בוקר נושא תפילה

שויו

New member
בוקר נושא תפילה

קשה לכתוב פשוט "בוקא טוב" חיבוק גדול לחיילים בכל אזורי הקרבות ובכל הגזרות - חזקו ואימצו חיבוק גדול לכל ההורים (ושאר בני המשפחה) לחיילים - תחזיקו מעמד חיבוק גדול לתושבי הצפון כולו רק תפילה אשא לרפואה שלמה והחלמה מהירה לכל הפצועים לשחרור מהיר לחיילים השבויים לחזרתם הביתה בשלום של כל כוחותינו לשקט פה סופסופ.... שבת שלום

בוקר טוב,

לכל החיילים, ההורים, האחים,הסבים והסבתות, החברות והחברים לתושבי הצפון ולכל עמנו הנלחם על קיומו כי אין לנו ארץ אחרת. נחזיק מעמד ביחד, נתפלל לשלום חיילנו ונמתין בסבלנות ובעוז לימים טובים יותר. אמן.

מאקי

New member
בקר טוב בנים בנות...

שיהיה יום ... איך אומר????????? יותר אופטימי.. למרות שנהמת מנועי המטוסים ממעל.. משמשת לי לחברה ולעדות שאולי זה לא יהיה. שיהיה לנו כוח לכולנו. מחזקת אתכם שבת שלום מאקי

בוקר טוב. בנוסף לכל הנאמר כאן

נוסיף, כמובן, גם את תושבי דרום מערב הנגב. בוקר טוב ושקט גם לכם. ממשיכים גם להתפלל לחזרתם המהירה של חיילינו החטופים.מאחלים רק טוב.

שבת שלום לכולם. אני מצטרפת לתפילה

לכל תושבי הצפון והדרום וכל הבאמצע, שיהיה סוף סוף קצת שקט ונוכל להרגע. לכל החיילים שלנו שימרו על עצמכם ותשובו במהרה הבייתה. חיבוק לכולם.

little moon

New member
שבת שלום שקטה לכולנו

אני מצעיה לכולם לחגוג את השבת כרגיל ולא לתת למצב להרוס לכם... נסו להגיע להחלטה עם כל בני הבית שבזמן ארוחת הערב היום לא מדברים על המצב.

סמדר בנ

New member
אמן

שמעתי עכשיו בדרך הביתה במכונית את השיר "הילדים של חורף 73". בכיתי כל הדרך כמו משוגעת. איך הזמן עובר והכל חוזר על עצמו.

למעלה