהרסתי להם את התוכניות חחחחחחחחחחחחחחחחחח

תות מזל טובבב../images/Emo20.gif../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif

קודם כל מזל טוב להריון
איזה חודש את ?? ודבר שני מגיע לבוס שלך!!!!!!!!!!!! חיחיחיחי אוהבת הפי אנדים... נו הצלחת לעשות לי קצת מצב רוח על הבוקר.

tot15

New member
דרדסיתוש

תודה רק ממש בהתחלה רק אתמול עשיתי בדיקה מהלחץ שיפטרו אותי חחחחחחחח אני שמחה שהצלחתי לגרום לך לחייך

קודם כל מזל טוב

אבל תזהרי לא לשמוח בטרם עת, עדיין יש אפשרות וישנה פירצה בחוק, שבהיתר משר העבודה אפשרי יהיה לפטר אותך והמנהלים בהחלט יכולים להראות שהפיטורין לא קשורים בהריון. אצלנו עשו את זה. אז שימרי על עצמך דבר ראשון ושיהיה בהצלחה.

מיכל31

New member
תותי- אם את עובדת שם יותר מחצי שנה

והודעת להם שאת בהריון ואם את עובדת סבירה (לא כמו אתי אלון), אז אין סיכוי שיפטרו אותך!

tot15

New member
עובדת שם כבר שנתיים

אבל בילד הראשון עבדתי בדיוק חצי שנה וגם אז לא יכלו לפטר אותי

tot - להלן החוק : ../images/Emo57.gif

לאחר מתן הודעת פיטורים לעובדת, נודע למעביד כי העובדת בהריון. האם המעביד רשאי לפטרה? סעיף 9 לחוק עבודת נשים, התשי"ד 1954, קובע כי אין לפטר עובדת בהריון, אלא בהיתר מאת שר העבודה והרווחה, וכי השר לא יתיר פיטורים כאמור, אם הפיטורים לדעתו הם מחמת ההריון . שר העבודה והרווחה רשאי לתת היתר לפיטורים אם השתכנע, כי העילות לפיטורים אינן קשורות כלל להריונה של העובדת. בפסיקה נקבע, כי אי ידיעת המעביד אודות ההריון, אינה רלוונטית מבחינת עצם הצורך בהיתר, אך היא רלוונטית כראיה שאותה צריך השר לשקול, בין שאר הראיות בבואו לקבוע, אם הפיטורים הם בשל ההריון. משמע, גם אם המעביד לא ידע על עובדת היותה של העובדת בהריון, והודעת הפיטורים ניתנה לפני שנודע הדבר, עדיין אין הוא רשאי לפטרה ללא היתר מן השר. יחד עם זאת, אי ידיעת המעביד על הריונה של העובדת יכולה להוות הוכחה לכך, שהפיטורים לא היו מחמת ההריון.

tot15

New member
תודה

אני מקווה שהם לא יטרחו עד שר העבודה ומקסימום הלישכה חיבת לשלם לי עד אחרי הלידה לא?

לא

אם תפוטרי תיהי זכאית לדמי אבטלה כמו כל אדם, כדאי לך לשמור על הזכות הזו לאחר הלידה. גם אז אסור להם לפטר אותך רק 45 יום לאחר שחזרת מחופשת הלידה (+חודש הודעה מוקדמת). בבקשה, ושוב בהצלחה.

giulietta

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה, מי אמר שאין שום דבר טוב בהתחלות של הריון? וחוצמזה - מזל טוב
שיהיה בשעה טובה. ג´ול

tot15

New member
תודה לכולכן

אתן ממש מקסימות ואני מקווה שיהיה לי קל כי עכשיו יש לי כבר בונבון בבית ואי אפשר לנו מתי שבא

גיוRא

New member
תיתית..יפיפיה.....אולטהסאונד עליי..

יווו איזה יופי יהיה לנו ילד?... לפורם...

גיוRא

New member
אופ למה דווקא אני צריך לספר לך

לשון החוק "אין לפטר אישה בהריון בשל הריונה." מכל סיבה אחרת ניתן לפטר גם אישה הרה.. למזלינו לא כל המעבידים יודעים לקרוא את החוק..

CHUCHU

New member
טרלרלרלרלרללללללללה......

מזל טוב תותי!!! אני שמח בשבילך!!! איך ההרגשה?

yafit75

New member
תותי,, את גדולה מהחיים,,,, !!!!

כל הכבוד אחותי,,,, אני מאושרת בשבילך,,, אז המון המון מזל טוב,,,, אחחח, איזה כייף לראות את הפרצופים של הבוסים האלה,,, להוציא להם את הנשמה,,, להראות להם שאנחנו הנשים הקטנות,,, יש לנו "ביציים" של בת יענה! אחותי,,, את ענקית,,, וחוץ מזה נורא התגעגעתי אלייך ואני כועסת כי את כבר לא מתקשרת!

tot15

New member
קודם כל תודה

ושנית את יודעת גם לך מותר לצלצל

מזל טובבבבבבבבב

אגב, לא כולם יודעים אבל לפי החוק מגיעות לך 40 שעות העדרות בשל ההריון. ההעדרות לא מחייבת פתק מהרופא.

למעלה