בוקר נפלא לכולם

בוקר נפלא לכולם

שבוע נפלא לכל היפים והיפות של הפורום עכשיו סוף סוף אני יכולה להגיד את זה ממקור ראשון כי ראיתי!!!! איזה כיף היה לי לראות את כולכם עכשיו שאנחנו אחרי המפגש אני מוכנה להודות שוואלה התרגשתי... המחשב שלי בבית קצת הלך.. (מישהו כאן הבטיח להעיף מבט בו .. אני רק מזכירה..) בקיצור לא יכולתי להכנס כל הסוףשבוע רק חיכיתי ליום ראשון על הבוקר והנה אני כאן להגיד תודה! אני אוהבת את כולכם אה ועוד דבר קטן אני כבר החלטתי שבוע אחרי ראש השנה שכולנו נרגע הארוחות החג וקצת לפני יום כיפור לכל הצמים המיוסרים נפגשים אצלי אתם יודעים בשביל מה...
שבוע נפלא ו
ענק לכולם

מצאתי תאריך מדויק והולם../images/Emo39.gif

חברים יש לי!! זה עוד רחוק ואני יודעת שעוד רחוק לי להתלהב אבל אני מבחינתי החלטתי על יום שישי ה-13 מה דעתכם.... אלא אם כן יש למישהו אמנות תפילות לגבי היום הזה.... ולאלכס המלאך מהצפון הרחוק פעם הבאה בתל אביב לא לשכוח אותי... שנוכל להתחיל בשיעור מס´ אחד

נשמע אחלה אבל.....

האמונה התפלה, קצת גומרת לחשוב, ועוד במיוחד שפעם באמת קרה לי משהו בתאריך הזה... אך אני אומרת לשבור אותה לא?! נשמע טוב.... אישה יפה.

gershon17

New member
טוב, בואי נפתור את זה אחת ולתמיד

נכון קרו לך גם משהו-אים בימים שהם לא יום שישי ה-13? תנסי לעשות בדיקה אחת מנטלית קצרה על כל המשהו-אים שקרו לך, נאמר, בשנתיים האחרונות, כאלה שתזכרי ולא בחיבה. כמה מהם קרו ביום שישי ה-13? בדיוק. זה קרה ביום שישי ה-13 כי גם יום שישי ה-13 הוא יום, וגם בו קורים דברים.

זה לא פתר אבל.....

אני חושבת מעבר להגיון...... אך אני אגיע, אני לא מתכוונת לפספס את זה....

gershon17

New member
למה? למה לא פתר? למה?

שום דבר שאני עושה לא מצליח לי! אני שבר כלי! ערום ועריה! טוב, בעצם אני לבוש. מזל, אחרת היה לי קר פה עם המיזוג, ואז גם היו רואים את זה כי הייתי בלי בגדים. תני לי גם לספר לך משהו מפתיע יחסית. יש בעולם בערך 6 מיליארד בני אדם. בואי ניקח משהו ממש ממש מפתיע, כזה שהסיכוי שלו לקרות היום הוא אחד למיליארד. סיכוי זעיר. יותר קטן מהסיכוי לזכות בטוטו. כזה מפתיע שאי אפשר לדמיין בכלל. אז דבר כזה מפתיע יקרה היום לשישה אנשים. לפני שרצים לאמונות טפלות ועין הרע וחמסות חמסות, צריך לקחת דברים בפרופורציה הנכונה. והפרופורציה הנכונה היא לא מה שהאינטואציה שלנו אומרת. אוקיי, בואי נגיד את זה ככה, תבואי אם מישהי או מישהו שאת סומכת עליהם מפה יבטיחו להחזיק לך את היד ולשמור עליך (אני כבר יודע מי תתנדב, אבל אני לא אגלה כדי לא להרוס את ההפתעה...) ?

חחחחחחחח מצחיק אחד!

ערום ועריה.......הרגת אותי....! מעניין מי אתה חושב תחזיק לה את היד....תגלה לי?..מבטיחה לא לגלות.. פליזזזזזזזזזז
).

gershon17

New member
ג´נטלמן אף פעם לא מספר

אבל בואי נגיד שצריך להתנדב, מי את חושבת תתנדב? הא? הא הא?

אני אני אני!!!

אמממממ מה לעשות...אני מלאה ברוח התנדבותית...תמיד! בכל זמן! בכל מצב! ובעיקר שחברים צריכים אותי

gershon17

New member
אוה, בבקשה

ידעתי שנמצא פתרון לבעיה. ואגב, פססססססט, עוד מעט שקיעה.

AlteX

New member
ומה יותר גרוע מיום שישי ה-13?...

כמובן, יום ראשון ה-15...
(כשחוזרים לעבודה...) יום שישי ה-13 נשמע אחלה! נעשה עוגות בצורת מפלצות מסרטי אימה ידועים!!! חה-חה-חה... *צחוק מפחיד מהדהד...*

AlteX

New member
נו... טלפתיה כבר אמרנו???...

...גם אני בדיוק חשבתי על זה, אבל בואי לא נהרוס הפתעות...!

gershon17

New member
חדשות טובות!

יום ראשון ה-15 הוא ערב יום כיפור - לא חוזרים לעבודה!

AlteX

New member
תלוי מי... יש כאלה שחוזרים בכ"ז...

לחצי יום עבודה... ויש כאלה שעוד עלולים לטוס לארה"ב לפגישות עסקים ביום הזה...

AlteX

New member
וואו ../images/Emo51.gif על המחמאה!!!

גם יפה וגם אופה וגם יודעת להחמיא... אני... ...תמיד רציתי כנפיים!!!
טוב לא כאלה...
... המממ, גם לא כאלה, אבל אין פה אייקונים מתאימים...! ואחרי המפגש אין שום סיכוי בעולם שאשכח אותך...!!!
ענק לך... ו-
!!! אז אני כבר מכין מחברת ועת... אומממם... מותר לקרוא לך... "מורתי היקרה"...?!

סוזי ...סגור!!!

אני לא מאמינה באמונות תפלות אז....מבחינתי סגור... אם לא יתאים לאחרים..נמצא כבר תאריך אחר
אני מביאה פשטידה (מעשה ידיי
).

גם לי מתאים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סופסוף נראה את הפרצוף שלכם!! מצטערת שלא הגעתי, אבל כמו שכבר נאמר - יהיה עודד מפגש עכשיו שאלה - בתאריך הזה עופר כבר יהיה פה?

אבל חשבתי עליכם!!!

למרות שהיה לי סופ"ש מעולה שבמעולים!!! אפילו העלו אותי לבמה לשיר.. זה היה מופלא, וגם ראיתי הופעה נהדרת במוצ"ש אבל לא תתחמקו ממני לעולמים, אנחנו עוד נתראה.. אז תתאפקו קצת! LOL

למעלה