בוקר נפלא לכולם

בוקר נפלא לכולם ../images/Emo13.gif

די לדוש ב-YNET וטיפשותם.
צריך להתרגל לבית החדש ולהשתלב עם המארחים שלנו שקיבלו אותנו כל כך יפה למרות ההלם שהם בטח היו בו, עם ההצפה שלנו והכעס והבילבול... אז רק לספר לכם שפה בבוסטון התחיל יום נפלא ושימשי
ואפילו חמים (3 מעלות מעל האפס...) ואני במשרד, משועממת עד מוות... (מזל שהבוס שלי לא קורא עברית....
) מה קורה איתכם?? שיהיה בוקר חדש ומקסים לכולם, מותק

../images/Emo45.gif2 דברים נכונים בהודעה שלך ../images/Emo70.gif

א. באמת שמספיק כבר עם Y-NET....כמו שנאמר כבר כאן קודם, יש מספיק אתרים שאפשר לקרוא בהם את כל החדשות מהארץ ובמיוחד כל הסרחון שנודף מהמערכה הפוליטית לקראת הבחירות. מעניין איזה על איזה שחיתות חדשה ידווחו מחר? מי מוכן לנחש?
ב. כל חברי הותיקים בפורום יודעים עד כמה אני אוהב את ה-
.אצלנו בדרום פלורידה יש בשפע. שמח לשמוע שאת נהיינת מהשמש ובמיוחד בבוסטון.... ומכיון ואת משועממת למה שלא תספרי לנו קצת על עצמך....

FITNESS יקר ../images/Emo13.gif

אז אתה גר בדרום פלורידה??
וואו! אני ירוקה לגמרי מקינאה!!! איך אני בכלל מעיזה לדבר על השמש בבוסטון עם ה-2 מעלות שלי?? דרום פלורידה מדהימה!! כמה זמן אתה שם? שנה שעברה הייתי ב-NAPLES (זה קרוב אליך?) והיה מדהים!! איזה חופים, איזה שמש, איזה אנשים נחמדים!! אני הולכת להכין לי קפה ולהרגע עכשיו!! מבטיחה לחזור ולספר על עצמי בקרוב... מותק.

מותק בוסטונאית יקרה ../images/Emo98.gif

אכן המקום מדהים, נהדר, מרגיע, שקט ושלוה. אני כאן כבר הרבה שנים -התאהבתי במקום מה לעשות? NAPLES נמצאת במרחק של כשעתיים נסיעה צפונית מערבית ממני ובאמת יש אנשים נחמדים באזור. זה מקום נופש ואין סיבה שלא יהיו נחמדים
אבל בוסטון היא גם עיר מאוד מיוחדת ממה שראיתי שם בביקורי לפני כמה שנים. מאוד נהינתי מהביקור במיוחד בגלל שלא היה קרררררררררר....היתה לי גם ארוחת לאנץ´ עיסקית באחת ממסעדות הדגים באזור הנמל (עד כמה שזכור לי) שהיתה באמת חויה נעימה וטעימה מאוד. מקוה שאת נהינת מה-
החדש ומהחברה כאן....

אני נהנית עד מאוד!! תודה ../images/Emo13.gif

כן, בוסטון.... מיוחדת, אין ספק. אבל גם קרה. קרה מדי. אני כל כך מתגעגעת ללפתוח חלון, לאוורר את הבית עם משב רוח רענן, כמו בארץ... אני מתגעגעת לשבת באיזה בית קפה, על סלט אורירי, בחוץ, להנות משמש שבאמת מחממת...
ופה, בחורף כמובן קר מדי ובקיץ לח ודביק מדי שפשוט אי אפשר...
ואני כבר שבע שנים בקור הזה...
וקצת נמאס... מותק

AdiBos

New member
זה מה שקורה ששולחים לדיי כאר

דניאל בת 3.5 ומיכאל בן 4 חודשים וכל חורף אותו סיפור ילד חולה בגן מדביק את כולם וחוזר חלילה

AdiBos

New member
הילדים התעוררו חייב לעוף

המשך יום נפלא לכלם נפגש בהמשך!!

למעלה