בוקר נפלא לכולכם!!!

yafit75

New member
בוקר נפלא לכולכם!!!

אני רוצה להגיד לכם דבר אחד.. אני מכורה,,, לא מסוגלת להיות בלי,,, חייבת כל יום,,, ואם זה ייעלם לי,,, אני מתה,,,, ממש קשה לי בלעדי זה,,,, וממש קשה לי,,, בלעדיכם,,, ובלעדי הפורום הזה,,,, ובלעדי הצחוקים שלכם,,,, ובלעדי השגעונות שלכם,,, ובמיוחד בלעדי האינטרנט,,, חולה עליכם! יום נעים ונפלא לכולכם,.,!

שאני יעזור לך להגמל ?

כדאי לי היום יהיה חידון כדורגל וכשאת לא תהיי אז לי יהיה סיכוי טוב יותר

yafit75

New member
עופצ´וק,,בוקר נפלא,,,

תגיד בוקר טוב,, מה קרה? גם אתה נהיית כמו גיורא,,, טוב נו,, קח 5 שקלים,,, מההההההההה??? 10 שקלים,,, למה מה קרה? עלו המחירים,,, טוב נו,, קח,, (תגיד בוקר טוב כבר ינודניק) וחוץ מזה,, אני,, אסור לי להשתתף בחידון הזה,,, אז אני מאחלת לכם/לכן בהצלחה! ויום טוב,,,

yafit75

New member
קליאו,,, בוקר מקסים,,,,

או,, סוף סוף יש בן אדם,, שאומר בוקר טוב,, בלי שאני אשלם לו,,, איזו מתחשבת את,,, טוב,,,, תשמעי,, גם ככה המצב במשק על הפנים,, חחחחח בוקר מקסים,,,

לא סכמנו אתמול

שממחר דיאט? יפית, מה לנו ולחסה??? גיורא, תן גם שוקולד!! עזוב אותם ואת החסה שלהם. כרוב היא רוצה. חחחחחחח...

yafit75

New member
קקקקקקקקקקקקקקליאווווווווווווווווו!

תראי איזה תענוג,,, היום עבר מאבטח,, ושאל אותי: תגידי רזית או מה? ואני,,, התחלתי לרקוד,, להשתולל,,, וואלה שמחתי,,! לפחות עכשיו רואים שרזיתי,,,! תביא תביאי את הכרוב,,,,!!!!

yafit75

New member
לאאאאאאאאא!!!!

עבד עלי,,,??? רגע שאני אתפוס אותו,,,,!!!! עכשיו הלך עליווווווו תיכף אני חוזרת,,, ואם אני חוזרת,,, תדעו,,, הלך הבן אדם,,, ואם אני לא חוזרת,, תאספו כל אחד 5 שקלים,,,, ותקנו פרחים!!!!

yafit75

New member
עד שאמרו לי שרזיתי,,, אתה הורס הכל!

מה,,,? אני באמת רזיתי,,,!!!! גיורא, הוא רואה דווקא טוב מאוד,,, כל פעם שאני עוברת מולו,,,, העיניים נתקעות לו ב,,,,,,,,,, פעם ראשונה שהוא שם לב לכל הגוף שלי,,,, ואמר : רזית!!! אז אין סיכוי שהוא סתם אומר!

למעלה